-
storm κατσε να σου βαλω να δουλεψουν οι υαλοκαθαριστηρες για να τα δεις καλυτερα. ο λαος στη Βενεζουελα για την οποια μιλησε ο Αδωνις πειναει. ΟΚ. να μιλησουμε για τη διαφθορα στη βενεζουελα; να κοιταξουμε τους ομοιους με τους δικους μας πολιτικους που ειναι στη Βενεζουελα; εκεινοι μπορει να ειναι και λιγοτερο απο τους δικους μας διεφθαρμενοι. μου δειχνεις την κορυφη του παγωβουνου δλδ το λαο που πειναει δε μου δειχνεις ομως το τι κρυβεται κατω απο το νερο. ενα σαπιο πολιτικο συστημα. αυτο το σαπιο συστημα που μας πελεκαει, θελει τωρα να μας σωσει. εχει φερει και τους τρεις σωματοφυλακες. Γερμανους - ΔΝΤ - ΕΚΤ. εμεις ομως δε θα γινουμε Βενεζουελα. εκεινοι σηκωσαν κεφαλι και ειναι ελευθεροι. εμεις θα γινουμε γερμανο-αμερικανικη αποικια. μεις ειμαστε μαγκες. εχουμε τους bodyguards.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
την εκανε στα λογια. οι αλλοι μεινανε στα λογια ή απλωσανε κουταλα; εχει διαφορα στην τσεπη. τι θα γινει με τα καλα παιδια στην κατω φωτο; για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα. για πες μου. το πουκαμισακι στην τελευταια του εμφανιση πως σου φανηκε;
Mου θυμισε Μπονάτσο στους Απαράδεκτους!
κατσε σου εχω και αλλους για το τι τους θυμισε
http://www.thetoc.gr/politiki/article/twitter-trolarei-baroufaki-eksallos-o-tamtakos-otan-eide-to-neo-poukamiso -
Αφού τα έφτιαξε όλα και όλα πάνε ρολόι, ας πάει και διακοπές στην μαγευτική Ερεικούσα για να χαλαρώσει.
Και είδα και πολλούς τουρίστες σε σκηνές στο μαγευτικό Πεδίος του Άρεως σήμερα. Κοσμοσυρροή. Κάμπινγκ 'Το πεδίο του Άρεως'.Ζήτησε να μην έχει αστυνομική προστασία
Στην Ερεικούσα δίπλα στην Κέρκυρα για διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας
01/08/201516:22Εφτασε στο νησάκι το πρωί με την οικογένειά του και θα μείνουν για λίγες ημέρες
Στην Ερεικούσα ένα μικρό νησί βόρεια της Κέρκυρας βρίσκεται από το πρωί ο πρωθυπουργός για οικογενειακές διακοπές. Ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύντροφό του και τα δύο τους παιδιά έφτασαν αεροπορικώς νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο νησί των Φαιάκων.Στη συνέχεια η οικογένεια επιβιβάστηκε σε ταχύπλο σκάφος με προορισμό το απομακρυσμένο διαπόντιο νησάκι της Ερείκουσας, ΒΔ της Κέρκυρας.
Η Ερεικούσα είναι ένα από τα τρία απομακρυσμένα διαπόντια νησιά της Κέρκυρας (Μαθράκι, Οθωνοί και Ερεικούσα) που παίρνουν ζωή μόνο το καλοκαίρι,ενώ το χειμώνα οι ελάχιστοι κάτοικοί τους κρατούν με δύσκολία ζωντανά τα νησιά.
