-
Εχω ενα nissan micra k13 cvt (2011)
Μου κανει κατι παραξενα κατεβασματα (κλωτσηματα) ενω ειμαι με σταθερη χαμηλη ταχυτητα οταν αφηνω κ παταω ξανα το γκαζι ελαχιστα ως μηδαμινά ομως. Τι μπορει να φταιει ?
-
Μου κανει κατι παραξενα κατεβασματα (κλωτσηματα) ενω ειμαι με σταθερη χαμηλη ταχυτητα οταν αφηνω κ παταω ξανα το γκαζι ελαχιστα ως μηδαμινά ομως. Τι μπορει να φταιει ?
-
-
Ο χρήστης dinelos έγραψε:
Εχω ενα nissan micra k13 cvt (2011)Μου κανει κατι παραξενα κατεβασματα (κλωτσηματα) ενω ειμαι με σταθερη χαμηλη ταχυτητα οταν αφηνω κ παταω ξανα το γκαζι ελαχιστα ως μηδαμινά ομως. Τι μπορει να φταιει ?
Λαδια εχεις αλλαξει ?Η αντιπροσωπεια τι λεει?
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Λαδια εχεις αλλαξει ?Η αντιπροσωπεια τι λεει?
Οχι δεν εχω αλλαξει, οταν τους ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι η nissan λεει οτι ειναι εφ ορου ζωης.
-
Δες σε καποιο φορουμ της νισσαν αν τα υπολοιπα παιδια εχουν αλλαξει λαδια.Εγγυηση πρεπει να χεις ακομα οποτε πριν βγεις απο την εγγυηση πηγαινε και γκρινιαξε!
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Δες σε καποιο φορουμ της νισσαν αν τα υπολοιπα παιδια εχουν αλλαξει λαδια.Εγγυηση πρεπει να χεις ακομα οποτε πριν βγεις απο την εγγυηση πηγαινε και γκρινιαξε!Σε ποιο φορουμ της νισσαν αναφερεσαι ? δεν εχω βρει κατι
-
Ο χρήστης dinelos έγραψε:
Δες σε καποιο φορουμ της νισσαν αν τα υπολοιπα παιδια εχουν αλλαξει λαδια.Εγγυηση πρεπει να χεις ακομα οποτε πριν βγεις απο την εγγυηση πηγαινε και γκρινιαξε!
Σε ποιο φορουμ της νισσαν αναφερεσαι ? δεν εχω βρει κατι
Γεμάτο είναι το net, όλοι έχουν αλλάξει λάδια και φίλτρο. Ψάξε και ενημερώσου, αν πάθει κάτι είναι ακριβό εξάρτημα και τότε θα κοιτάνε το ταβάνι αυτοί που σου λένε ότι το λάδι είναι Lifetime
https://www.google.gr/search?q=nissan+m ... jqaPP5gIAJ
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Σε ποιο φορουμ της νισσαν αναφερεσαι ? δεν εχω βρει κατι
Γεμάτο είναι το net, όλοι έχουν αλλάξει λάδια και φίλτρο. Ψάξε και ενημερώσου, αν πάθει κάτι είναι ακριβό εξάρτημα και τότε θα κοιτάνε το ταβάνι αυτοί που σου λένε ότι το λάδι είναι Lifetime
https://www.google.gr/search?q=nissan+m ... jqaPP5gIAJ
Εψαχνα μονο στην ελληνικην, διοτι τα αγγλικα δεν τα πολυ εχω.
Οταν λες ολοι εχουν αλλαξει λαδια και φιλτρο απο που το συμπερανες? Μπορεις να με παραπεμψεις σε καποιο λινκ ή ειναι απο προσωπικη εμπειρια ή το εχεις ακουσει. Ευχαριστω. -
Mια ματιά έριξα σε 1-2 site από το google και αναφέρουν για την αλλαγή λαδιών και του φίλτρου που έχει το CVT.
Αφού δεν το έχεις με τα Αγγλικά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, πήγαινε στην αντι/πεία και επέμενε να σου αλλάξουν τα λάδια του και το φίλτρο, το λάδι καινούργιο είναι κόκκινο χρώμα, το δικό σου πιστεύω ότι θα είναι καφέ λάσπη, άλλαξε το αν θέλεις να κρατήσει πολλά χλμ το σαζμάν σου.Εδώ αναφέρει πως διαχειρίζεσαι τις μνήμες του και πως του κάνεις re-calibration, δεν είναι μόνο το λάδι που θέλει άλλαγμα αλλά και ο επαναπρογραμματισμός του για να σταματήσει να κάνει αυτά που σου κάνει.
https://www.micra.org.uk/threads/nissan ... ion.55197/
-
Στη Mercedes έχουν δικό τους εγκέφαλο (πιθανόν να έχουν σε όλες τις μάρκες). Ελπίζω να μην είναι εκεί το πρόβλημα εκτός αν είσαι εντός εγγύησης και δεν κάνει την πάπια η αντιπροσωπεία.
Περι CVT