-
Γεια σας,είναι κανείς που ψωνίζει ανταλλακτικά από το ίντερνετ για να μου προτείνει κανένα καλό site?
-
Γεια σας,είναι κανείς που ψωνίζει ανταλλακτικά από το ίντερνετ για να μου προτείνει κανένα καλό site?
-
-
To c-service θεωρω καλη περιπτωση για Αθηνα παντα.
-
Επαιρνα απο maxparts.gr τωρα εκανα μια παραγγελία απο antalktika online ..ειναι σαφως το φθηνοτερο αλλα κατι πηρε το αυτι μου για καθηστερηση στη παραδωση προς Θεσσαλονίκη μερια..
-
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
Επαιρνα απο maxparts.gr τωρα εκανα μια παραγγελία απο antalktika online ..ειναι σαφως το φθηνοτερο αλλα κατι πηρε το αυτι μου για καθηστερηση στη παραδωση προς Θεσσαλονίκη μερια..Εχω ψωνισει από ανταλλακτικαονλινε και ηταν αψογοι.Αργουν λιγο γιατι ξεκινουν από γερμανια αν δεις το track number που σου εδωσαν.
-
μια καθυστέρηση το πολύ 5 μέρες τη θεωρώ μέσα στα λογικά πλαίσια.
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
μια καθυστέρηση το πολύ 5 μέρες τη θεωρώ μέσα στα λογικά πλαίσια.Καπου εκει περιπου είναι!
-
Μακαρι ..δευτερα θα κανω καταθεση γιατι δεν ειχα λεφτα στη καρτα και ειχε 7% για μια μερα...δλδ 307 ευρω συνολο..
-
Μακαρι ..δευτερα θα κανω καταθεση γιατι δεν ειχα λεφτα στη καρτα και ειχε 7% για μια μερα...δλδ 307 ευρω συνολο..Καταθεση δεν συμφερει είναι 10 ευρω νομιζω....
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
Γεια σας,είναι κανείς που ψωνίζει ανταλλακτικά από το ίντερνετ για να μου προτείνει κανένα καλό site?Βρισκεις κατι φθηνοτερο απο το ιντερνετ αντι σε φυσικο καταστημα(οχι αντιπροσωπεια, αλλα φυσικο καταστημα ανταλλακτικων)? Αν θες πες μου τι, απο περιεργεια, γιατι ποτε μου δεν εχω συναντησει κατι τετοιο και ψαχνομαι παρα πολυ με τα ανταλλακτικα.
Εκτος αν ειναι αλλη αιτια, οπως διαμονη μακρια απο πολη.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Βρισκεις κατι φθηνοτερο απο το ιντερνετ αντι σε φυσικο καταστημα(οχι αντιπροσωπεια, αλλα φυσικο καταστημα ανταλλακτικων)? Αν θες πες μου τι, απο περιεργεια, γιατι ποτε μου δεν εχω συναντησει κατι τετοιο και ψαχνομαι παρα πολυ με τα ανταλλακτικα.
Εκτος αν ειναι αλλη αιτια, οπως διαμονη μακρια απο πολη.
αυτό κυρίως.όχι το έχω ψάξει πολύ,αλλά ξεκινάω από κάπου...
-
Εαν βρισκεσαι τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα σε καποια μεγαλη πολη, κανε μια ερευνα αγορας και θα δεις οτι πολλα ανταλλακτικα ειναι φθηνοτερα απο οτι σε eshop τα οποια επιβαρυνουν εξτρα τα μεταφορικα.
-
Ακομη περιμενω απο το antalaktikaonline...απαραδεκτοι..
Θα κανω δελτιο παραπόνων δε παιζει ...με γαιδαρο τα στελνουν?.και νομιζω δε γραφει καπου οτι ειναι απο Γερμανία. .αν το ηξερα θα τα επαιρνα απο εδω χαλαλι το 100ρικο... -
Ακομη περιμενω απο το antalaktikaonline...απαραδεκτοι..
Θα κανω δελτιο παραπόνων δε παιζει ...με γαιδαρο τα στελνουν?.και νομιζω δε γραφει καπου οτι ειναι απο Γερμανία. .αν το ηξερα θα τα επαιρνα απο εδω χαλαλι το 100ρικο...Εχεις tracknumber ....εγω ειχα και εβλεπα που κολλουσε η δουλεια.....τα δικα μας τα βλαστάρια αργουν πιο πολύ μου φαινεται.Σε 2 μερες το ειχαν ιταλια νομιζω το πακετο μου.
-
Μήπως έρχεται με τρένο από ειδομένη?
-
Ηρθαν μετα απο κανα 2ωρο...καιρος ηταν..ξανα δε παιρνω..
-
Ηρθαν μετα απο κανα 2ωρο...καιρος ηταν..ξανα δε παιρνω..Τραυματικη εμπειρια!
-
επειδή δεν κατέχω τα σχετικά του χώρου
στα φυσικά/ιντερνετικά μαγαζιά με ανταλλακτικά βρίσκει κανείς
και ιμιτασιόν καινούρια
αλλά και original* καινούρια ανταλλακτικά ;δηλαδή στα original οι τιμές στα μαγαζιά έξω πώς παίζουν σε σχέση με το δίκτυο της αντιπροσωπείας ;
γενικά παίζει πολλή μαϊμού στα ανταλλακτικά ;
(* όταν λέμε original εννοώ κανονικά μαμά,
με τη φίρμα της αυτοκινητοβιομηχανίας έως και εμφανισιακά με τα μαμά χαρτόκουτα
και όχι απλώς με φίρμα του τρίτου προμηθευτή) -
Ο χρήστης inertia έγραψε:
επειδή δεν κατέχω τα σχετικά του χώρουστα φυσικά/ιντερνετικά μαγαζιά με ανταλλακτικά βρίσκει κανείς
και ιμιτασιόν καινούρια
αλλά και original* καινούρια ανταλλακτικά ;δηλαδή στα original οι τιμές στα μαγαζιά έξω πώς παίζουν σε σχέση με το δίκτυο της αντιπροσωπείας ;
γενικά παίζει πολλή μαϊμού στα ανταλλακτικά ;
(* όταν λέμε original εννοώ κανονικά μαμά,
με τη φίρμα της αυτοκινητοβιομηχανίας έως και εμφανισιακά με τα μαμά χαρτόκουτα
και όχι απλώς με φίρμα του τρίτου προμηθευτή)Εδω ειναι το θεμα. Τι γινεται με τα original; Σε λιγα που εχω κοιταξει δεν βρηκα original. Aftermarket εχει διαφορων εταιριων.
site με ανταλλακτικά