-
οι μαρκαδόροι σε κάθε πλύσιμο θα θέλουν ξανά πέρασμα.
μονιμότερη λύση για μένα το μαύρο αστάρι(σασικότ) -
Brainstorming! Nice!
-
Παίδες, καλημέρες! Όσον αφορά τις ζάντες, το μωρό μου δεν πρόσεξε παρκάροντας δίπλα στο πεζοδρόμιο και έκανε δυο γρατσουνιές που με πόνεσαν στην καρδιά, όταν τις είδα! Αφού συνήλθα, το έψαξα αμέσως και διεπίστωσα πως δεν είναι και τόσο εύκολο να πετύχει κανείς το χρώμα τους, με ηλεκτροστατική βαφή απ'ότι μου είπαν...η αντιπροσωπεία με παρέπεμψε κάπου κι αυτός σε κάποιον άλλο, ο οποίος το πέτυχε με την δεύτερη. Το κόστος εδώ στα Γιάννενα είναι 60 ευρώπουλα τελική τιμή για όποιον ενδιαφέρεται! Επομένως, προσοχή στα πεζοδρόμια!
-
Ισως αξιζει η μεμβρανη πτοστασιας για τις ζαντες
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ισως αξιζει η μεμβρανη πτοστασιας για τις ζαντεςΣιγά ρε Lap...
στο τέλος θα καταλήξουμε έτσι μου φαίνεται... -
Απλά εγκαινιάζω το καινούργιο σάιτ...
-
Λοιπόν τώρα στις διακοπές με αρκετή βραδυνη οδήγηση έχω την αίσθηση ότι τα φώτα ίσως και να μπορούσαν να είναι καλύτερα....από φωτεινότητα και πόσο μακριά φτάνει η κανονική δέσμη...έχω απλά φώτα...έχει αλλάξει κανένας με αλογόνου; Έχει νοημα; Δουλεύει το HiD? Δεν μιλάω για τα full led...1200€ + ΦΠΑ + τοποθέτηση πάνε...Άλλαξε κανένας πρόσφατα όλο τον εσωτερικό φωτισμό με led λάμπες; Δε μιλάω για τον διακοσμητικό...
-
Κάποιος φίλος έχει αλλάξει αλλά δε θυμάμαι ποιος. Αν το δει θα απαντήσει. Εγώ έβαλα λεντ μόνο στο πορτ μπαγκαζ καθώς δε μου αρέσει το πολύ έντονο φως μες την καμπίνα. Είναι πολύ καλά τα λεντ στον εσωτερικό φωτισμό πάντως. Είναι μεγάλη αναβάθμιση.
-
Καλησπερα, πρωτο post ever. Χαλαρη αναζητηση για καινουργιο αυτοκινητο (με το νεο ετος) , οικογενεια με 2 παιδια (4 και 2 ετων)και θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους ειδικα για τους χωρους, πορτ μπαγκαζ κτλ. Θα μπορουσε το hatchback να θεωρηθει 'οικογενειακο'?
Ομολογω οτι το civic ειναι το μοναδικο non suv που κοιταω εντονα. (Sport plus καθως θα αγορασω αυτοκινητο χωρις τελη ταξινομησης)
-
έχω αλλάξει πλαφονιέρα οδηγού/συνοδηγού/κεντρική, στα σκίαστρα και στο πορτ παγκάζ..παιχνιδάκι και από China πάμφθηνα
-
Ίδια ακριβώς περίπτωση είμαι. Είχα το Yaris του 2006 κ το Μάιο πήρα το sport. Οικογένεια με 2 παιδιά, 4 κ 2 χρόνων. Μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να τοποθετήσω άψογα πράγματα στο πορτμπαγκάζ ώστε να μου χωρέσουν όλα... απλά τα πετάω εκεί μέσα κ κλείνω την πόρτα!!! Λόγω Yaris, είχα συνηθίσει τους μεγάλους χώρους κ αυτός είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα το civic. Σαλόνι άνετο κ πίσω από τον οδηγό (είμαι κ λίγο σωματώδης) κ πίσω αρκετό χώρο για καρότσι, 2-3 βαλίτσες, σακούλες κλπ. Μειονέκτημα ότι δεν έχει χώρο από κάτω, λόγω κεντρικής εξάτμισης, αλλά κ να είχε δεν είναι κ πολύ εκμεταλλεύσιμος χώρος, γιατί έχω το πλαστικό προστατευτικό.
Να σε ρωτήσω κάτι... πως θα το πάρεις εσύ χωρίς τέλη;; Νομίζω ότι για παιδιά θέλει 3 κ πάνω.
Πάντως το plus είναι ακόμη καλύτερο (εννοείται) αλλά δεν ξέρω μήπως λόγω ηλιοροφή είναι πιο κοντός ο χώρος μέσα.
-
έχω golf του 2007 και με το αέριο πλέον αρχίζω και ζορίζομαι με καρότσι + τα υπόλοιπα. ευχαριστώ για το feedback. όλα αυτά με ρεζέρβα από κάτω? όσον αφορά τα τέλη είναι λόγω αναπηρίας τέκνου. (υποχρεωτικα 10ετία + έως 1600cc)
κάποια στιγμή θα κάνω ένα topic γενικά για το θέμα της αγοράς που θέλω να κάνω (κυρίως suv κοιτάω), απλά πρέπει να αποφασίσω πρώτα το ταβάνι.( η πρώτη σκέψη είναι να πάω στα 31κ εκμεταλλευόμενος το μέγιστο που μπορώ να κερδίσω με 25κ πρό φόρων. η δεύτερη και ποιο λογική μάλλον να μην αχοληθώ και να πάρω κάτι πιο οικομικό π.χ civic sport me 23k ή sport plus με 25κ.)
