-
Για προγραμμα σε εγκεφαλο προτεινετε RevLimit η TMG performance?
αν ξερετε κατι παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας -
εισαι πολυ συγκεκριμενος απο οτι βλεπω...ουτε καν τι αμαξι εχεις δεν μας ειπες
για να μην πω για τη φυση της ερωτησης που ειναι απλα τραγικη σε ενα φορουμ και ειδικα σε ενα τοπικ που ειναι αμιγως τεχνικο...συν οτι εχεις ανοιξει ηδη αλλο τοπικ και θα μπορουσες να ρωτησεις εκει...τεσπα
-
Πρωτον
Ρωτησα τι ειναι καλιτερο για να μου πειτε σε γενικο θεμα οχι συγκεκριμενα για το αμαξι μου
και δευτερον
αφου ειδες το αλλο τοπικ και προφανως ειδες τι αμαξι εχω,μην αναφερεις καν για το 'προβλημα' με το αμαξι
η ερωτηση μου ηταν μονο για τις 2 βελτιωσεις ξεχωριστα και οχι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για το αμαξι μου -
έχεις κάνει κάποιο ψάξιμο και έχεις προβληματισμό ή θέλεις να το κάνουμε εμείς για σένα;;
-
Οι ερωτησεις σου ειναι πολυ γενικες και οι απαντησεις που θα παιρνεις θα ειναι αναλογες. Επικοινωνησε με τους παραπανω που αναφερεις, πες τους τι αμαξι εχεις, τι θελεις και τι σου προτεινουν , τι αποτελεσματα περιμενουν και ποσο κοστιζει. Κατοπιν ελα εδω και ξαναρωτα συγκεκριμενα τεχνικα θεματα και θα λαβεις απαντησεις.
-
Ο χρήστης GiwrgosS έγραψε:
αν ξερετε κατι παρακαλω πειτε μου την γνωμη σαςΡε φιλε δεν ξερεις τι θελεις να κανεις δηλαδή.Δεν βαζεις κομπλε αλλον κινητηρα και εγκεφαλο να τελειώνουμε?τα ιδια λεφτα ερχεται.Αν σου περισσευουν κιολας και θες να σαι νομιμος αλλαξε το μπλοκ το δικο σου με τον μεταχειρισμενο.
Το μοτερ σου δεν είναι για πολλα πολλα.Εχει μονη καδενα.....όταν το βαζουν υγραεριο εχει μεγαλα θεματα....σημαδια αδυναμίας....Αστο όπως είναι ή αλλαξε κινητηρα με μεγαλυτερο.....φθηνοτερα θα σου βγει γτ το κοβω να σε αρμεγουν κανονικα..... -
Ο χρήστης GiwrgosS έγραψε:
Πρωτον
Ρωτησα τι ειναι καλιτερο για να μου πειτε σε γενικο θεμα οχι συγκεκριμενα για το αμαξι μου
και δευτερον
αφου ειδες το αλλο τοπικ και προφανως ειδες τι αμαξι εχω,μην αναφερεις καν για το 'προβλημα' με το αμαξι
η ερωτηση μου ηταν μονο για τις 2 βελτιωσεις ξεχωριστα και οχι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για το αμαξι μουαπο οτι βλεπεις και οι υπολοιποι σε αντιμετωπιζουν οπως και εγω...δεν νομιζω οτι σε πηρε κανενας στα σοβαρο με τον τροπο που ρωτας...ουτε ξερεις τι θες...
στο θεμα με το αυτοκινητο δεν ειμαι υποχρεωμενος να ψαχνω να βρω αν εχεις ανοιξει αλλο τοπικ και αν αναφερεις κατι εκει...και στο θεμα με τον προγραμματισμων δεν υπαρχουν γενικα πραγματα μονο συγκεκριμενα για το καθε αμαξι μιας και καποιοι προγραμματιστες ειδικευονται στα καποιες μαρκες...πχ revlimit σε group fiat και vag, ο tmg στα opel και vag
Chip Tuning