-
Ή απλά ξεφορτώνεται το περιττό πλέον 'δεύτερο'.
Και μιλάμε για μοντέλα που ένας μεγάλος αριθμός τους έχουν επαγγελματικό παρελθόν ως leasing ή νοικιαρικα.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1
-
Polo '99 1.0 αξίζει η είναι υπερβολικά αργο και αναξιόπιστο;
-
Μια χαρά είναι. Ή ήταν. 16 χρόνια μετά αν δουλεύουν τα πάντα τότε το πρόσεχαν.
Ο κινητήρας είναι μια χαρά. Ακόμα και ταξίδι κάνεις (με 120χαω).
Θα προτιμούσα όμως ένα πιο φρέσκο atos ή panda 1.2 αν κάνεις χλμ σε ανηφόρες ή/με άτομα. Όχι πως δεν τραβάει το 1.0 αλλά... καλύτερα 1.2 -
Παρά πολύ ακριβό μου κάνει για 1.0 και 16 ετών σίγουρα θα κοίταζα κάτι διαφορετικό είτε σε κυβικά είτε σε χρονολογία
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μα δεν εχει γραψει τιμη.
-
micra k11 ειναι ο,τι πιο αξιοπιστο εχω οδηγησει ( μαζι με forester)
0 προβληματα με απειρη ταλαιπωρια με εξαιρεση ενα καντραν που ειχε καει καποτε. -
Οντως ζητανε καντραν αυτα, το χει παθει και φιλος.
-
micra είναι δυσκολο να βρω οσα είναι σε νορμαλ τιμη δεν προφταίνω ουτε τα τα δω και τα αλλα είναι πολύ τσιμπιμενα. 3000 για micra τα θεωρώ πολλα. Corsa του 2001 με υγραέριο στα 1700 ευρω είναι καλη επιλογή ή τα συστηματα υγραερίου δεν τεριαζουν με corsa γιατι ετσι διαβασα καπου για τα opel
-
θα τρολαρω αλλα 2000 χιλιαδες ειναι 2 εκατομυρια...
-
χαχαχα το ξερω αλλα δεν μπορω να το κανω edit. Σε αυτά τα χρηματα μονο saxo 106 και κατι φιατ βρισκω. 106 και σαχο στα 1.1 να τα σκέφτομαι η να ψαχνω για κατι άλλο;
-
Φυσικα δεν τα κοιτας αυτα,εκτος και αν σου περισευουν λεφτα για βλαβες
-
Και έτσι ερχόμαστε στην αρχική συζήτηση περί +1000€. Σίγουρα κάτι πιο αξιοπρεπές, πιο αξιόπιστο, πιο σύγχρονο θα βρεθεί.
Αγορα μεταχειρισμενου μεχρι 2000 χιλιαδες