-
τη συμπτωματα εχει οαν ειναι ετοιμη να χαλασει πεζει ρολο η βενζινη?υπαρχει κανενα σιτε που μπορω να παραγγηλω την αντλια και να την παω στο μαστορα?
-
τη συμπτωματα εχει οαν ειναι ετοιμη να χαλασει πεζει ρολο η βενζινη?υπαρχει κανενα σιτε που μπορω να παραγγηλω την αντλια και να την παω στο μαστορα?
-
-
Ο χρήστης nissangtr έγραψε:
τη συμπτωματα εχει οαν ειναι ετοιμη να χαλασει πεζει ρολο η βενζινη?υπαρχει κανενα σιτε που μπορω να παραγγηλω την αντλια και να την παω στο μαστορα?Αν δεν σου χαλασε αστην όπως είναι...κοστιζει 70-150 ευρω.Συμπτωματα τερμα γκαζι δεν παει....ή σβηνει και δεν ξαναπαιρνει ποτε!
-
εμενα σβηνει και παιρνει με τα απο λιγο αφου κρυωσει
που μπαινει ακριβως ειναι πισω με το ρεζερβουαρ?
υπαρχει κανενα σιτε να το αγορασω? -
εμενα σβηνει και παιρνει με τα απο λιγο αφου κρυωσει
που μπαινει ακριβως ειναι πισω με το ρεζερβουαρ?
υπαρχει κανενα σιτε να το αγορασω?πηγαινε σε μαστορα....χιλια δυο μπορει να φταινε για αυτο
-
Το πήγα και μου είπε μάλλο αντλία
Που μπορώ να βρω στο ίντερνετ έκτος απο car? -
Το πήγα και μου είπε μάλλο αντλία
Που μπορώ να βρω στο ίντερνετ έκτος απο car? -
ξεχασα να σας πως μου βγαζει και λαμπακι για την μηχανη
γνωριζεται για ποιο λογο χαλαει μια αντλια?και που βρισκεται στο αυτοκινητο?ειναι ηλεκτρικη η μηχανικη? -
ξεχασα να σας πως μου βγαζει και λαμπακι για την μηχανη
γνωριζεται για ποιο λογο χαλαει μια αντλια?και που βρισκεται στο αυτοκινητο?ειναι ηλεκτρικη η μηχανικη?πηγαινε συνεργειο !Μπορει να είναι αισθητήρας στροφαλου.Οι αποριες σου λυνονται με μια αναζητηση στο google!
-
Και τη δουλεια κανει αυτός;είναι ακ!ριβώς;
-
κατσε βρε μαστορα πετας ενα αισθητηρα στροφαλου ετσι στο αερα χωρις να πεις τη κανει αυτος και που βρισκεται
και μου λες να ψαξω στο ιντερνετ -
Επειδή είσαι και περιορισμένης ευθύνης..
-
τη προτοτυπω που μου λετε να ψαξψ στο ιντερνετ αμα ηξερα το εκανα απο την αρχη χωρις να σας κουραζω
-
τη προτοτυπω που μου λετε να ψαξψ στο ιντερνετ αμα ηξερα το εκανα απο την αρχη χωρις να σας κουραζω1ον Μας εχεις βγαλει τα ματια με την ορθογραφια σου και με την συνταξη των προτασεων σου.Μεντιουμ εχουμε γινει μαζι σου.
2ον Αν δεν ξερεις πως να κανεις αναζητηση google....βαψου μπλε και πηδα στην θαλασσα.
3ον Εδώ δεν είναι συνεργειο...και ουτε φορουμ με ερωτοαπαντησεις για τα μηχανικα μερη του αυτοκινητου.
Εχεις μια απορια-ενα πρόβλημα.Το πατας στην αναζητηση του google και διαβαζεις.Αν πατησεις {αυτοκινητο σβηνει όταν ζεσταθεί-φορουμ}θα σου βγαλει τοσα αποτέλεσματα που θα διαβαζεις μεχρι το βραδυ. -
καλα αντε γεια
-
καλα αντε γεια -
-
Εγώ το πήγα στον μάστορα και ειδε από τον εγκέφαλο ότι έχει βλαβη
για πείτε εσείς που ειστε μηχανικοί και ξερεται? -
Ενας mod ρε παιδια!!! Μαζεψτε τον!
αντλια βενζινης