-
Γεια σας φίλοι,
Ψάχνω για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από αγγελίες στο ίντερνετ. Από ιδιώτη, όχι έμπορο. Κατά τύχη παρατήρησα σε πολλές περιπτώσεις ότι αν γκουγκλάρεις το τηλέφωνο υπάρχουν κι άλλες αγγελίες για μεταχειρισμένα με τον ίδιο αριθμό. Τα οποία είτε έχουν πουληθεί, οπότε έχει διαγραφεί η αγγελία, είτε βρίσκονται τώρα στην ιστοσελίδα. Πώς γίνεται αυτό; Αφού υποτίθεται ότι είναι ιδιώτης πόσα αμάξια να πουλάει; Μήπως είναι έμπορος, μαντράς και το παίζει ιδιώτης; Τι φάση; Και το έχω δει σε αρκετές περιπτώσεις. Όχι μία και δύο. Να ανησυχώ; Για πείτε καμιά γνώμη..
-
Γεια σας φίλοι,
Ψάχνω για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από αγγελίες στο ίντερνετ. Από ιδιώτη, όχι έμπορο. Κατά τύχη παρατήρησα σε πολλές περιπτώσεις ότι αν γκουγκλάρεις το τηλέφωνο υπάρχουν κι άλλες αγγελίες για μεταχειρισμένα με τον ίδιο αριθμό. Τα οποία είτε έχουν πουληθεί, οπότε έχει διαγραφεί η αγγελία, είτε βρίσκονται τώρα στην ιστοσελίδα. Πώς γίνεται αυτό; Αφού υποτίθεται ότι είναι ιδιώτης πόσα αμάξια να πουλάει; Μήπως είναι έμπορος, μαντράς και το παίζει ιδιώτης; Τι φάση; Και το έχω δει σε αρκετές περιπτώσεις. Όχι μία και δύο. Να ανησυχώ; Για πείτε καμιά γνώμη..
-
Γεια σας φίλοι,
-
Καλωσόρισες στο forum!
Όχι,δεν είναι απαραίτητο ότι υπάρχει κάποια απάτη ή κάτι ύποπτο.Εμένα ας πούμε,αν googlάρει κάποιος τον αριθμό μου, ακόμα με εμφανίζει να πουλάω αμάξι και μηχανή που έχουν ήδη πουληθεί.
Υπάρχουν ιδιώτες που κρατάνε για λίγο καιρό το ΙΧ τους και μετά το πουλάνε ή το ανταλλάσσουν.Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν είναι πιθανό να ισχύει σε κάποιες περιπτώσει και το σενάριο που αναφέρεις. -
Ωστόσο παίζουν και τα παρακάτω.
Επειδή εδώ είναι Ελλάδα, μπορεί κάποιος ή κάποιοι να έχουν βρει τρόπο να βγάζουν μαύρο χρήμα.
Π.χ. άνεργος ο άλλος, το παίζει 'διεκπεραιωτής' ή 'μεσίτης πωλήσεων' και αναλαμβάνει πώληση αυτοκινήτων που είναι ιδιωτών ή και μαντράδων. Φτιάχνει αγγελίες, απαντά σε τηλέφωνα κλπ...
Εδώ υπάρχουν 'μαϊμού' μάντρες χωρίς άδεια, δεν θα υπάρχουν και 'μαϊμού' πωλητές;Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση να είναι έμπορας που το παίζει μεσίτης δηλ. να φιλοξενεί στην έκθεσή του το αυτοκίνητο του ιδιώτη, μέχρι να πουληθεί (φυσικά με το αζημίωτο...)
π.χ. http://www.pkmotors.gr/ell/protaseis/5Κατά την άποψή μου όταν ένα κινητό τηλέφωνο εμφανίζεται σε πολλές αγγελίες (είτε ενεργές, είτε ανενεργές), είναι έμπορας.
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Καλωσόρισες στο forum!
Όχι,δεν είναι απαραίτητο ότι υπάρχει κάποια απάτη ή κάτι ύποπτο.Εμένα ας πούμε,αν googlάρει κάποιος τον αριθμό μου, ακόμα με εμφανίζει να πουλάω αμάξι και μηχανή που έχουν ήδη πουληθεί.
Υπάρχουν ιδιώτες που κρατάνε για λίγο καιρό το ΙΧ τους και μετά το πουλάνε ή το ανταλλάσσουν.Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν είναι πιθανό να ισχύει σε κάποιες περιπτώσει και το σενάριο που αναφέρεις.Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος ιδιώτης να έχει 3-4 αγγελίες ταυτόχρονα, εκτός και αν χρεοκωπεί. Αν δεν κάνω λάθος οι έμποροι πληρώνουν κάποια συνδρομή στο car.gr ενώ οι ιδιώτες όχι. Επίσης δεν θα μου έκανε εντύπωση κάποιος εξυπνάκιας να προσπαθούσε να πουλήσει χρέπι παίζοντας τον ιδιώτη ώστε να τυλίξει κάποιον που δεν εμπιστεύεται τους εμπόρους... Ντύθηκε ο λύκος πρόβατο δηλαδή...
-
Πολλοι ειναι εμποροι και το πουλανε ως ιδιωτες... Μου ετυχε να πετυχω πολλους στην διαδικασια να βρω μτχ
Κάτι που παρατήρησα στις αγγελίες μεταχειρισμένων