-
κανενας παιδια που ειστε?
-
google it φιλε. Αλλιως ειναι να στα λενε και αλλιως να τα ψαχνεις και να τα βλεπεις και με εικονες. Δεν ζητας να μαθεις πραγματα δυσκολα. Μπορεις χαλαρα να τα βρεις να τα διαβασεις και αν εχεις καποια απορια αφου το εχεις ψαξει το θεμα να ρωτησεις. Χωρις αγχος, χαλαρα ξεκινα και θα δεις στην πορεια πως θα τα καταφερεις μια χαρα.
-
και τη ακριβως να ψαξω?
-
Ο χρήστης nissangtr έγραψε:
και τη ακριβως να ψαξω?Που βρίσκεται η εξαγωγη στα περισσότερα αυτοκίνητα;
Υπάρχει και η Νικολούλη αν θες επιστημονική βοήθεια.
-
Ρε φίλος αν σου λέμε εμείς τι να κάνεις δεν θα μάθεις ποτέ , αφου εχει τόση κάβλα googlare δες μόνο σου τα απεριοριστα αρθρα ! Οτι σε ενδιαφέρει που θές να μάθεις πχ τώρα που λες εισαγωγή αέρα , μετέφρασε το στα αγγλικά ! Air intake ( engine ) και πάτα το , αν δεις οτι ειναι πολύ γενικό γράψε και αλλες λέξεις πχ air intake location -> θέση εισαγωγής αέρα
Κάτσε ,διάβασε αφιέρωσε χρόνο αφού σου αρέσει και οταν δεν καταλαβαίνεις κάτι η σε δυσκολεύει δες αλλού , αλλού και αλλού , Ετσι γινεται η δουλειά φιλε μου . Εκτος αν εχεις γνωστούς η φίλους που γνωρίζουν και σου μάθουν πράγματα . Εγω απο τα 15 αρχισα να ψάχνω μόνος και ακομα και τώρα κάθε μέρα κατι νέο μαθαίνω . Η ουσία ομως του πράγματος δεν ειναι να μάθεις μονο το πως λειτουργεί κάτι αλλα και γιατί λειτουργεί ετσι πραγμα βέβαια που απαιτεί βαθιά κατανόηση και ενα υπόβαθρο . Αυτο χρειάζεται για να μπορείς να σκέφτεσαι και μονο σου πραγματα , λύσεις και ιδεές και να μην τα παίρνεις ολα μασημένα
Εδώ ξεχωρίζει ο μηχανικός απο τον τεχνίτη
Ελπίζω να σε βοήθησα -
Μηχανικος θελει πολυτεχνείο ενώ μάστορας καποιο επαλ η απο εμπειρια
Απο πολυτεχνειο μπορεις να ασχοληθείς με βελτιώσεις? Και η διαφορα με τον ηλεκτρολογο ποιο λόγο ειναι? -
Ο χρήστης nissangtr έγραψε:
Απο πολυτεχνειο μπορεις να ασχοληθείς με βελτιώσεις? Και η διαφορα με τον ηλεκτρολογο ποιο λόγο ειναι?Σε παρακαλώ πες μας την ηλικία σου.Θα μας βοηθησει πολύ για να σου πουμε.
-
Τη σχέση εχει. Καλα 19
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Απο πολυτεχνειο μπορεις να ασχοληθείς με βελτιώσεις? Και η διαφορα με τον ηλεκτρολογο ποιο λόγο ειναι?Σε παρακαλώ πες μας την ηλικία σου.Θα μας βοηθησει πολύ για να σου πουμε.
Από τις ερωτήσεις του και τον τρόπο γραφής φαίνεται οτι είναι γνωστός περίεργος από άλλα forums. Δεν έχει νόημα να συνεχίσεις την συζήτηση.
-
Μα εγω δεν εχω κανει εγγραφή σε αλλο site μονο σε αυτο εκανα μονο
Τη περιεργο βρηκατε στην ερωτηση;
-
Ο χρήστης Super@T έγραψε:
Από τις ερωτήσεις του και τον τρόπο γραφής φαίνεται οτι είναι γνωστός περίεργος από άλλα forums. Δεν έχει νόημα να συνεχίσεις την συζήτηση.
Τη ειπα το σωστό γιατι δεν τα ξερουν οι αλλοι
-
5 σελιδες με τον τυπο που δεν εχει καμια ορεξη να μαθει και απλα τρολλαρει ασυστολα, συνεχιστε και στο αλλο θεμα με τα 6 κυλινδρα μην αμελησετε… …
-
ποσες φορες θα σας στο πω!!!δεν εχω κανει θεμα σε αλλο site
και παλι να εκανα εσας τη σας νοιαζει?
τρανταγμα αυτοκινητου