-
Καλημερα.
Εχω ενα hyundai accent του 2004 και χθες εσβησε εν κινησει.
Ημουν τυχερος που δεν ειχα μεγαλη ταχυτητα, δεν ειχε κινηση και ετσι μπορεσα να κανω στην ακρη. Γυρισα το κλειδι στη μιζα, δεν επαιρνε μπροστα με τιποτα.
Εβγαλα το κλειδι και μετα απο 1-2 λεπτα πηρε κανονικα, συνεχισα και το εκανε λιγο μετα απο καμια ωρα. Η ιδια διαδικασια, πηρε μπροστα παλι και το βραδυ που το χρειαστηκα δεν εκανε το παραμικρο.
Την μπαταρια την αλλαξα πριν 6 μηνες, ασφαλειες απο οτι ξερω ειναι κομπλε και δεν εχω πειραξει κατι στο αμαξι.
Τι μπορει να ειναι? Το χρειαζομουν σημερα το πρωι οπωσδηποτε και δεν το πηγα στο συνεργειο, θα το παω αυριο το πρωι μιας και ο μαστορας ειχε αλλα να δει. -
Καλημερα.
Ημουν τυχερος που δεν ειχα μεγαλη ταχυτητα, δεν ειχε κινηση και ετσι μπορεσα να κανω στην ακρη. Γυρισα το κλειδι στη μιζα, δεν επαιρνε μπροστα με τιποτα.
Εβγαλα το κλειδι και μετα απο 1-2 λεπτα πηρε κανονικα, συνεχισα και το εκανε λιγο μετα απο καμια ωρα. Η ιδια διαδικασια, πηρε μπροστα παλι και το βραδυ που το χρειαστηκα δεν εκανε το παραμικρο.
Την μπαταρια την αλλαξα πριν 6 μηνες, ασφαλειες απο οτι ξερω ειναι κομπλε και δεν εχω πειραξει κατι στο αμαξι.
Τι μπορει να ειναι? Το χρειαζομουν σημερα το πρωι οπωσδηποτε και δεν το πηγα στο συνεργειο, θα το παω αυριο το πρωι μιας και ο μαστορας ειχε αλλα να δει. -
Καλημερα.
Αναφλεξη - Ο/καποιος πολλαπλασιαστης ειναι στα τελευταια του
Τρομπα βενζινης ( ως ανω) -
Ευχαριστω για την απαντηση.
Σημερα θα χρειαστει να κανω περι τα 100 χλμ, να το μετακινησω με προσοχη και δεξια δεξια στην Εθνικη η να το αφησω και να παρω κτελ? -
οδικη εχεις?
-
Ναι, οποτε η απαντηση ειναι 'ναι'.
-
Στο megane II είχα τα ίδια περσυ. Άλλαξα στο σερβις φίλτρα- μπουζι και δεν το ξανακανε. Μπορεί να ναι κάτι απο αυτά, μπορεί και κάτι πιο χοντρό.
-
πες μας και ποσα χιλιομετρα εχει το αμαξι..
και εγω λεω πολλαπλασσιαστης-μπουζοκαλωδια,αντλια βενζινης.
-
Ο χρήστης mynam3 έγραψε:
Καλημερα.
Τι μπορει να ειναι? Το χρειαζομουν σημερα το πρωι οπωσδηποτε και δεν το πηγα στο συνεργειο, θα το παω αυριο το πρωι μιας και ο μαστορας ειχε αλλα να δει.Αισθητήρας θέσης στροφάλου;
-
Θ'ακουστεί λίγο αστείο ίσως αλλά τσέκαρε καλού κακού τα σφιξίματα στους ακροδεκτες της μπαταριας...
Το λεει γιατί πρόσφατα είχε ερθει αυτοκίνητο στο συνεργείο με το ίδιο θεμα ακριβώς και αποδείχτηκε οτι πριν μερικές εβδομάδες που πέρασε αέριο,ο μάστορας εκει έπιασε με το χέρι τις βίδες απο τους ακροδέκτες αλλά ξέχασε να τα περάσει με κλειδί και έχαναν επαφή κατα διαστήματα.
-
Τελικα ηταν η τρομπα βενζινης, μονο 60€
Εσβησε ξαφνικα εν κινησει