-
Ρε SBR ... τι βάζεις ΑΝΕΛ τώρα στην κουβέντα!
Ελεος με τους ψεκασμένους...Για εμένα πρέπει να καταργηθουν τα μηχανάκια...
Να κυκλοφορούν μόνο αστυνομικές, κούριερ και ντελίβερι μεγάλων εταιρειών με δυνατότητα να καρφώνεις τον οδηγό για καγκούρικη οδήγηση.
Να επιτρέπονται μόνο στην εξοχή μεγάλου κυβισμού με μόρτες να κάνουν το κέφι τους σοβαρά (easy rider style)
Τα ξεφτιλίκια με τα μηχανάκια να σε περικυκλώνουν σε κάθε φαναρι και να σε σκίζουν στις γρατζουνιές και στο άγχος για να περάσουν πρώτα, τα μηχανάκια που δεν σέβονται μονοδρόμους, φανάρια, διαβάσεις και πεζοδρόμους να τους γ@μήσουν.....
Τα ίδια φυσικά και σε κάθε ΙΧ που κάνει τα ίδια!
Κάμερες παντού 24/7
Εγώ δεν έχω να φοβηθώ κάτι... όσοι έχουν να βγουν να πουν για ατομικά δικαιώματα.... υπάρχουν και ατομικές υποχρεώσεις! -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Νατος ο Storm εβαλε και την ψυχιατρικη. Και εγω σου λεω ετσι επειδη την λες πολλη ισοπεδωτικα για αυτο το μεγαλο ποσοστο, πως αν η αστυνομια στησει μπλοκα θα πιασει περισσοτερους μαστουρομενους, πιωμενους, χαπακομενους, χασισομενος, 'κουμπομενους' να οδηγουν αυτοκινητο απο οτι μηχανη.Παρακαλώ;
Εγώ αναφέρθηκα στα διπλώματα οδήγησης.
Εξαίρεσα πουθενά αυτούς που οδηγούν αυτοκίνητο ή δίκυκλο ή τρακτέρ ή οτιδήποτε άλλο;Εγώ αναφέρθηκα στο θεσμό του διπλώματος οδήγησης.
Για μένα θα πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να περνούν από επιτροπή ψυχιάτρων ώστε να κόβονται αυτοί που μπορεί να θεωρηθούν ότι η ψυχολογία τους μπορεί να αποβεί επικίνδυνη πάνω στο τιμόνι.Τα παραδείγματα χιλιάδες.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ρε SBR ... τι βάζεις ΑΝΕΛ τώρα στην κουβέντα!
Ελεος με τους ψεκασμένους...Για εμένα πρέπει να καταργηθουν τα μηχανάκια...
Να κυκλοφορούν μόνο αστυνομικές, κούριερ και ντελίβερι μεγάλων εταιρειών με δυνατότητα να καρφώνεις τον οδηγό για καγκούρικη οδήγηση.
Να επιτρέπονται μόνο στην εξοχή μεγάλου κυβισμού με μόρτες να κάνουν το κέφι τους σοβαρά (easy rider style)
Τα ξεφτιλίκια με τα μηχανάκια να σε περικυκλώνουν σε κάθε φαναρι και να σε σκίζουν στις γρατζουνιές και στο άγχος για να περάσουν πρώτα, τα μηχανάκια που δεν σέβονται μονοδρόμους, φανάρια, διαβάσεις και πεζοδρόμους να τους γ@μήσουν.....
Τα ίδια φυσικά και σε κάθε ΙΧ που κάνει τα ίδια!
Κάμερες παντού 24/7
Εγώ δεν έχω να φοβηθώ κάτι... όσοι έχουν να βγουν να πουν για ατομικά δικαιώματα.... υπάρχουν και ατομικές υποχρεώσεις!Ta πηρε στο κρανιο ο iceman. Δωσε γκαζια iceman. Βγαλτα απο μεσα σου. Λοιπον να τα παρουμε ενα ενα. Κοιτα πως την πατας. Η κοπελα ηταν να παει στο Ποταμι Κατι εγινε ομως και κατεληξε στους ΑΝΕΛ.
Σοβαρα τωρα. Πεφτει λαδωμα του κερατα στα διπλωματα. Αυτο δεν το σχολιασες ομως. Ασε τωρα που σε γρατζουνουν. Ειπαμε υπαρχουν και κακοι δικυκληστες, ok το δεχομαι αλλα και ο αλλος το προσεχει το μοτορι του. Δεν εχει ορεξη να ξυνεται οπου βρει. Καμερες το εχω προτεινει και εγω και σε αυτο το θεμα και εγω δεν σηκωνω ατομικα δικαιωματα και αλλα παραμυθια.
