-
γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος και σας ευχομαι χρονια πολλα και καλη χρονια,ας μπουμε στο θεμα ποια τεχνη νομιζεται οτι ειναι καλη να ασχοληθει καποιος να γινει μηχανικος αυτοκινητων,μοτοσυκλετων,ηλεκτρολογος η φαναρτζης?
για να γινεις μηχανικος πρεπει να βγαλεις και καποιο επαλ ετσι δεν ειναι,υπαρχει κανενας αλλος?
σας ευχαριστω για το χρονο σας -
γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος και σας ευχομαι χρονια πολλα και καλη χρονια,ας μπουμε στο θεμα ποια τεχνη νομιζεται οτι ειναι καλη να ασχοληθει καποιος να γινει μηχανικος αυτοκινητων,μοτοσυκλετων,ηλεκτρολογος η φαναρτζης?
για να γινεις μηχανικος πρεπει να βγαλεις και καποιο επαλ ετσι δεν ειναι,υπαρχει κανενας αλλος?
παιδα δεν γνωριζει κανενα να μου πει?
-
αυτοκινητο, μοτοσυκλετα, θαλασσια σκαφη με αυτη τη σειρα το 1ο ειναι το χειροτερα πληρωμενο και το τελευταιο το καλυτερα.
-
Ο χρήστης yamaha έγραψε:
παιδα δεν γνωριζει κανενα να μου πει?Φιλαράκι με τον nissangtr τι σχέση έχεις;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Φιλαράκι με τον nissangtr τι σχέση έχεις;+1
-
Όχι παιδιά καμιά σχέση εχτές έκανα για πρώτη φορά εγγραφή εδώ
-
Ηλία γιατί το λες αυτό για ποιο λόγο το αυτοκίνητο όσο να είναι σε βολεύει
Ο φαναρτζης εχει τίποτα ή πάει μαζί με τον μηχανικό
Για θαλασσια σκάφη πρέπει να πας να δουλέυεις σε λιμάνια και σε θάλασσα
Για μηχανικος υπάρχει καμία σχολή? Τα τρακτέρ έχουν τίποτα δουλειά για να τα φτιαχνεις? -
γενικα σε επαρχια να μενεις το αυτοκινητο θα το χρειαζεσαι δεν εισαν σαν τις μεγαλες πολεις που εχει συγκοινωνια
-
υπαρχει καμια σχολη για αυτες τις τεχνες?
-
Ο χρήστης yamaha έγραψε:
Όχι παιδιά καμιά σχέση εχτές έκανα για πρώτη φορά εγγραφή εδώEγώ σε πιστεύω
-
αληθεια λες η με δουλευεις?
για το θεμα τη λες? -
τα θαλασσια σκαφη δεν μπορουν και να τα φτιαξουν αυτη με τα μηχανακια?
-
παιδα υπαρχει κανενας να μας δωσει τα φωτα του?
-
Ο χρήστης yamaha έγραψε:
τα θαλασσια σκαφη δεν μπορουν και να τα φτιαξουν αυτη με τα μηχανακια?αρχισες παλι τις σαχλαμάρες.
Και ναι δεν είσαι ο ίδιος είσαι ο άλλος :whatever -
κανενας δεν ειμαι βρε παδια
μια απορια ειχα και την ειπα
υπαρχει καμια σχολη για αυτες τις δουλειες? -
οκ ενας μηχανικος μπορει να δουλεψει σε ασφαλιστικες
-
ψαχνοντας στο ιντερνετ βρηκα για κατι σχολες οαεδ τη λετε ειναι καλες?
-
αξιζει να ασχοληθεις με επισκευη χωματουργκων μηχανηματων ,με λεωφορεια και νταλικες? υπαρχει δουλεια?
-
που ειστε παιδια?
επαγγελματα γυρω απο τις μηχανες