*θα το κοιτάξω για την ηλιοροφή που λες. ενδιαφέρον αν λάβεις υπόψη ότι στα βιντεάκια λένε ότι οι πίσω ειναι ψιλο ίσα ίσα στο κεφάλι
- cvt αξίζει στο civic ή γενικά ώς σύστημα?
-
Εγώ έκλινα στο HONDA hrv elegance, αλλά μετά το καλοσκέφτηκα κ κατέληξα στο civic sport. Ρεζέρβα το αυτοκίνητο δεν έχει. Έχει κάτω από τον χώρο του πορτμπαγκάζ 2-3 θήκες με υλικά επιδιόρθωσης κ ηλεκτρική τρόμπα για να επιδιορθώσεις το ελαστικό σου κ μετά να το ελέγξεις σε ένα βουλκανιζατέρ.
Χωρος κεφαλιού για τους πίσω είναι ίσα-ίσα θα έλεγα. Εγώ είμαι 1.80 κ εάν κάτσω χαλαρά πίσω, είμαι μια χαρά. Εάν κάτσω κορδωμένος, τους τα μαλλιά μου βρίσκουν ουρανό.
Το sport plus έχει κάποια καλούδια παραπάνω, αλλά αυτό θα το δεις εσύ εάν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά που θα δώσεις.
Πάντως προς το παρόν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο, χωρίς κανένα παράπονο.
CVT δεν με ενδιέφερε από την αρχή, όποτε δεν το έψαξα καθόλου. Γενικά δε μ’ αρέσουν τα αυτόματα!!
-
wireless charging δεν τρελαίνομαι
ηλιοροφή δν τρελαίνομαι αλλά οκ
dαmper system ενδιαφέρον
audio system καλή φάση
blind spot ενδιαφέρον
smart entry and start πολύ καλό
σκίαση καθρέπτη,οσφυική στήριξη συνοδηγού
οκ για τα 2κ έξτρα θα έλεγα. αλλού τα χρυσοπληρώνεις
-
Αν θες οικογενειακό πήγαινε σε sedan...520 λτ Πορτ παγκαζ....και ότι ο χώρος για τους πίσω επιβατες είναι πιο ψηλός από hatch...αλλιώς αν είσαι ψηλός στις γωνίες μέσα βρίσκει το κεφάλι σου οροφή...σαν οδήγηση τέλειο...
-
το sedan λες και το έχουν παρατημένο μου φαίνεται (τουλάχιστον στο site)... αν δεν κάνω κάποιο λάθος ο εξοπλισμός στο hatch είναι αρκετά πλουσιότερος (led κλπ)
εντωμεταξύ, πήγα εδώ (επαρχία, να τσεκάρω λίγο το hatch από κοντά), δεν έιχαν το sedan καθόλου και ο τύπος μου ήταν σε φάση έλα μωρέ ποιο sedan τώρα..
-
Δεν έχει πλουσιότερο εξοπλισμό το χατς από το σενταν λόγω αμαξώματος. Απλά είναι διαφορετικές εκδόσεις με διαφορετική τιμολόγηση.
Αν αναφέρεσαι στο χατς 1.5 sport σε σύγκριση με το σενταν 1.5 comfort (που είναι και τα πιο καλοπουλημένα μάλλον) τότε έχουν διαφορά περίπου 4.000 ευρώ και το χατς σε αυτήν την περίπτωση έχει πολύ πιο πλούσιο εξοπλισμό.
-
Δεν έχει πλουσιότερο εξοπλισμό το χατς από το σενταν λόγω αμαξώματος. Απλά είναι διαφορετικές εκδόσεις με διαφορετική τιμολόγηση.
Αν αναφέρεσαι στο χατς 1.5 sport σε σύγκριση με το σενταν 1.5 comfort (που είναι και τα πιο καλοπουλημένα μάλλον) τότε έχουν διαφορά περίπου 4.000 ευρώ και το χατς σε αυτήν την περίπτωση έχει πολύ πιο πλούσιο εξοπλισμό.
-
Καλησπέρα!!
Είπα σήμερα να κάνω update τους χάρτες, μιας που έβλεπα ότι πχ δεν είχε περασμένο τον καινούργιο δρόμο της Χαλκιδικής (1ο πόδι). Έβαλα φλασάκι, πήρε την ενημέρωση από το αυτοκίνητο, πήγα υπολογιστή, κατέβασα από την εφαρμογή τους χάρτες, πήγα πίσω στο αυτοκίνητο, έτρεξα το update, τελείωσε το update κ όταν ξανάνοιξε ο χάρτης.... πουφ!!!! Εξαφανίστηκαν όλοι οι δρόμοι, απ’ όλοι την Ευρώπη κ έμεινε μόνο το περίγραμμα των χωρών με κάποιες πόλεις!!!
Οι χάρτες φαίνονται περασμένοι κ είναι ενεργοποιημένοι όλοι κ είναι όντως του 2019.
Τι γίνεται;;;;;
-
Καλησπερα στην παρεα!!ο δεικτης του λαδιου εχει στην κατω μερια ενα πορτοκαλι πλαστικο! η σωστη σταθμη του λαδιου πρεπει να ειναι οσο ειναι το πλαστικο? δηλαδη περιπου 4 εκατοστα?
Νέο Honda Civic 2017