Σε αγχωνουν που μαζευονται δεξια και αριστερα στα φαναρια; Τι να κανουν; Να κατσουν ο ενας πισω απο τον αλλον οπως τα αυτοκινητα; Ξερεις τι ουρες θα γινουν; Εγω λεω να τους βαζουμε δυο δυο, διπλα διπλα να καθονται. Ρε iceman παντου ετσι γινεται στα φαναρια. Και στο εξωτερικο. Εκει ομως, αν σου κανει ζημια η καμερα τσουπ το καταγραφει. Πεζοδρομους δεν σεβονται ουτε τα αυτοκινητα. Βασικα διαβασεις πεζων και πεζοδρομο οποιος τον παραβιαζει, ακομη και ποδηλατης, και με σκειτ μπορντ, παιρνεις πινακιδες, παιρνεις τον ποδηλατη το σκειτ μπορντ boy και τους σκιζεις τα ραμματα. Στον πεζοδρομο περπατανε παιδακια ποιο χαλαρα απο οτι στο πεζοδρομιο και θελει προσοχη μεγαλη.
Iceman κελαηδας αλλα οταν στα φαναρια το καλοκαιρι σου καθεται διπλα στο αμαξι γκομενακι με σορτσακι, πες μου οτι δεν κοιτας τα μπουτακια του και τα κωλαρακια του. Ασε τωρα. Ρε τρελοκομειο τι να παει να κανει στην εξοχη ο easy rider; Αν δλδ εγω θελω να παω Θεσσαλονικη - Αθηνα με την παρεα μου, τι θα κανω; Θα παω μεσω εξοχης; Ρε τσομπανη θα με κανεις για να βγω μια βολτα;
Ελα πειτε μου τωρα. Κανετε παρεα εσυ και ο Storm ε; Βαζετε κουκουλες τα βραδια και την πεφτετε στα φαναρια σε σταματημενους μηχανοβιους και τους σκουντατε για να πεσουν με την μηχανη. Ειστε αναρχικα στοιχεια.
Storm τωρα ειδα το μνμ, θα σου απαντησω σε λιγα λεπτα.Νατος ο Storm εβαλε και την ψυχιατρικη. Και εγω σου λεω ετσι επειδη την λες πολλη ισοπεδωτικα για αυτο το μεγαλο ποσοστο, πως αν η αστυνομια στησει μπλοκα θα πιασει περισσοτερους μαστουρομενους, πιωμενους, χαπακομενους, χασισομενος, 'κουμπομενους' να οδηγουν αυτοκινητο απο οτι μηχανη.
Παρακαλώ;
Εγώ αναφέρθηκα στα διπλώματα οδήγησης.
Εξαίρεσα πουθενά αυτούς που οδηγούν αυτοκίνητο ή δίκυκλο ή τρακτέρ ή οτιδήποτε άλλο;Εγώ αναφέρθηκα στο θεσμό του διπλώματος οδήγησης.
Για μένα θα πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να περνούν από επιτροπή ψυχιάτρων ώστε να κόβονται αυτοί που μπορεί να θεωρηθούν ότι η ψυχολογία τους μπορεί να αποβεί επικίνδυνη πάνω στο τιμόνι.Τα παραδείγματα χιλιάδες.
Α ναι. Σωστα αναφερεσαι σε ολους. Παρεξηγησης. Storm, ακου, παγκοσμιως, οχι μονον εδω, πεφτει πολλη χημεια στον ανθρωπο. Τι θες; Αντιβιωση, φαρμακα για την καρδια, ψυχοφαρμακα, χιλια δυο αν δεις στις παρενεργειες σου λενε να μην οδηγας. Αν τηρηθει αυτο, το 1/10 θα οδηγαει. Παμε στο ψυχιατρικο. Ποιος παει καλα σημερα; Το θεμα στην επιτροπη θα ειναι ποιους θα περνανε. Οχι ποιους θα κοβουν. Εχουμε λαλησει. Θες απο τη δουλεια, την ανεργια, τους ρυθμους της ζωης, τα αγχη, εχουμε αρπαξει φλαντζα.
Φιλε beer time. Κρυα σε παγωμενο ποτηρι. See you later -
Αν τα πράγματα είναι τόσο χάλια όσο λες, τότε ένας λόγος παραπάνω για να περνάνε από επιτροπή ψυχιάτρων όλοι οι οδηγοί σε τακτά χρονικά διαστήματα. Γιατί είναι σαν να λες ότι οι δρόμοι είναι γεμάτοι με υποψήφιους φονιάδες...
