-
Τα ιδια..... και σε εμενα.
-
Καλησπέρα να ρωτήσω τον vasilas και τον Lap το Android auto φαίνεται στο σύστημα του αυτοκινήτου έτσι ώστε να το επιλέξεις όταν συνδέσεις το κινητό.
-
Οχι, ειναι το κιτρινο κατω δεξια.
Εμενα εχει mirrorlink, android auto και Apple car. Οταν συνδεσεις το κινητο αμεσως βγαζει στο κιτρινο κουτακι την ονομασια android auto, το πατας και αμεδως αλλαζει interface και γινεται αυτο το μπλε περιβαλλον του android με ολες τις εφαρμογες, οπως sporify, Google maps κτλ.
Αυτα στλ παλιο κινητο.
Στο νεο τιποτα.....οτι λεει πιο πανω ο συμφορουμιτης.
Πολυ απλα ΔΕΝ λειτουργει. Ευτυχως εχω και εργοαστιακο navi με αρκετα καλους χαρτες αλλα ειναι πολυ πιο ευκολο το android auto.
Υ.γ Με το παλιο κινητο, βαζοντας το .apk, πατουσες το κουμπακι στο τιμονι για τις φωνητικες εντολες ή εκεινο που φαινεται στην φωτο τερμα δεξια και ελεγες στα ελληνικα την οδο. Ακομα και μασουλωντας σουβλακια.....το επιανε καθαρα.
Σου ελεγε στην αρχη πως δεν αναγνωριζεται η γλωσσα μας, του εβριζες τη μανα..... Και μετα απο λιγο παρόλο που ειπε οτι δεν αναγνωριζεται κτλ.... κατευθειαν λειτουργουσε και ανεργοποιουσε τους χαρτες με την οδο επιλεγμενη.
Του ελεγες ενα 'Αϊ γεια σου' και ξεκινούσες.
-
Μόλις μπω στο αυτοκίνητο το κινητό μπαίνει αυτόματα σε android auto. Μόλις συνδέσω το καλώδιο τότε μαυρίζει η οθόνη του κινητού, και καλά στέλνει την εικόνα στο αυτοκίνητο. Πατάω λοιπόν από το infotainment τη σύνδεση με κινητό και βγάζει το μύνημα που λέει στο περίπου ότι λείπουν εφαρμογές και να τις κατεβάσω από το app store.
Μπαίνω στο app store του αυτοκινήτου και δεν υπάρχει κάτι να κατεβάσω
-
Πιστεύω ότι το πρόβλημα και των δύο σας είναι στο κινητό. Το αυτοκίνητο δεν χρησιμοποιεί εφαρμογές για το ανδροιντ ότο. Απλά προβάλει την οθόνη που του στέλνει το κινητό.
Εσύ Λαπ, είπες ότι το παλιό κινητό σου έπαιζε κανονικά, άρα τώρα φταίει το νέο σου κινητό. Το ίδιο και για εσένα Βασιλη, το κινητό σου έχει κάποιο θέμα συμβατότητας. Έτσι μαύριζε η οθόνη μου όταν το συνέδεα στην αρχή και είχα μια παλιότερη Ρομ και κολλαγε και το τηλέφωνο.
Πείτε μου τα κινητά σας μήπως μπορέσω και βρω καμία άκρη στο νετ.
Επίσης Λαπ, πως ανέβασες την φωτό?
-
Εγώ έχω το Samsung note 8 παναθεμα το
-
Ρε Βασίλα εσύ είσαι driver μόνο, πάρτο χαμπάρι, δεν είσαι καθόλου γκατζετακιας. Τώρα ο γύρος μάλλον μας δουλεύει,,!!!!
-
Κρίμα και έχετε και οι δύο ακριβά και δυνατά κινητά.
Με λίγο ψάξιμο βλέπω ότι γενικά τα galaxy note 8 και 9 έχουν μια ασυμβατότητα, όπως και κάποια Xiaomi Λαπ.
Οι λύσεις που προτείνονταιι είναι για αρχή η αλλαγή καλωδίου. Αν έχετε και αλλο καλώδιο, δοκιμάστε με αυτό. Επίσης συνδέσετε στο αυτοκίνητο, το κινητό κάποιου άλλου για να δείτε αν λειτουργήσει. Σε θετική περίπτωση θα φταίει το κινητό σας.
Κατεβάστε την προηγούμενη έκδοση του Α.Α., μήπως με αυτή που έχετε τώρα υπάρχει θέμα ασυμβατότητας.
Βασίλη, τις εφαρμογές που λέει στην οθόνη εννοεί να τις κατεβάσεις από το κινητό λογικά και όχι από το αυτοκίνητο. Σου τις αναφέρει ή γράφει αόριστα ότι λείπουν κάποιες; Μπορείς να το δείξεις αυτό το μήνυμα ή να το γράψεις εδώ;
-
Ρε Βασίλα εσύ είσαι driver μόνο, πάρτο χαμπάρι, δεν είσαι καθόλου γκατζετακιας. Τώρα ο γύρος μάλλον μας δουλεύει,,!!!!