Άγνωστα στο ευρύ κοινό χαρακτηρίζονται ως μικροί παράδεισοι και αποτελούν την προέκταση του βορειοδυτικού άκρου της Κέρκυρας, που συνεχίζεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μείνει για λίγες μόνο ημέρες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ φέρεται ότι ζήτησε από τις αρχές του νησιού να μην έχει αστυνομική προστασία.
http://www.protothema.gr/politics/artic ... s-tsipras/
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
την εκανε στα λογια. οι αλλοι μεινανε στα λογια ή απλωσανε κουταλα; εχει διαφορα στην τσεπη. τι θα γινει με τα καλα παιδια στην κατω φωτο; για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα. για πες μου. το πουκαμισακι στην τελευταια του εμφανιση πως σου φανηκε;
Mου θυμισε Μπονάτσο στους Απαράδεκτους!
Εμένα πάντως ο Βαρουφάκης μόνο αυτόν μου θυμίζει. Τι Toni τι Giani; Τα ίδια είναι... Και οι δύο με ένα Ν...
-
τονις σφηνος. αρχηγος!! storm μην τον αποπαιρνεις. 17 ωρες παλευε να μας σωσει και με το που ηρθε εδω του την επεσαν οι συντροφοι του και δως του στο καπακι συνεδριο και αλλες 14 ωρες το συνεδριο. δλδ τι να κανει; η παιδια - υγεια - εθνικη αμυνα - ΑΟΖ - αναπτυξη - κοινωνικη πολιτικη μπορουν να περιμενουν. τοσα χρονια πως περιμενουν; φετος ειναι τα τελευταια μπανια του λαου. του χρονου που δε θα υπαρχει μια θα ειναι τα μπανια των ευρωπαιων που θα μας εχουν καταντησει οικονομικους και οχι μονον σκλαβους τους....
το Αμερικα ποτε θα μας δωσει αδεια να κυρηξουμε ΑΟΖ στο αιγαιο; τι περιμενουν; να τελειωσουν τα δικα τους πετρελαια για να βαλουν χερι τα δικα μας; -
Φέτος είναι τα τελευταία μπάνια του λαού;; Να υποθέσω του Τσιπραϊκού λαού;
Τυχερός ο Τσιπραϊκός λαός που ζει ανέμελα και πάει και για μπανάκια. Ευτυχία...Ερώτηση στον εργοδότη μου: Μπορώ να πάρω και εγώ την ετήσια άδεια που δικαιούμαι, έστω και να κάτσω στο Αθηνιστάν στο λιοπύρι και να βλέπω στην τηλεόραση επαναλήψεις;
Απάντηση επίσημη εργοδότη: ΌΧΙ ... Ο Τσιπραϊκός λαός ψήφισε ΟΧΙ!!...!! Ας πρόσεχες!!
Άιντε και του χρόνου φουντούνια!
-
to 64% του λαου ειναι τσιπρας; καηκαμε. δε μπορω να καταλαβω τους επιχειρηματιες. θελανε συμφωνια και τωρα γκρινιαζουν. ποτε δεν τα χωνεψα τα μπανια του λαου. ειδικα στο δημοσιο που απο το ιουλιο και μετα κυνηγουσες τους δημοσιους υπαλληλους με το τουφεκι για να κανεις τη δουλεια σου. οι περισσοτεροι ηταν εξαφανισμενοι.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
ειδικα στο δημοσιο που απο το ιουλιο και μετα κυνηγουσες τους δημοσιους υπαλληλους με το τουφεκι για να κανεις τη δουλεια σου. οι περισσοτεροι ηταν εξαφανισμενοι.Εγώ πλέον βρίσκομαι σε πολεμική σύρραξη με το δημόσιο τους τελευταίους 5 μήνες με όλα αυτά που έκαναν οι αριστεροί φιλόσοφοι και επιστήμονες ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.
Έχω μπλέξει πολύ, πάρα πολύ άσχημα με αυτούς: http://www.tpd.gr/
Έχουν κατεβάσει διακόπτες από τον Μάρτιο. Αλλά εγώ δεν το ήξερα. Νόμιζα ότι οι υπηρεσίες τσουλάνε τις διαδικασίες.Και περιμένω από το Μάρτιο να κάνω μεταβίβαση διαμερίσματος για να μετακομίσω.