Ορίστε! Βρήκα και ένα τρόπο να βγάλει φράγκα το κράτος!...
Θα περνάνε όλοι από επιτροπή ψυχιάτρων ανά δύο χρόνια, όπως περνούν τα (άψυχα) τροχοφόρα από ΚΤΕΟ.
Επίσης θα υπάρχει και ιστορικό εξετάσεων αλλά και πιθανών τροχαίων ατυχημάτων, ώστε όλα να λαμβάνονται υπόψη.
Όποιος κόβεται, θα πηγαίνει 'συνεργείο για επιδιορθώσεις' δηλ. στο σπίτι του για κάποιο διάστημα ή στη χειρότερη στο Δαφνί.Ο νέος θεσμός θα ονομασθεί ΚΨΕΟ (κσέο) δηλ. Κέντρο Ψυχιατρικού Ελέγχου Οδηγών.
Το κόστος θα είναι 50euro και θα ισχύει ότι και με τα ΚΤΕΟ.
Οι νέοι οδηγοί θα περνούν ΚΨΕΟ μετά από τα 4 πρώτα χρόνια οδήγησης, ώστε να έχουν 'στρώσει' λίγο...
Όποιος δεν παρουσιάζεται θα φάει και προστιματάκι και όλα τα γνωστά.Φυσικά θα υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης του διπλώματος, ώστε να αποφεύγει κάποιος το πρόστιμο. Όποιος θέλει να πάρει πίσω το δίπλωμα, τσουπ, πέρνα από έλεγχο...
Ορίστε. Με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια.
Ο οδηγός περνά και από ιατρική ψυχιατρική εξέταση (πράγμα που δεν θα το έκανε ποτέ από μόνος του), οι οδηγοί θα γίνουν ποιο προσεχτικοί για να μην χαλάνε το ιστορικό τους, ταυτόχρονα θα κοπούν πολλοί 'τρελοί', το κράτος θα βγάλει και χρήμα και θα υπάρξει και ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας, νέες επιχειρήσεις κλπ...κλπ...
Αντί λοιπόν να αυξήσει τα τέλη κυκλοφορίας ή οτιδήποτε άλλο ο Αλέξης ας κάνει το παραπάνω που έχει και κάποια αξία και προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο...
υ.γ. και τώρα σβήστε το ποστ μου μην το δει κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ και γλυκαθεί και το κάνουν πράξη...
-
Storm ειναι μια ενδιαφερουσα αποψη. Να θυμισω και κατι που ειπε ο Κωνσταντινος Καραμανλης:
'Ειμαστε ενα απεραντο φρενοκομειο'. Κατι θα ηξερε που το ανεφερε. Μου εφερες στο μυαλο μια δυσαρεστη ιστορια με τον γερμανο πιλοτο που ενω οι εταιρια ηξερε πως εχει ψυχολογικα θεματα, εριξε το αεροπλανο πριν λιγους μηνες. Αρα, υπαρχει θεμα και με αυτο το μετρο. Αλλα ας βαλουν και αυτην την επιτροπη. Εγω αυτο που θελω ειναι οχι να μου πουν αν ειμαι τρελος. Θελω να ξερω και ποσα πιανω στο κοντερ τους. Τι τελικη βγαζω. Α και αν ρυπαινω. -
Storm,
αν σε αφήσουμε εσένα αγόρι μου θα μας βάλεις και τάπα στον κώλο να μας μετρήσεις τα καυσαέρια
Παιδεία είναι αυτό που λείπει σε όλους. Εκατοντάδες φορές μου έχουν κορνάρει γιατί σταμάτησα να περάσει πεζός στη διάβαση. Και καλά αν το κανει ένας ιδιώτης. Όταν το κάνει όμως οδηγός λεωφορείου που είναι και επαγγελματίας, τι του λες?
Το ίδιο και με τους μηχανόβιους. Δεν σκέφτονται τις συνέπειες από ένα ατύχημα. Δεν έχει σημασία αν φταίνε ή όχι γιατί εδώ δεν μιλάμε για ευθύνες του αστικού κώδικα αλλά για τη ζωή την δική τους. Όπως είπε και κάποιος άλλος στην καλύτερη περίπτωση μιλάμε για πολύ πόνο.Ο χρήστης dim63 έγραψε:
Πριν λίγες μέρες στην άνοδο του Κιφησσού μοτοσυκλετιστής πηγαίνει με τουλαχιστον 80 όταν και οι 3 στίχοι των αυτοκινήτων σέρνονται με πρώτη και 10 χλμ. Κύριος μπροστά μου πάει να αλλάξει λωρίδα. Ο δίκυκλος προλαβαίνει να σταματήσει στο παρά μισό μέτρο και αρχίζει να βρίζει. Μου ήρθε να κατέβω από το αμάξι και να τον πιάσω από το λαιμό.
o 'κυριος' μπροστα σου μαλλον δεν ασχολιθηκε με τον καθρευτη του καθολου , απλα εστριψε το τιμονι.
