-
Καλησπερα στην παρεα!!ο δεικτης του λαδιου εχει στην κατω μερια ενα πορτοκαλι πλαστικο! η σωστη σταθμη του λαδιου πρεπει να ειναι οσο ειναι το πλαστικο? δηλαδη περιπου 4 εκατοστα?
Αν προσέξεις αυτό το πορτοκαλί πλαστικό έχει στην πάνω και στην κάτω του πλευρά δύο ψηλές οριζόντιες γραμμούλες . Η πάνω είναι το max και η κάτω είναι το min.
-
Φιλε μου, ακριβως το ίδιο έπαθα και εγώ και μου το έφτιαξαν στην αντιπροσωπεία αφού παιδεύτηκαν για κανένα 4ωρο. Εννοείται ότι το πέρασαν στην εγγύηση.
-
Θα πάρω αύριο Δευτέρα τηλ. στην αντιπροσωπεία που το πήρα στη Θεσσαλονίκη στον Σ στην Βασ. Όλγας.
Όταν σου το διόρθωσαν, τελικά ποιούς χάρτες είχες μέσα;;
Και να φανταστώ δεν πλήρωσες τίποτα ε; Δεν σου είπαν τίποτα περί λογισμικό δεν καλύπτεται από εγγύηση και καμία τέτοια μπούρδα...
-
Το αυτοκινητο το πηρα αρχές Απριλίου και μετά από δύο εβδομάδες περίπου έκανα τη διαδικασία για τους χάρτες αφού είδα ότι υπήρχε έτοιμη αναβάθμιση. Αφού πέρασα για πρώτη φορά την αναβάθμιση, παρατήρησα ότι ο κέρσορας στην οθόνη δεν ήταν κεντραρισμενος, δηλαδή με έδειχνε 20 μέτρα δεξιά του δρόμου μέσα στα χωράφια . Ξανά έκανα την αναβάθμιση και χάθηκαν οι χάρτες τελείως. Οπότε μετά από συνεχείς προσπάθειες, το πήγα στην αντιπροσωπεία εδώ στα Γιάννενα και τους είπα ότι έκανα την αναβάθμιση που υπάρχει στην επίσημη σελίδα τους και χάθηκαν οι χάρτες. Ήμουν προετοιμασμένος για καυγά γιατί πίστευα ότι θα μου την έλεγαν, αλλά τι να μου πουν; Ότι μισό μήνα πριν μου παρέδωσαν καινούριο αυτοκίνητο με παλιότερο λογισμικό ή γιατί χρησιμοποίησα τις οδηγίες τους από το μανιουαλ του αυτοκινήτου και δεν λειτούργησε σωστά; Απλά όταν το πήγα, ενώ περιμενα ότι θα φάω κανένα μισάωρο , αυτοί αφού προσπάθησαν για καμιά ώρα να κάνουν την ίδια διαδικασία με το στικάκι η οποία φυσικά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, τελικά μου έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης και με ειδοποίησαν μετά από 4 ώρες περίπου ότι ήταν έτοιμο. Πήγα το πήρα και από μόνοι τους χωρίς να τους αναφέρω κάτι εγω μου είπαν ότι καλύπτεται από εγγύηση.
Αν θυμάμαι καλά, μου έβαλαν τους καινούριους αλλά δεν είδα καμιά διαφορά στους δρόμους.
-
Ψαχνοντας λιγο λοιπον για το 2020 οποτε και εχω ανεβασμενο ενδιαφερον, το hatch κλεινει 3 χρονια. Ακουγεται για καποιες αλλαγες σε μασκες, infotainment διοτι το 2019 η μονη αλλαγη ηταν κατι ψευτιες τυπου διακοπτης εντασης ηχοσυστηματος. Νομιζω η φετινη χρονια ειχε facelift σενταν και κουπε, νομιζω τελος 2019 αρχες 2020 θα εχει το hatch.
