-
ειμαι αναμεσα σε
- homda sh 125 mode
- honda sh 150
- aprilia scarbeo 200 dual map
μενω σε νησι και εχω υψος 1,72 θα το εχω για μεσα στο χωριο και γυρω χωρια αλλα για πιο μακρινες εχω αυτοκινητο.
καλοκαιρι χρησιμοποιω σχεδον μονο σκουτερ
-
ειμαι αναμεσα σε
- homda sh 125 mode
- honda sh 150
μενω σε νησι και εχω υψος 1,72 θα το εχω για μεσα στο χωριο και γυρω χωρια αλλα για πιο μακρινες εχω αυτοκινητο.
-
ειμαι αναμεσα σε
- homda sh 125 mode
- honda sh 150
-
honda sh 150 και εισαι Νο 1 !!!!!!!!!
-
Να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει πιο πολύ,όλα θα σε εξυπηρετήσουν γι'αυτό που ζητάς.
Αφού δεν είσαι ψηλός,μπορεί να σε βολέψει και το Honda pcx(125 και 150cc) που είναι ακόμα πιο οικονομικό στην κατανάλωση και ευέλικτο.Αν όχι,τότε sh! -
Το scarbeo μου αρεσει αλλα έχω ακούσει οτι ειναι ψηλή η σέλα του ; Ειναι ευέλικτο στα στενά ;
-
Τα περισσότερα σκουτεράκια είναι ευέλικτα, αυτό είναι το όπλο τους συγκριτικά με τα μεγαλύτερα, τύπου maxsym ή burgman.
Θα σου πρότεινα να επιλέξεις κάποιο με μεγάλους τροχούς.
Όσο για τη σέλα, κανείς δε θα σε πείσει,αν δεν πας να το διαπιστώσεις από μόνος σου...βρες κάποιον έμπορο που το πουλάει κ πήγαινε να το καβαλήσεις έστω στατικά. -
για honda sh 150 πια εκδοση λετε ? απο χρωμα πιο ειναι καλο και να μην φαινονται βρωμιες ;
-
Πάρε το χρώμα που σου αρέσει περισσότερο.
Τα σκούτερ πλένονται εύκολα και γρήγορα ακόμη και με σκέτο νεράκι.
Αλλά και εύκολα και γρήγορα 'βρωμίζουν'.
Οπότε μην δίνεις και πολύ σημασία στο χρώμα.Πάντως κοίτα και για άλλους κατασκευαστές. Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα σκούτερ και σε καλές τιμές.
Το βασικό στην αγορά ενός σκούτερ είναι να σε ενθουσιάζει όταν το βλέπεις και να σε καλύπτει σε αυτά που ζητάς.Εξυπακούεται ότι θα πρέπει να είναι μία μάρκα της προκοπής, με καλή εγγύηση και να υπάρχει και κάποιο καλό διαθέσιμο συνεργείο στην περιοχή σου.
Το βασικότερο όμως από όλα είναι η σωστή και προσεχτική οδήγηση και φυσικά πάντα με κράνος.
υ.γ. το θέμα δεν πρέπει να μεταφερθεί στο viewforum.php?f=12 ;;
Ναι, πρέπει να μεταφερθεί. [Admin]
-
Ο χρήστης root έγραψε:
ειμαι αναμεσα σε- homda sh 125 mode
- honda sh 150
Το Xenter το έχεις δεί καθόλου;
επιλογη scooter