απο την στιγμη που εισαι πισω απο τον 'κυριο΄ ειναι μαλλον δυσκολο να εκτιμησης την ταχυτητα του μοτοσυκλετιστη απο τον καθρευτη σου.δεν υπερασπιζομαι κανεναν, αλλα η σιγουρια της λαμαρινας ειναι ενα μεγαλο θεμα.
Όταν η σχετική ταχύτητα του ενός σε σχέση με τον άλλο είναι μεγάλη, η απόσταση καλύπτεται τόσο γρήγορα που δεν βλέπεις τίποτε από τον καθρέπτη. Ειδικά όταν έχεις και άλλα 50 αυοκίνητα πίσω και δίπλα σου. Περισκόπιο χρειαζεσαι εκεί, όχι καθρέπτη
-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Storm,αν σε αφήσουμε εσένα αγόρι μου θα μας βάλεις και τάπα στον κώλο να μας μετρήσεις τα καυσαέρια
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Storm,
αν σε αφήσουμε εσένα αγόρι μου θα μας βάλεις και τάπα στον κώλο να μας μετρήσεις τα καυσαέρια
Εγω θα ρωτησω την VW αν εχει κανενα λογισμικο παραποιησης
-
O ψυχιατρικός έλεγχος των οδηγών είναι must και απορώ πως δεν τον έχουν καθιερώσει ακόμα στα ΚΤΕΟ....έστω!
Εμένα μου αρέσει όταν μου λένε εδώ πάνω...'' Εεεεεε φίλε εκεί που στάθμευσες είναι απο πάνω το σπίτι μου . Πήγαινε να αράξεις εκεί που είναι το δικό σου. ''
χΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΝΝΒΩΑΒΑΒΑΒΑΗΗΞΑΞΑΑΚΞΗΗΞΞΚ....... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
O ψυχιατρικός έλεγχος των οδηγών είναι must και απορώ πως δεν τον έχουν καθιερώσει ακόμα στα ΚΤΕΟ....έστω!Εμένα μου αρέσει όταν μου λένε εδώ πάνω...'' Εεεεεε φίλε εκεί που στάθμευσες είναι απο πάνω το σπίτι μου . Πήγαινε να αράξεις εκεί που είναι το δικό σου. ''
χΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΝΝΒΩΑΒΑΒΑΒΑΗΗΞΑΞΑΑΚΞΗΗΞΞΚ.......εχεις θεμα Θαναση. Να το κοιταξεις. Πας καλα και παρκαρεις κατω απο ξενο σπιτι;
-
...ναι ναι ναι...
Αφού του είπα του ανθρώπου!..¨¨ Βάλε μια πινακίδα ..΄΄ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ''
θα του κάνω μηνυση για ψυχολογική πίεση........ -
Καλά λέει... παρκάρισμα μόνο σε παρκινγκ... όχι έξω στο δρόμο!
κανονικά δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η αγορά αυτοκινήτου αν δεν αποδεικνύεις ύπαρξη παρκινγκΕπισης κατασκευή σε κάθε γειτονιά και από ενός μεγάλου σταθμού αυτοκινητων με ξεχωριστές θέσεις για επισκέπτες, όπου θα παρκάρεις μόνος σε άνετες, ξεχωριστές θέσεις (όχι λαμογια αλλοδαπούς ή πρεζάκηδες παρκαδορους)
-
:yahoo: ...ναι ναι ναι...
Αφού του είπα του ανθρώπου!..¨¨ Βάλε μια πινακίδα ..΄΄ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ''
θα του κάνω μηνυση για ψυχολογική πίεση........Ενας γνωστος μετακομησε και πηγε σε μια αλλη γειτονια. Το παρκαρε το αμαξι ενα στενο παρακατω. Μια μερα τον πιανει ενας και του λεει πως σε εκεινο το στενο 7 αμαξια χωρανε, ειναι οσων μενουν σε αυτο και να βρει αλλου να παρκαρει. Το εγραψε στα @@ του ο γνωστος μου. Μετα απο μια βδομαδα το βρηκε το πρωι μεσα στις χαρακιες με κλειδι.