Και περιμένει και η τράπεζα με την δανειακή σύμβαση.
Και έχω μπλέξει με δικηγόρους.
Και δεν μπορώ να κάνω χρήση των χρημάτων μου.
Και περιμένουν συνεργεία και καταστήματα για την ανακαίνιση του διαμερίσματος.
Και δεν μπορώ τελικά ούτε να ακυρώσω την μεταβίβαση, γιατί θα χάσω τα λεφτά της προκαταβολής.
...
...
...
Και υποτίθεται ότι πρέπει κάποια στιγμή να μετακομίσω.Και κάθονται όλοι οι παραπάνω και περιμένουμε να ανοίξει το μαγαζάκι του δημοσίου: http://www.tpd.gr/
Χαιρετίσματα.
-
ωχ storm επεσες στην περιπτωση δλδ. οι δημοσιες υπηρεσιες ρεταρουν πολλη στην Ελλαδα σε περιοδους καλοκαιριου, εκλογων, μετα τις εκλογες μεχρι να μπει ο καινουργιος υπουργος, μεχρι να αλλαξουν οι νομοι. αστα να πανε. τωρα πεσανε και τα χειροτερα με την απειλη χρεοκωπιας, capital control. ολα εχουν σταματησει. δεν ειμαι γενικα αισιοδοξος. και τα μετρα να ψηφισουν στις 19 του μηνους, μετα θα πανε για εκλογες. 1 μηνα η οικονομια θα παει κι αλλο πισω. μετα θα πρεπει να εφαρμοσουν τα μετρα. αγροτες, δημοσιοι υπαλληλοι (ενιαιο μισθολογιο - προωρες συνταξεις), αγροτες (αυξηση φορολογιας), φαρμακοποιοι (φαρμακα στα σουπερ μαρκετ) θα αρχισουν τις απεργιες, θα κλεινουν δρομους. στο καπακι τον οκτωβριο θα ερθουν οι φοροι με τις τραπεζες να μη δεινουν χρημα σε οποιον θελει να πληρωσει απο οσα εχει σε καταθεσεις. δε ξερω ρε φιλε. μπορει εγω να αρμενιζω στραβα. ριξτο στο μπανιο και σε καμια κρυα μπυρα και ασε το ζορι να περιμενει.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ερώτηση στον εργοδότη μου: Μπορώ να πάρω και εγώ την ετήσια άδεια που δικαιούμαι, έστω και να κάτσω στο Αθηνιστάν στο λιοπύρι και να βλέπω στην τηλεόραση επαναλήψεις;
Απάντηση επίσημη εργοδότη: ΌΧΙ ... Ο Τσιπραϊκός λαός ψήφισε ΟΧΙ!!...!! Ας πρόσεχες!!
Συγγνώμη, σου είπε ότι παραβιάζει την εργατική νομοθεσία και τα ρίχνει σε ένα δημοψίφισμα που στην τελική δεν εφαρμόστηκε καν το αποτέλεσμα του; Καλά, αυτός είναι αρχί !!! Εσύ γιατί δεν διεκδικείς το δίκιο σου; Πιο λογικό είναι να σου έλεγε όχι επειδή τον παράτησε η γυναίκα του, παρά αυτή την απίστευτη παπαριά!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Συγγνώμη, σου είπε ότι παραβιάζει την εργατική νομοθεσία και τα ρίχνει σε ένα δημοψίφισμα που στην τελική δεν εφαρμόστηκε καν το αποτέλεσμα του; Καλά, αυτός είναι αρχί !!! Εσύ γιατί δεν διεκδικείς το δίκιο σου; Πιο λογικό είναι να σου έλεγε όχι επειδή τον παράτησε η γυναίκα του, παρά αυτή την απίστευτη παπαριά!!!Το ποιο εύκολο για μένα είναι να γράψω ότι θα επαναστατήσω ή ότι πρέπει να επαναστατήσω ή να διεκδικήσω.
Αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Δεν είναι καθόλου απλά.
Και δεν είναι εποχή για να μένω άνεργος. Ειδικά στην ηλικία μου. -
εκει πατανε οι εργοδοτες. στο φοβο. και εσυ πρεπει να συντονιζεσαι στον τροπο σκεψης τους και να λες πως ο γαιδαρος πεταει. οταν ομως το κρατος αντι να τους τσακισει τα κοκαλα για τις παραβασεις, καθεται και τους χαιδευει πως να μην παρουν φορα και να καταστρατηγουν καθε εννοια τους εργατικου δικαιου (δικαιο στα λογια); τεσπα. σφαγη στο ΧΑ σημερα. οι φιλοι μας οι δανειστες αρχιζουν να πατανε σιγα σιγα με πιεση το κεφαλι. απαιτουμενα, προαπαιτουμενα και οταν στηνεις κ@λο οτι αλλη διαστροφη εχουν θα την ζητησουν. ειναι να μην τους κατσεις. αν τους κατσεις, την εκατσες. στο ουτοπικο οραμα της κυβερνησης για εξοδο απο την κριση ερχεται η ΝΔ με το διακυβευμα της. θα διαπραγματευτουν με τους ξενους για καλυτερους ορους. η ιστορια απο την κριση και μετα εδειξε πως οποιος πηγε για μαλλι στους ξενους γυρισε κουρεμενος ή μαλλον γδαρμενος. ομως πουλαει το παραμυθι της φρουδας ελπιδας, οποτε γιατι να μην το ξαναπουλησουν;
-
Ποτέ δεν υπήρξε στην χώρα που ζούμε εργασιακή νομοθεσία που να εφαρμόζεται.
Το μόνο που υπήρχαν και υπάρχουν είναι κομματικοί συνδικαλιστές που τα παίρνουν χοντρά και κάνουν απεργίες για να τρώει το δημόσιο περισσότερα φράγκα.Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα πάντα ήταν, είναι και θα είναι πεταμένοι στον καιάδα.
Τις εκλογές ποιος τις κέρδισε; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τις κέρδισε;
Τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ; ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Δεν το λέω εγώ αυτό. Αυτοί το λένε.
Αυτοί δεν μας τα είχαν πρήξει πριν τις εκλογές ότι αν θα βγουν θα λύσουν πολλά εργασιακά θέματα και προβλήματα π.χ. τους νοικιαζόμενους υπαλλήλους; Και το αναφέρω αυτό γιατί και εγώ είμαι νοικιαζόμενος υπάλληλος στο τραπεζικό χώρο.Τι έκανε μέχρι σήμερα η Αριστερά; ΤΙ-Π0-ΤΑ.
Τι έκαναν οι αριστεροί συνδικαλιστικοί φορείς (που ηγούνται των συλλόγων εργαζομένων στον τομέα που απασχολούμαι); ΤΙ-ΠΟ-ΤΑΗ Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΗ κοροϊδία και εμπαιγμός.
Και μετά μου λέτε ότι περιμένετε τον εργοδότη ( ποιον από τους δύο; αυτόν που πληρώνει ή αυτόν για τον οποίο εργαζόμαστε ) να συμπεριφερθεί ανθρωπινά;
Να συμπεριφερθεί ανθρωπινά ποιος; Οι μόνιμοι υπάλληλοι που προΐστανται των ενοικιαζόμενων κρεάτων;
Οι μόνιμοι υπάλληλοι που αναρριχώνται μισθολογικά και ιεραρχικά απολαμβάνοντας τα 'μπράβο', στις πλάτες των ενοικιαζόμενων κρεάτων;
Θα τα φτιάξει αυτά η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ; Το πιστεύει πραγματικά κανείς αυτό;
Όλοι τους βολεμένοι είναι. Το ζω καθημερινά.
