-
Καλησπερα παιδια.Αρχικα θα ηθελα να σας πω οτι ειμαι 19χρονων και σπουδαζω στη θεσσαλονικη.Λογω του οτι μενω μακρυα απο το κεντρο,απο τη σχολη και τα εργαστηρια αποφασισα μαζι με τους γονεις μου να παρουμε ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο για να μπορω να μετακεινουμε ανετα καθως τα αστικα μου ειναι ανυποφορα και δεν με βολευουν.Ο πατερας μου ειναι της αποψης (την οποια συμεριζομαι) το αυτοκινητο να ειναι 5θυρο και κατα προτυμηση diesel ή υγραεριο.Σαν κλασικος φοιτητης ειμαι κολλημενος με το cooper το οποιο μ αρεσει παρα πολυ εμφανισιακα και ειναι και μικρο (που το προτυμο ) αλλα ο πατερας μου δεν το προτυμαει.Αμεσως σκεφτηκα το swift diesel καθως εχω ακουσει καλα λογια και ειναι παρομοιο (εμφανισηακα) με το cooper.Θα ηθελα την συμβουλη σας οσον αφορα το swift και επισης να μου προτυνετε και κατι διαφορετικο αν εχετε στο μυαλο σας. Υ.Γ το ποσο που μπορουμε να δωσουμε για την αγορα ειναι max 6000 ευρω.Ευχαριστω προκαταβοληκα!!
-
Καλησπερα παιδια.Αρχικα θα ηθελα να σας πω οτι ειμαι 19χρονων και σπουδαζω στη θεσσαλονικη.Λογω του οτι μενω μακρυα απο το κεντρο,απο τη σχολη και τα εργαστηρια αποφασισα μαζι με τους γονεις μου να παρουμε ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο για να μπορω να μετακεινουμε ανετα καθως τα αστικα μου ειναι ανυποφορα και δεν με βολευουν.Ο πατερας μου ειναι της αποψης (την οποια συμεριζομαι) το αυτοκινητο να ειναι 5θυρο και κατα προτυμηση diesel ή υγραεριο.Σαν κλασικος φοιτητης ειμαι κολλημενος με το cooper το οποιο μ αρεσει παρα πολυ εμφανισιακα και ειναι και μικρο (που το προτυμο ) αλλα ο πατερας μου δεν το προτυμαει.Αμεσως σκεφτηκα το swift diesel καθως εχω ακουσει καλα λογια και ειναι παρομοιο (εμφανισηακα) με το cooper.Θα ηθελα την συμβουλη σας οσον αφορα το swift και επισης να μου προτυνετε και κατι διαφορετικο αν εχετε στο μυαλο σας. Υ.Γ το ποσο που μπορουμε να δωσουμε για την αγορα ειναι max 6000 ευρω.Ευχαριστω προκαταβοληκα!!
-
-
Αν και πέρασαν πάνω από 15 χρόνια από τότε που ήμουν φοιτητής, δεν θυμάμαι να ήταν το Cooper το αυτοκίνητο που γουστάραμε.
Από εκεί και πέρα, τα mini έχουν πολλά προβλήματα οπότε απέφυγέ τα.
ΥΓ: Αν κρίνω από την ορθογραφία, δεν ήσουν της παλιάς 3ης Δέσμης ε;
-
Kαλησπέρα κ απο μένα.. Αν όντως ψάχνεις για μτχνο, να ξέρεις πως χρειάζεται πολύ υπομονή κ ΠΑΡΑ πολύ προσοχή...
Για το mini, θα σου λεγα κ γω να μείνεις μακρυά..Για το swift, θα πρέπει να πας σε αυτοκίνητο 10ετίας ή σχεδόν 10ετίας για να το βρεις κοντά στα 6000ευρω. Προσωπικά, θα κοιτούσα για κάτι όσο το δυνατόν νεότερο, με όσο το δυνατόν λιγότερα χιλιόμετρα, αν και αυτά σπάνια είναι πραγματικά.
Θα μπορούσες να κοιτάξεις πολλά..fiesta, ibiza, corsa είναι μερικές ακόμα επιλογές.. Εφόσον διαλέξεις αμάξι >5ετίας, να 'σαι σίγουρος οτι θα δεις πειραγμένα χιλιόμετρα... Προτίμησε αγγελίες ιδιωτών ή εμπόρους που θα χουν καλές συστάσεις.Καλή αναζήτηση!
-
Ο χρήστης alexgeog έγραψε:
Καλησπερα παιδια.Αρχικα θα ηθελα να σας πω οτι ειμαι 19χρονων και σπουδαζω στη θεσσαλονικη.Λογω του οτι μενω μακρυα απο το κεντρο,απο τη σχολη και τα εργαστηρια αποφασισα μαζι με τους γονεις μου να παρουμε ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο για να μπορω να μετακεινουμε ανετα καθως τα αστικα μου ειναι ανυποφορα και δεν με βολευουν.Ο πατερας μου ειναι της αποψης (την οποια συμεριζομαι) το αυτοκινητο να ειναι 5θυρο και κατα προτυμηση diesel ή υγραεριο.Σαν κλασικος φοιτητης ειμαι κολλημενος με το cooper το οποιο μ αρεσει παρα πολυ εμφανισιακα και ειναι και μικρο (που το προτυμο ) αλλα ο πατερας μου δεν το προτυμαει.Αμεσως σκεφτηκα το swift diesel καθως εχω ακουσει καλα λογια και ειναι παρομοιο (εμφανισηακα) με το cooper.Θα ηθελα την συμβουλη σας οσον αφορα το swift και επισης να μου προτυνετε και κατι διαφορετικο αν εχετε στο μυαλο σας. Υ.Γ το ποσο που μπορουμε να δωσουμε για την αγορα ειναι max 6000 ευρω.Ευχαριστω προκαταβοληκα!!1 μην κοιτάς για μεταχειρισμένο ντίζελ. Ειναι 99% εισαγωγής και με γυρισμένα χλμ.
2 ρωτήστε κανένα γνωστό αν το σκέφτεται για αλλαγή αυτοκινητου. Πολύ καλύτερα να πάρεις αυτοκίνητο απο ιδιώτη και γνωστό παρά απο έμπορο.
3 αν δεν κανείς ταξίδια πάρε καλύτερα καινούργιο χιλιαρακι παρά δυνατότερο μεταχειρισμένο. Αν κανείς καλύτερα μτχ
αυτά απο εμενα
Αγορα μεταχειρισμενου ζητώ συμβουλες!