-
Και εμενα μου το ειπε. Μονο που εγω του ειπα πως μετα θα τον φαει το χωμα!!! Δυστιχως εδω πανω δεν εχουμε τιποτα απο αυτα που λεει ο iceman7 ουτε νομοι υπαρχουν.
Ο νομος του ισχυρου ουγκ ουγκ υπηρχε και υπαρχει σε παλιους και νεους οδηγους. Ο που με απειλησε ηταν καμια 60ρια χρονων. Δεν καθησα να ασχοληθω παραπανω. Ετυχε και παρκαρησα εκει . Ηταν φαουλ και αν μου πειραζε το αυτοκινητο θα ειχαμε αγκαλιες. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
:yahoo: ...ναι ναι ναι...
θα του κάνω μηνυση για ψυχολογική πίεση........Ενας γνωστος μετακομησε και πηγε σε μια αλλη γειτονια. Το παρκαρε το αμαξι ενα στενο παρακατω. Μια μερα τον πιανει ενας και του λεει πως σε εκεινο το στενο 7 αμαξια χωρανε, ειναι οσων μενουν σε αυτο και να βρει αλλου να παρκαρει. Το εγραψε στα @@ του ο γνωστος μου. Μετα απο μια βδομαδα το βρηκε το πρωι μεσα στις χαρακιες με κλειδι.
Κλασσική περίπτωση.
Ακριβώς ίδια περίπτωση με συνάδελφό μου. Μία γριά που ήθελε σώνει και καλά μπροστά από το σπίτι της να παρκάρει ο εγγονός της, όποιος άλλος παρκάρει εκεί το κατσαβιδώνει το αυτοκίνητο.Και σε μία άλλη περίπτωση που είδα από κοντά στην περιοχή του Ζωγράφου, πάλι με γριά... όποιος παρκάρει κάτω από το μπαλκόνι της, του ρίχνει επάνω στο αυτοκίνητο ότι περίσσεμα έχει από φαγητό της προηγούμενης ημέρας. Εγώ έτυχε και είδα αυτοκίνητο ενός ανθρώπου που έτυχε να παρκάρει εκεί, γεμάτο φασολάδα...
Ο κακομοίρης δεν ήξερε τι να κάνει. Είχε ξεραθεί η φασολάδα και βρώμαγε ο τόπος... -
Κάτι ξέρω και δεν κυκλοφορώ....
Έχουμε ξεφύγει -
παρεπιπτοντως ετυχε μια φορα να παρκαρω σε μερος που καποιος 'φυλαγε' θεση παρκινγκ με κατι σκουπιδια (συγκεκριμενα κουτια μπογιας και ντενεκεδακια απο οικοδομη. ) πετωντας και τα σκουπιδια στον καδο. Ερχομαι μετα απο 1-2 ωρες να μπω στο αμαξι και βλεπω υγρη (ευτυχως) μπογια πανω στο καπω...
Εννοειται οτι ηξερα ποιος μενει εκει. Βημα πρωτο , το αμαξι του απο ασπρο εγινε μαυρο. και η εισοδος του σπιτιου...μαντεξτε! και αυτη μαυρη... Αφου σκουπισα ολη την μπουγια που μπορουσα πανω στο σπιτι/αυτοκινητο πηγα και το επλενα 2 ωρες με νεφτι. αυτα..... Καποιοι ανθρωποι δεν ειναι καλα /
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Κάτι ξέρω και δεν κυκλοφορώ....
Έχουμε ξεφύγειΝαι iceman. Και απο αυτα που διαβαζω και ποιο πανω απο τους συμφορουμιτες με γιαγια να πεταει φαγητα, ο αλλος να μπογιατιζει αμαξια, εχουμε να κανουμε με τσιφλικαδες των πεζοδρομιων. Ψιλοασχετο αλλα εχει πλακα
Youtube Video -
Kαλημέρα Στηβ!
Ποιότητα παντού έτσι? Οδηγοί και οδήγηση!!!! .....παιδεία συμπεριφορά κτλ!!
-
Kαλημέρα Στηβ!Ποιότητα παντού έτσι? Οδηγοί και οδήγηση!!!! .....παιδεία συμπεριφορά κτλ!!
Thanos! Gooood Morning my good friend! Οδηγοι, πεζοι, ιδιοκτητες σπιτιων, μαγαζιων, χαμος στο ισιωμα. Ο Ταρζαν μας λειπει για να συμπληρωθει το καρε.
οδηγοι...παλιοι και νεοι ποιοτητα οδηγησης