Αιντε να δουμε..( το εχω στην κορυφη της λιστας μου προς το παρον.ακολουθουν xc40,3008,ds7. Μην βαρατε ακομα ειμαι στην αρχη του ψαξιματος^^)
-
Ο.κ στην αρχη εισαι.... αλλα αν σ αρεσει η οδηγηση ως χομπυ και θελεις να οδηγεις μονο για να οδηγεις....περιμενε το facelift και παρτο.
-
Οχι ως χομπι,ειμαστε 4μελης οικογενεια κτλ κτλ. Στην αρχη εννοω: μαζεμα χρηματων, μεγεθος,πρακτικοτητα,βενζινη/πετρελαιο..ολα αυτα
-
Ψαχνοντας λιγο λοιπον για το 2020 οποτε και εχω ανεβασμενο ενδιαφερον, το hatch κλεινει 3 χρονια. Ακουγεται για καποιες αλλαγες σε μασκες, infotainment διοτι το 2019 η μονη αλλαγη ηταν κατι ψευτιες τυπου διακοπτης εντασης ηχοσυστηματος. Νομιζω η φετινη χρονια ειχε facelift σενταν και κουπε, νομιζω τελος 2019 αρχες 2020 θα εχει το hatch.
Αιντε να δουμε..( το εχω στην κορυφη της λιστας μου προς το παρον.ακολουθουν xc40,3008,ds7. Μην βαρατε ακομα ειμαι στην αρχη του ψαξιματος^^)
https://www.autoblog.gr/2019/08/15/epishmo-honda-civic-facelift/
Πράγματι, έρχονται αλλαγές στα σημεία.
-
https://www.autoblog.gr/2019/08/15/epishmo-honda-civic-facelift/
Πράγματι, έρχεται ανανέωση στα σωστά σημεία.
-
Παιδιά έχω ένα θέμα που με έχει αγχώσει.
Αγόρασα το civic Οκτώβριο 2018 και πριν μια εβδομάδα κατέβηκα Κρήτη. Πριν ξεκινήσω τσέκαρα λάδια όλα οκ έχοντας πάνω 8500 χλμ.
Στις 3 μέρες στην Κρήτη έχοντας κάνει κάπου 600 χλμ μου έβγαλε προχθές ειδοποίηση να πάω για σερβισ έχοντας 28 μέρες αντιστροφή μέτρηση. Στην ίδια μέρα όμως κανοντασ χαλαρά διαδρομή μου έπεσε μέσα σε μια ώρα 1 μέρα και σήμερα το πρωί ανάβοντας το έχει πέσει μπαμ μπαμ στις 19.Εχω άλλες 6 μέρες διακοπές και είχα σκοπό να κάνω καμιά μακρινή εκδρομή εδώ στην Κρήτη. Τσέκαρα λάδια μια χαρά φαίνονται αλλά φοβάμαι να το κυκλοφόρησω έτσι γρήγορα που πέφτουν οι μέρες Τι να κάνω?
Ευχαριστώ.
-
Να σταματήσεις να ανησυχείς χωρίς λόγο... Οι μέρες είναι ενδεικτικές, δεν είναι ευαγγέλιο. Ακόμα και 1000 χλμ ή 1 μήνα μετά να πας δεν θα γίνει απολύτως τίποτα. Να χαρείς τις διακοπές σου και όταν επιστρέψεις κάνεις το σέρβις.
-
Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα αν χτυπήσω καμία 1000ρια χιλιόμετρα μέχρι να γυρίσω δεν παίζει θέμα? Είναι η πρώτη χρονιά δεν έχω κανει και το πρώτο σέρβις βλέπω κάθε μέρα που περνάει αυτό μου ρίχνει 10 μέρες στο καντράν και τα έχω παίξει.
