-
Το πάτησα πρώτη φορά προχθές στην εθνική οδό πάνω από 220. Με 5η. Ή 4η νομίζω χτύπησε 180 και τα 200 ήρθαν αμέσως με 5η. Δεν έβαλα 6η γιατί πήγαινα ήδη πολύ και δεν πήγε το χέρι μου. Προσπάθησα να δω αν ταλαντεύεται το καπό αλλά δεν είδα τπτ περίεργο. Το αμάξι ήταν σταθερό.
-
Το αμάξι είναι πολύ σταθερό στις υψηλές ταχύτητες! Ειδικά σε σχέση με το Golf που τα είχα κάνει τεστ ντραιβ κοντά, ήταν η μέρα με τη νύχτα.
Την ταλάντωση του καπό που έχουν αναφέρει κάποιοι εδώ μέσα δεν τη εχω παρατηρήσει ούτε εγώ αλλά δεν είχα και το νου μου επί τούτου.
-
Εγώ είχα το νου μου αλλά δεν είδα ταλάντωση. Πόσο πάνω από τα 220 δεν είδα γιατί έπρεπε να κόψω
-
Εγώ είχα το νου μου αλλά δεν είδα ταλάντωση. Πόσο πάνω από τα 220 δεν είδα γιατί έπρεπε να κόψω
κοντερισια εχω δει 237 εγω. καμια ταλαντωση στο καπο δεν εχει παρατηρηθει. Ισως ηταν καποιο προβλημα στα αρχικα αυτοκινητα του 2017
-
Καλησπέρα στους ομόσταβλους και ευχές για καλή χρονιά. Σχετικά με τη ταλάντωση του καπώ εγώ την παρατηρώ στο δικό μου (σεντάν 2017) όχι τόσο στα πολλά χλμ (σπανίως το πατάω μιας και στα ταξίδια συνήθως μεταφέρω όλη την οικογένεια) αλλά στους έντονους πλευρικούς ανέμους. Π.χ. στην ευθεία της εθνικής στα Μέγαρα (goodys) που αρκετές φορές φυσάει. Μάλιστα την πρώτη φορά που το παρατήρησα φοβήθηκα μήπως είχα ξεχάσει να κλείσω το καπώ καλά και σταμάτησα να ελέγξω.
Αλλάζω θέμα, μιας και σήμερα έκανα μια αλλαγή στον εσωτερικό φωτισμό. Άλλαξα τις λάμπες της κεντρικής πλαφονιέρας αλλά και αυτών του οδηγού, συνοδηγού με led 6000K. Πιο συγκεκριμένα με τις Philips T10 X-tremeUltinon LED 6000K Car 12V Η διαφορά στο φωτισμό είναι εντυπωσιακή! Παραθέτω και μια φωτό όπου αριστερά είναι η led και δεξιά η μαμά αλογόνου
Η εγκατάσταση είναι πανεύκολη αρκεί να αφαιρέσει κανείς με ηρεμία και ψυχραιμία και με 'ειδικό' εργαλείο (όχι κατσαβίδι που μπορεί να κάνει σημάδια, πχ με πιστωτική κάρτα) το κάλυμα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι οι λάμπες αυτές είναι μερικά χιλιοστά πιο μεγάλες σε ύψος οπότε όταν κουμπώσει το κάλυμα που είναι ταυτόχρονα και 'διακόπτης' όταν το σπρώχνεις για να ανάψει φέρνουν λίγο κόντρα οπότε θέλει λίγο περισσότερη πίεση.
-
Ίσως αν έβαζα 6η να πήγαινε 230+.
Η ευθεία που το πάτησα δεν είναι πολύ μεγάλη και το οδόστρωμα καθώς και η κύλιση πάνω σε αυτό, μέτρια. Επίσης είχε κίνηση η αριστερή λωρίδα που έπρεπε να τους περιμένω να πάνε δεξιά.
-
-
Να ρωτησω του κατοχους. Εχει παρει κανεις honda civic sport του 19 και την vin εχει. Εγω που εχω παραγγελει τωρα δεν θα επρεπε να ειναι του 19 γιατι συμφωνα με το αριθμο πλαισιου vin:SHHFK7760JU... το j υποδειλωνει 2018 συμφωνα με https://www.meadowvalehonda.ca/en/news/view/how-to-read-your-vin-number/63510 , δεν το εχω παρει ακομα στα χερια μου.
-
Να ρωτησω του κατοχους. Εχει παρει κανεις honda civic sport του 19 και την vin εχει. Εγω που εχω παραγγελει τωρα δεν θα επρεπε να ειναι του 19 γιατι συμφωνα με το αριθμο πλαισιου vin:SHHFK7760JU... το j υποδειλωνει 2018 συμφωνα με https://www.meadowvalehonda.ca/en/news/view/how-to-read-your-vin-number/63510 , δεν το εχω παρει ακομα στα χερια μου. και δεν ειναι προσφορας.
-
Ποση αναμονη για την παραλαβη σου ειπανε ?
-
Τελη γεναρη.
-
20 μερες δλδ απο οταν παρήγγειλες?
-
ηταν απο παραγγελια πελατη που ακυρωθηκε, και ειναι πινακιδομενο στον ονομα του Σαρακακη και περιμενει να περασει τελωνειο. Ετσι μου πανε.
-
Αν ειναι 'πινακιδωμενο' οπως λες, εχει περασει τελωνειο. Πρωτα περναει τελωνειο και μετα βγαινουν οι πινακιδες . Αν εν τω μεταξυ εχει πινακιδες πριν απο το Μαρτιο- Απριλιο του 19 , μπορει κάλλιστα να ειναι κατασκευασμενο μεσα στο 18. Κακως το πηρες χωρις εκπτωση . Πλεον ερχεται το facelift
-
Ημερα πρωτης κυκλοφορια 27-12-2019 στο ονομα του Σαρακακη εγω το εκλεισα στις 29. Ηταν το τελευταιο δεν ξαναφερνει γι αυτο κ το κλεισα. μετα ειναι μονο το facelift με 28 και χιλ. Δεν το εχω δει ακομα και δεν τοχω πληρωσει χαρτια δανειου κ προκαταβολη.
-
Έχουν βγει τιμές για το facelift και τι διάφορες έχει?
-
Ποσο στο δινει? Αν μπορεις ρωτα και σε αλλη αντιπροσωπεια αν ισχυουν αυτα που σου ειπαν
-
ρωτησα ειπαν δεν θα φερουν , το αμαξι ειχε 26.250 και το facelift 28.380. Θα το ελενξω καλα πριν το παραλαβω μην ειναι εκθεσιακο και εχει ζημιες η κατι αλλο.
-
Χρωμα?
-
Χρωμα?
polished metal metalic
Νέο Honda Civic 2017