-
Καλα, πάντως και το καινούργιο i20 που έχει για φαβορί ο φίλος δεν ειναι κακό.
Μεγάλοι χώροι, καλό πάτημα, αξιόπιστο και αν πάρει το 1.4 δεν ειναι και κανένας σαλιγκαρος. -
Παίδες έχω άσχημα νέα....Τα λεφτά που θα δίναμε για καινούριο αυτοκίνητο θα τα παίρναμε απο μια ασφάλεια ζωής που είχαμε κάνει στην τράπεζα αλλά επειδή θα διακόψουμε το συμβόλαιο απο τα περίπου 8000 που υπολογίζαμε να πάρουμε (απο τα 18000 που θα παίρναμε αν κρατούσαμε την συμφωνία μέχρι τέλος) τελικά θα πάρουμε 5000 και απο εκείνη τη στιγμή αρχίζει να μπαίνει έντονα στο νου η εναλλακτική του μεταχειρισμένου γιατί αν πούμε να πάρουμε κάποιο απο τα οχήματα που αναφέραμε μια ζωή γραμμάτεια θα δίνουμε οπότε ....Ήδη έχουμε βρεί ενα Yaris μοντέλο του 2008 που το πουλάει ένας γείτονας για 6000 επειδή θέλει μεγαλύτερο αυτοκίνητο και επειδή το ξέρουμε ως αυτοκίνητο (καθότι γείτονας) πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση μεταχειρισμένου καθως το πρόσεχε σαν τα μάτια του.....Εγώ που έψαξα λίγο είδα οτι με ένα ποσό κοντά στα 7000 (κουτσά στραβά θα βρούμε +2000 απο αυτά που θα πάρουμε)βρήκα οχήματα του τύπου Clio III,Ford fiesta(και την τωρινή γενιά και την προηγούμενη).....Ποιό απο αυτά προτείνετε και γενικά τι άλλο να ψάξω???
-
αφου ξερεις το ιστορικο του παρε το yaris.
-
Σημαντικό πράγμα να ξέρεις το αυτοκίνητο που θα πάρεις καθότι με τους μαντράδες είναι λίγο λαχείο το πράγμα, και στον καλύτερο να πας και ο άνθρωπος να έχει τις καλύτερες προθέσεις, δεν είναι το ίδιο με το να ξέρεις πάνω κάτω τι χρήση έχει γίνει από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.
Το yaris τώρα το έχει η γυναίκα μου, αυτό του 2009 όμως με τον 100ρη 1.33, νομίζω του 2008 είναι με τον 90. Όπως και να'χει είναι ένα εξαιρετικό αμάξι, δεν έχει κάνει κιχ 6 χρόνια τώρα, μανιτζέβελο και ευκολοδήγητο στην πόλη, σταθερό και πάνω από επαρκές για ταξίδι - με τον 100 αλλά επειδή είναι ελαφρύ και ο 90 δεν νομίζω να είναι άσχημος.
Δεν έχει μεγάλο πορτ παγκάζ αλλά οι χώροι μέσα είναι πολύ καλοί για το μέγεθος του.
Σκέψεις για αγορά αυτοκινήτου