-
Οι συνδικαλιστες συνηθως στο τελος βγαινουν βουλευτες και μετα βολευτες. Θα πρεπει να απαγορευτει η να υπαρχει υπο αυστηρες προυποθεσεις που να προστατευουν τον εργαζομενο που υποτιθεται υπηρετουν.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Συγγνώμη, σου είπε ότι παραβιάζει την εργατική νομοθεσία και τα ρίχνει σε ένα δημοψίφισμα που στην τελική δεν εφαρμόστηκε καν το αποτέλεσμα του; Καλά, αυτός είναι αρχί !!! Εσύ γιατί δεν διεκδικείς το δίκιο σου; Πιο λογικό είναι να σου έλεγε όχι επειδή τον παράτησε η γυναίκα του, παρά αυτή την απίστευτη παπαριά!!!
Το ποιο εύκολο για μένα είναι να γράψω ότι θα επαναστατήσω ή ότι πρέπει να επαναστατήσω ή να διεκδικήσω.
Και δεν είναι εποχή για να μένω άνεργος. Ειδικά στην ηλικία μου.Μπορείς απλά να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου. Δεν χρειάζεται επανάσταση πάντα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ποιο εύκολο για μένα είναι να γράψω ότι θα επαναστατήσω ή ότι πρέπει να επαναστατήσω ή να διεκδικήσω.
Και δεν είναι εποχή για να μένω άνεργος. Ειδικά στην ηλικία μου.Μπορείς απλά να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου. Δεν χρειάζεται επανάσταση πάντα.
Πήγαν να το κάνουν (πριν ένα χρόνο) 3 συνάδελφοι (οικογενειάρχες με παιδιά) που διαμαρτυρήθηκαν σε άμεση μείωση μισθού 50% και αλλαγή αντικειμένου εργασίας και απλά τους απέλυσαν. Τους έδωσαν τις αποζημιώσεις και οι συνεργασίες λύθηκαν. Τόσο απλό.
Ευτυχώς και οι τρεις τώρα έχουν βρει νέες εργασίες.
-
η αληθεια ειναι πως ο ιδιωτικος τομεας ετσι οπως ειναι και οπως θα τον κανουν οι τροικανοι θα γινει κολαση. οταν ομως δεν υπαρχει αντιδραση τι να κανουν τα παλικαρια; ορμανε και οσα αρπαξουν απο τα δικαιωματα των εργατουπαλληλων.
-
Βρίσκουν διαφορά πατήματα για τα εργασιακά, ένα είναι ότι υπάρχουν χώρες που μας δανείζουν με χαμηλότερο βασικό μισθό από ότι εδώ, έτσι σου λένε ότι δεν μπορείς να απαιτείς δανεικά και να παίρνεις 500 ευρώ ενώ αλλού εφαρμόζουν μνημόνιο με 400 και πιο κάτω.
Τσίπρα είσαι τρυπιος, εφερες πίσω την τρόικα και θέλεις εκλογές για να εφαρμόσεις το χειρότερο μνημονιο,ξεφτιλα.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Βρίσκουν διαφορά πατήματα για τα εργασιακά, ένα είναι ότι υπάρχουν χώρες που μας δανείζουν με χαμηλότερο βασικό μισθό από ότι εδώ, έτσι σου λένε ότι δεν μπορείς να απαιτείς δανεικά και να παίρνεις 500 ευρώ ενώ αλλού εφαρμόζουν μνημόνιο με 400 και πιο κάτω.Τσίπρα είσαι τρυπιος, εφερες πίσω την τρόικα και θέλεις εκλογές για να εφαρμόσεις το χειρότερο μνημονιο,ξεφτιλα.