-
Ηρέμησε, δεν είναι φτιαγμένα από ζάχαρη.Τα διαστήματα είναι στο περίπου, 1000 πάνω 1000 κάτω, δεν τρέχει τίποτα. Δεν θα χάσει ξαφνικά το λάδι τις ιδιότητες του μέσα σε 1000 χλμ. Το μόνο που πρέπει να ελέγχεις είναι ότι όντως υπάρχει μέσα επαρκές λάδι (στο στρώσιμο τα περισσότερα αυτοκίνητα καίνε λαδάκι).
-
Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανένας εάν το αυτοκίνητό μας έχει αισθητήρα στο καπάκι της βενζίνης; Ρωτάω γιατί σήμερα μου το άνοιξε ο μικρός χωρίς να το καταλάβω και το είδα τυχαία αφού έκανα αρκετά χιλιόμετρα μέσα στην πόλη. Στο καντράν δεν έπρεπε να βγαλει ειδοποίηση ; Έψαξα και στο μανιουαλ αλλά δεν βρήκα κάτι.
-
Παιδιά Αθήνα ποιο θεωρείτε πιο αξιόπιστο για service.Στο Σαρακακη για να κλείσω ραντεβού για service μου έχουν βγάλει τη ψυχή. Ίδιας ποιότητας είναι και οι εργασίες? Μου προτείνετε κάποιον άλλο?
Ευχαριστω
-
Ποσο μ αρεσει που κολλημενοι με τα αμαξια τους χαιρετιουνται στον δρομο...
Το εκανα παλια κι εγω.....
Ωραιο συναισθημα.
-
Και μιας και μιλούσαμε για θορυβο κύλισης σε προηγούμενες αναρτήσεις διαβάζω στις πληροφορίες που κυκλοφορούν για το facelift το εξής
'**Επιπλέον, το best-seller μοντέλο της Honda διαθέτει νέες ηχομονωτικές επενδύσεις στο πάτωμα, στο χώρο αποσκευών και στα εμπρός και πίσω φτερά.' **
Πέραν απο ανούσιες πινελιές στο Facelift (γούστα είναι αυτά) το παραπάνω είναι η πιο σοβαρή προσθήκη και δηλώνει οτι σίγουρα υπήρχε θέμα που έπρεπε να βελτιωθεί.....
Πέραν απο το είδος των ηχομονωτικών υλικών που πιθανόν να διαφέρει βλέπω και προσθήκη τους σε χώρους όπου δεν υπήρχαν ηχομονωτικά υλικά όπως ο χώρος αποσκευών και τα μπροστινά φτερά....
-
Δεν ειχε στα μπροστινα φτερα καθολου;;;;;
-
Παίδες, καλημέρες! Διακοπές τέλος κι όντως είχε πλάκα ότι βρεθήκαμε με άλλα δυο(ένα κόκκινο κι ένα μπλε) στην Χαλκιδική και χαιρετιόμασταν, σαν μέλη κάποιας συμμορίας!!! Για να είμαι ειλικρινής όσον αφορά το facelift, προτιμώ το αυτοκίνητο όπως είναι τώρα, κάπως με ξενέρωσαν οι γραμμές στο χρώμα του αμαξώματος στους αεραγωγούς! Ερώτηση: τις προάλλες είδα ένα δεύτερο κόκκινο στα Γιάννενα και σκέφτηκα ότι με έκλεψαν...μέχρι που είδα τις πινακίδες, είναι μέλος εδώ μέσα ο παγουράς;;;
-
Βρηκατε καποιο θεμα με τριγμους παιδες? Οι αμερικανοι κλαιγονται για θορυβους τζαμι, ηλιοροφη, ουρανο, dashboard
Παντως σε ολο το τοπικ, δν βρηκα κατοχουςμε ιδιαιτερα παραπονα.
Imakis, και εγω γιαννενα ειμαι αλλα οχι κατοχος.λολ ελπιζω να δω το κοκκινο
Νέο Honda Civic 2017