-
Καλησπέρα παιδιά εδω και λίγο καιρό έχω την αίσθηση πως το αμάξι μου μυρίζει βενζίνη όχι πάντα μια στο τόσο χθες σήκωσα τα πισω καθίσματα αλλά δεν είδα τιποτα ανησυχητικό από εκεί..
όταν μυρίζει μυρίζει και μέσα και έξω όχι πολυ βέβαια αλλα μυρίζει εχω την εντύπωση πως μυρίζει όταν σβήνω το αμάξι έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι?
Vw golf 1.6 fsi 2005 -
Καλησπέρα παιδιά εδω και λίγο καιρό έχω την αίσθηση πως το αμάξι μου μυρίζει βενζίνη όχι πάντα μια στο τόσο χθες σήκωσα τα πισω καθίσματα αλλά δεν είδα τιποτα ανησυχητικό από εκεί..
όταν μυρίζει μυρίζει και μέσα και έξω όχι πολυ βέβαια αλλα μυρίζει εχω την εντύπωση πως μυρίζει όταν σβήνω το αμάξι έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι?
Vw golf 1.6 fsi 2005 -
Vw golf 1.6 fsi 2005 -
Eχεις παρατηρήσει και αύξηση κατανάλωσης;Την τάπα την έχεις ελέγξει;
-
Οχι δεν εχω παρατηρήσει αύξηση ούτε εχω δει ποτε διαρροή κάπου την ταπα την είδα δεν νομιζω να έρχεται απο εκεί φν μπορω να καταλαβω απο που είναι εχω μια υποψία πως προέρχεται απο την εξατμιση όταν σβήνω το αυτοκίνητο η καμια φορά οταν παει να σβήσει
-
Σωληνακια βενζινης?
Ανοιξε το καπο συνηθως ειναι τοποθετημενα πανω αριστερα οπως βλεπεις απο μπροστα το αμαξι και ειναι ενα μπλε και ενα μαυρο αν θυμαμαι απο το παλιο μου golf.
Αν εχουν διαρροη εχουν συνηθως ποτισει με ενα σκουροχρωμο χρωμα και ειναι πιθανο να μυρισει ολο το αμαξι καθοτι βρισκονται πολυ κοντα στο φιλτρο καμπινας.
Επισης βγαλε τα πισω κατω καθισματα και σηκωσε ενα μοκετακι που υπαρχει εκει απο κατω θα βρεις ενα καπακι με 3 βιδες ξεβιδωσε το και ακριβως απο κατω θα δεις την αντλια καυσιμου ελενγξε αν γυρω απο τα σωληνακια υπαρχει διαρροη (μην βγαλεις κανενα σωληνακι απλα ελενγξε τα τριγυρο)
-
Ας μαθει πρωτα συντακτικο και επειτα ανοιγουμε θεμα..
Μυρωδιά βενζίνης