Οχι ρε συ οντως δεν εχω android auto και εχω ξενερωσει απιστευτα.ελεγα να βαζω Spotify να ακουω μουσικουλα και να εχω Google maps ..... αλλα τιποτα.
-
Κρίμα και έχετε και οι δύο ακριβά και δυνατά κινητά.
Με λίγο ψάξιμο βλέπω ότι γενικά τα galaxy note 8 και 9 έχουν μια ασυμβατότητα, όπως και κάποια Xiaomi Λαπ.
Οι λύσεις που προτείνονταιι είναι για αρχή η αλλαγή καλωδίου. Αν έχετε και αλλο καλώδιο, δοκιμάστε με αυτό. Επίσης συνδέσετε στο αυτοκίνητο, το κινητό κάποιου άλλου για να δείτε αν λειτουργήσει. Σε θετική περίπτωση θα φταίει το κινητό σας.
Κατεβάστε την προηγούμενη έκδοση του Α.Α., μήπως με αυτή που έχετε τώρα υπάρχει θέμα ασυμβατότητας.
Βασίλη, τις εφαρμογές που λέει στην οθόνη εννοεί να τις κατεβάσεις από το κινητό λογικά και όχι από το αυτοκίνητο. Σου τις αναφέρει ή γράφει αόριστα ότι λείπουν κάποιες; Μπορείς να το δείξεις αυτό το μήνυμα ή να το γράψεις εδώ;
Δοκιμασα και με αλλα καλωδια...παω και παιρνω και οτι καλυτερο εχουν τα καταστηματα σε τετοια καλωδια και φορτιστες επωνυμα και αδικαιολογητως ακριβα ..... αλλα τιποτα.
Αναβοσβηνει συνεχως και πεταει ενα μηνυμα για να το κανω αποθηκευτικο χωρο...αλλα δεν μπορω να πατησω τιποτα...διοτι αναβοσβηνει συνεχως η οθονη μεταξυ κλειδωμστος και ξεκλειδωματος. Διαολιζεται με λιγα λογια.
Και πηρα τον νεο soc της amd με πολυ δυνατο επεξεργαστη (αντι για Qualqom) που ελεγαν πως θα κανει παπαδες στο gps .... χαιρομουν, αλλα....
-
otokomae wrote:
Οχι ρε συ οντως δεν εχω android auto και εχω ξενερωσει απιστευτα.ελεγα να βαζω Spotify να ακουω μουσικουλα και να εχω Google maps ..... αλλα τιποτα.
Το spotify λειτουργεί και μόνο του Επιλέγοντας ως πηγή ήχου το bluetooth.
-
Σωστος! Απλα το θελα στην οθονη.θα δοκιμασω παλαιοτερη βερσιον του android auto....
-
Να πω μια μ@λ@κια?Γιατι δεν πάτε στην αντιπροσωπεία?
-
Κοψε τις μ@@@ς... μιλαμε σοβαρα.
Πατεντα ελληνικη και τελος
-
Κοψε τις μ@@@ς... μιλαμε σοβαρα.
Πατεντα ελληνικη και τελος
Χα χα έχεις δίκιο
-
Να πω μια μ@λ@κια?Γιατι δεν πάτε στην αντιπροσωπεία?
Η αντιπροσωπεία δεν ξέρει τη τυφλα της. Ξέρει μονο να ρίχνει καζικια.
-
Να πω και γω τι έμαθα σήμερα. Το χρώμα αυτό του ελαφαντα που λέμε δεν θυμάμαι πως το λένε κανονικά καταργηθηκε δεν ξανάρχεται για το 1.0 ρώτησα, αυτοκίνητο μόνο με παραγγελία και χρόνο αναμονής 6 με 7 μήνες και επιτόκιο 7.5 τελικό. Πάντως θα δώσω για άλλη μια φορά μπράβο στον Σ (σ αυτό το κομμάτι) χθες το απόγευμα έστειλα mail σήμερα με πήρανε τηλ
-
Να πω και γω τι έμαθα σήμερα. Το χρώμα αυτό του ελαφαντα που λέμε δεν θυμάμαι πως το λένε κανονικά καταργηθηκε δεν ξανάρχεται για το 1.0 ρώτησα, αυτοκίνητο μόνο με παραγγελία και χρόνο αναμονής 6 με 7 μήνες και επιτόκιο 7.5 τελικό. Πάντως θα δώσω για άλλη μια φορά μπράβο στον Σ (σ αυτό το κομμάτι) χθες το απόγευμα έστειλα mail σήμερα με πήρανε τηλ
Sonic grey pearl.
-
Μάλλον αδιάφορο χρώμα έτσι κι αλλιώς. Για μια στιγμή νόμιζα ότι ήταν το polished metal που καταργήθηκε!
-
Όντως η πρώτη παραγγελία (Σεπτέμβριο) που έκανα σε 1.0 είχε παράδοση Μάρτιο - Απρίλιο. Όταν έκανα την αλλαγή σε 1.5 τέλη Σεπτεμβρίου η παράδοση είναι Δεκέμβρη με αρχές Γενάρη. Μάλλον έχουν δώσει προτεραιότητα στο 1.5 γιατί είχαν παράδοση και παραγγελίες τον Νοέμβριο.
Νέο Honda Civic 2017