πατηματα και ατοπηματα. δε μπορεις να λες σε μια χωρα που εχει ανθρωπους ολο και περισσοτερους στα σισιτια να συνεχισει να αφηνει τους κλεφτες να κλεβουν και να κανει τους φτωχους, φτωχοτερους. πανε οι μανες τα παιδια τους στα ιδρυματα και τα αφηνουν γιατι δεν εχουν χρηματα να τα ταισουν. εμεις δεν ειμασταν συνηθισμενοι με τα λιγα οπως αλλες χωρες για να μπορουμε να προσαρμοστουμε στις νεες συνθηκες. εφαρμοσαν βιαιη προσαρμογη, με οριζοντια - αδικα μετρα κατα της πλειοψηφιας του λαου και οχι των εχοντων. φτωχοποιουν καθημερινα το εργατης και τον υπαλληλο που δε μπορουν να κρυψουν τα εισοδηματα τους. το ευρω δεν εγινε για τις οικονομιες του νοτου.
-
Ειμαι περιεργος να δω στις επομενες εκλογες(εντος 2015 εκτος απροοπτου) με τι μοτο και τι συνθημα θα κατεβουν τα κομματα,οτι εχει απομεινει απο αυτα,μετα απο το βατερλω του τσιπρα και του τσυριζα που γυρισαν μπουμερανγκ,τη διασπαση του,ποιος θα τολμησει να κατεβει να υποσχεθει αυξησεις με δανεικα λεφτα και ελλειματικο προυπολογισμο και ταυτοχρονα διαγραφες και καταργησεις των μνημονιων οταν ολα αυτα πριν 5-6 μηνες αποδειχτηκαν μια μεγαλη παπατζια και φουσκα.
Ο τσιπρας,αφου εχει αξαπατησει δυο φορες τον κοσμο,μια με τις ψευτικες και ανεφαρμοστες προεκλογικες δεσμευσεις στις 25 ιανουαριου και αλλη μια με το γελοιο δημοψηφισμα που μετετρεψε το οχι σε ναι για να υπογραψει σαν βρεγμενη γατα το 3ο μνημονιο,αφου η αλλη επιλογη ηταν το πλανο μπαρουφακι με IOU,παραλληλο νομισμα,ατακτη χρεοκοπια,δραχμη μετεπειτα κλπ.
Θα ζητησει νεα λαικη εντολη για να φορεσει το 3ο το μακρυτερο,με μια αντιπολιτευση που με το μειμαρακη γελαει ο κοσμος,τη φωφη,το λεβεντη να μπαινει στη βουλη,τους κκεδες και χαυγουλα να ειναι οι μονοι εναπομειναντες 'αντιμνημονιακοι'.
Στο τελος φυσικα ποιος την πληρωνει,ο απλος κοσμακης,αντε να δουμε τη συμφωνια που θα καθαρογραφει ως τις 20 αυγουστου,ε σακελλαριδη.
Το μέντιουμ Σεβάν έπεσε σε όλα μέσα! - Τι είχε πει για Τσίπρα, Σαμαρά, Βαρουφάκη
Αλέξης Τσίπρας
«Θα πρέπει να αλλάξει όλα όσα είχε υποσχεθεί γιατί δεν θα μπορεί να τα υλοποιήσει. Θα μείνει χρόνια πρωθυπουργός αλλά θα πρέπει να αλλάξει την κυβέρνησή του».
Αντώνης Σαμαράς
«Τον βλέπω να φεύγει από την τωρινή του θέση. Ίσως κάνει ένα διάλειμμα για να ξαναφορτίσει τις μπαταρίες του και να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή».
Γιάνης Βαρουφάκης
«Θα υπάρξει αναδιαμόρφωση στην κυβέρνηση τις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες. Δεν τον βλέπω να παραμένει στη θέση του μέχρι το τέλος της τετραετίας. Έχει δυνατότητες, αλλά είναι πολύ μεγάλο αυτό για τον ίδιο. Υπάρχει πρόβλημα στον εσωτερικό διάλογο».
Γειασαν του Σεβαν!
Συμφωνία-Τρίτο μνημόνιο...