-
Γειά σας
σήμερα ένας φίλος που φεύγει για εξωτερικό και πουλάει την μηχανή του μου έκανε μια καλή τιμή και σκευτομαι να την αγοράσω όχι για μένα αλλά για ξάδελφο ο οποίος δεν είναι Ελλάδα αυτές τις μέρες. έρχεται τέλος Ιουνίου . για να μην μπλέκω με μεταβιβάσεις σε μένα και μετά στον ξάδελφο πως μπορώ να το κάνω να του την μεταβιβάσω όταν έρθει; με μια εξουσιοδότηση γίνετε; και τι να λέει; αν ξέρει κανένας να μου πει υπεύθυνα θα το εκτιμούσα. δεν θέλω μπερδέματα με εφορίες και τεκμήρια (αν έχει) η μηχανή είναι ενα Piaggio Beverly 200 του 2005.σας ευχαριστώ
-
Γειά σας
σήμερα ένας φίλος που φεύγει για εξωτερικό και πουλάει την μηχανή του μου έκανε μια καλή τιμή και σκευτομαι να την αγοράσω όχι για μένα αλλά για ξάδελφο ο οποίος δεν είναι Ελλάδα αυτές τις μέρες. έρχεται τέλος Ιουνίου . για να μην μπλέκω με μεταβιβάσεις σε μένα και μετά στον ξάδελφο πως μπορώ να το κάνω να του την μεταβιβάσω όταν έρθει; με μια εξουσιοδότηση γίνετε; και τι να λέει; αν ξέρει κανένας να μου πει υπεύθυνα θα το εκτιμούσα. δεν θέλω μπερδέματα με εφορίες και τεκμήρια (αν έχει) η μηχανή είναι ενα Piaggio Beverly 200 του 2005.σας ευχαριστώ
-
Γειά σας
-
Θα μπορούσε ο ξάδελφός σου να σε εξουσιοδοτήσει επίσημα (μέσω ΚΕΠ) να κάνεις όλη τη μεταβίβαση στο όνομά του, αλλά πρέπει την διαδικασία της εξουσιοδότησης (μέσω ΚΕΠ) να την κάνει αυτός.
Αν είναι στο εξωτερικό πως θα τη κάνει;; Αδύνατο. -
μια σκέψη που μου πέρασε είναι να με εξουσιοδοτήσει ο φίλος μου (πωλητής) να το μεταβιβάσω εγώ αντί αυτού θα γινόταν δεκτό κάποιο τέτοιο χαρτί; μην μείνω με ένα δίκυκλο που δεν το χρειάζομαι . Που θα μπορούσα να ρωτήσω υπεύθυνα ; στα κεπ θα ξέρουν;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα μπορούσε ο ξάδελφός σου να σε εξουσιοδοτήσει επίσημα (μέσω ΚΕΠ) να κάνεις όλη τη μεταβίβαση στο όνομά του, αλλά πρέπει την διαδικασία της εξουσιοδότησης (μέσω ΚΕΠ) να την κάνει αυτός.
Αν είναι στο εξωτερικό πως θα τη κάνει;; Αδύνατο.Eξουσιοδότηση για πώληση απο τον πωλητή χρειάζεται και όταν έρθει ο ξαδερφος του το μεταβιβάζει ενεργώντας αντι του πωλητη.
Εγω θα ρωταγα στην διευθυνση συγκοινωνιών της περιοχής τι ακριβως μπορεί να γίνει. -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Αν είναι στο εξωτερικό πως θα τη κάνει;; Αδύνατο.Eξουσιοδότηση για πώληση απο τον πωλητή χρειάζεται και όταν έρθει ο ξαδερφος του το μεταβιβάζει ενεργώντας αντι του πωλητη.
Εγω θα ρωταγα στην διευθυνση συγκοινωνιών της περιοχής τι ακριβως μπορεί να γίνει.Αρα γίνετε αυτό που σκέφτηκα. θα πάω και σε κεπ να ρωτήσω.
-
Στη διεύθυνση συγκοινωνιών να πας, όπως λέει και ο φίλος παραπάνω. Στα ΚΕΠ μπορεί να πέσεις σε άσχετο και να σου πει ότι του έρθει. Στην διεύθυνση συγκοινωνιών είναι οι πιο αρμόδιοι, όσο άσχετοι και να ειναι...
-
ξερεται ποια είναι η αρμοδία διεύθυνση συγκοινωνιών για κάποιον που ανοίκει στην ΔΟΥ Κηφισιάς;
Αγορά δικύκλου (διαδικαστικά)