-
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Αφού θέλεις να δοκιμάσεις ξανά με το Das auto να το κάνεις. Άλλωστε εαν πάρεις ιταλικό-γαλλικό θα βρίσκεις πάντα κάτι να σε χαλάει, ενώ αν παρουσιάσει και κάποιο θέμα, θα πείς αφού ήξερα τι είναι τι ήθελα και έμπλεκα. Ενώ με το golf απλά θα θεωρήσεις τον εαυτό σου άτυχο, αφού έπεσες στην περίπτωση.Τι πινεις κ δεν μας δινεις; Η τελευταια φραση σου για το golf ολα τα λεφτα
-
Ο χρήστης 4troxoi-online έγραψε:
Με βοηθησατε με τις απαντησεις σας και τωρα θελω να ρωτησω κατι αλλο:Το γεγονος οτι το τωρινο μου Golf μου βγαζει πολλα προβληματα, πρεπει να με αποτρεψει να ξαναπαρω μεταχειρισμενο Golf στο μελλον;
Δηλαδη, πρεπει να θεωρω ως δεδομενο πλεον οτι αν θελω να εχω Golf, ειναι πολυ πιθανον να βγαζει προβληματα τα οποια και θα πληρωνω ακριβα;
Αποκλειεται δηλαδη να παρω ενα Golf 7 μεταχειρισμενο και τα προβληματα που θα βγαλει να ειναι περιπου ιδια με ενα αξιοπιστο Toyota Auris;
δεν βλέπω να αλλάζεις μάρκα τοσο ευκολα, μπορεί να σου τύχει να βγάλει κάποια ιδια προβληματα το golf 7 με το auris ομως σε καμια περιπτωση η συχνοτητα δεν θα ειναι η ιδια, οπως και τα χρηματα που θα χρειαστει να χωσεις θα είναι περισσότερα για το golf απο το auris...αλλα οτι και να λεμε εμεις εσυ παιρνεις την αποφαση... αν και ψηλοφαινεται ποια θα ειναι
-
Για την ιστορια, τι προβληματα εβγαλε το Golf;
Τη γνωμη σας παρακαλω