-
@poliviosfp said in Suzuki Baleno II:
Το μηχάνημά τους μπορεί να θέλει καλιμπραρισμα ή να είναι άχρηστο. Αν δεν έχουν ξεράσει λάδια και αν στο δρόμο δεν κάνει ατσαλες κινήσεις ή δεν τερματίζουν, χτυπάνε μην ασχολείσαι. Το Μονρόε που έβαλες έχουν 5 χρόνια εγγύηση. Είδες το κουτί τους;
Να σου πω την αλήθεια δεν είδα την εγγύηση αλλά τα φόρεσα μόλις είχαν βγει τα πρώτα monroe για το baleno , 300 euro
Τα ελαστικα είναι nexen n Fera primus. Μάλιστα είχα δείξει κ την απόδειξη ότι είναι καινούργια αμορτισέρ κ η απάντηση ήταν του τεχνικού ότι πλέον οι κατασκευαστές δεν βγάζουν όπως παλιά προϊόντα.... μάλλον θα αλλάξω κτεο
Αν θυμάμαι καλά 50% τα είχε βγάλει -
@petros78 said in Suzuki Baleno II:
Μάλιστα είχα δείξει κ την απόδειξη ότι είναι καινούργια αμορτισέρ κ η απάντηση ήταν του τεχνικού ότι πλέον οι κατασκευαστές δεν βγάζουν όπως παλιά προϊόντα.... μάλλον θα αλλάξω κτεο
Τότε και τα ΚΤΕΟ να γίνουν όπως δεν ήταν παλιότερα, άηντε με τον μπάρμπα με αυτή την καραμέλα "δεν τα κάνουν όπως τα έκαναν". Με αυτή τη λογική αν δεν υπάρχουν στην αγορά ανταλλακτικά "όπως τα έκαναν παλιά" τότε να φροντίσει και το ΚΤΕΟ να μην περιμένει τέτοιους αριθμούς. Είναι σαν να σου λέει "Ψάξε να βρεις δεινόσαυρους ζωντανούς και ξαναπέρνα, αλλιώς λάδωσέ με."
Αν δεν περάσω ξανά την επόμενη, θα κάνω καταγγελία και θα πάω αλλού.
Δεν σκοπεύω να λαδώσω κανένα κεφτέ που την έχει δει κάπως, θα τον κάνω να κάνει μαύρο πάσχα που έπεσε πάνω μου. -
@petros78 said in Suzuki Baleno II:
@poliviosfp said in Suzuki Baleno II:
Το μηχάνημά τους μπορεί να θέλει καλιμπραρισμα ή να είναι άχρηστο. Αν δεν έχουν ξεράσει λάδια και αν στο δρόμο δεν κάνει ατσαλες κινήσεις ή δεν τερματίζουν, χτυπάνε μην ασχολείσαι. Το Μονρόε που έβαλες έχουν 5 χρόνια εγγύηση. Είδες το κουτί τους;
Να σου πω την αλήθεια δεν είδα την εγγύηση αλλά τα φόρεσα μόλις είχαν βγει τα πρώτα monroe για το baleno , 300 euro
Τα ελαστικα είναι nexen n Fera primus. Μάλιστα είχα δείξει κ την απόδειξη ότι είναι καινούργια αμορτισέρ κ η απάντηση ήταν του τεχνικού ότι πλέον οι κατασκευαστές δεν βγάζουν όπως παλιά προϊόντα.... μάλλον θα αλλάξω κτεο
Αν θυμάμαι καλά 50% τα είχε βγάλειΡε συ μην ανησυχείς. Τα αμορτισερόμετρα των περισσότερων είναι παιγμένα. Εμένα μου έβγαζε τα 7ετίας Bilstein στο civic μου πιο καλά από τότε που τα επισκέυασα στον Κυρλαγκίτση.. Και στην επόμενη μέτρηση μετά από 2 χρόνια τα ίδια, τα έβγαζε με καλύτερο ποσοστό έχοντας και άλλα χμ στην πλάτη τους. χαχα Ό,τι να ναι.. Κυρίως να βλέπεις τη μέτρηση του αριστερού με το δεξί αν είναι κοντά. Αν είναι εντάξει στο δρόμο μη σε νοιάζει.
Suzuki Baleno II