-
με ποιο τροπο μονωνουμε τυχαια καλωδια πλεξουδες που τους εχει φυγει το προστατευτικο , η που τα μαστορια εκαναν την δουλεια τους αλλα βαρεθηκαν να ξαναμονωσουν μετα το τελος των εργασιων ; στο δικο μου , τα καλωδια ειναι τυλιγμενα με κατι σαν υφασμα και μετα ειναι σε κλασσικο σπιραλ . την υφασματινη ταινια δεν την γνωριζω . εγω εχω ταινια που ειναι σαν καουτσουκ τεντωνει αρκετα και οταν την περιστρεψεις στο καλωδιο δεν φευγει αν και δεν εχει κολλα. φανταζομαι οι κλασικες μονωτικες δεν κανουν για τον χωρο του κινητηρα . μιλαω για τον χωρο του κινητηρα περισσοτερο .
θα ηθελα να μαθω πιο ειναι το σωστο και ποιες οι νεες τασεις της ηλεκρολογιας αυτοκινητου σαυτο το θεμα -
με ποιο τροπο μονωνουμε τυχαια καλωδια πλεξουδες που τους εχει φυγει το προστατευτικο , η που τα μαστορια εκαναν την δουλεια τους αλλα βαρεθηκαν να ξαναμονωσουν μετα το τελος των εργασιων ; στο δικο μου , τα καλωδια ειναι τυλιγμενα με κατι σαν υφασμα και μετα ειναι σε κλασσικο σπιραλ . την υφασματινη ταινια δεν την γνωριζω . εγω εχω ταινια που ειναι σαν καουτσουκ τεντωνει αρκετα και οταν την περιστρεψεις στο καλωδιο δεν φευγει αν και δεν εχει κολλα. φανταζομαι οι κλασικες μονωτικες δεν κανουν για τον χωρο του κινητηρα . μιλαω για τον χωρο του κινητηρα περισσοτερο .
θα ηθελα να μαθω πιο ειναι το σωστο και ποιες οι νεες τασεις της ηλεκρολογιας αυτοκινητου σαυτο το θεμα -
Η κλασική μαύρη μονωτική κάνει καλά τη δουλειά της.
Nokia 730 & Tapatalk
-
Αυτή η ελαστική δεν λύνει μετά με τίποτα, ίσως μια υφασμάτινη θα ήταν ΟΚ
-
ναι σωστα οτι δεν λυνει το εχω διαπιστωσει , απλως υφασματινες δεν εχω δει ποτε να πουλιουνται αν ειχες την καλωσυνη να δειξεις καποια απο ενα ιντερνετικο μαγαζι θα ημουν ευγνωμων
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
ναι σωστα οτι δεν λυνει το εχω διαπιστωσει , απλως υφασματινες δεν εχω δει ποτε να πουλιουνται αν ειχες την καλωσυνη να δειξεις καποια απο ενα ιντερνετικο μαγαζι θα ημουν ευγνωμωνΆμα τυλίξεις με μαύρη πλαστική καλή ποιότητας και μετά περάσεις και πυρίμαχη κάλτσα που έχουν οι αγωνιστικές πλεξούδες από έξω θα είναι αθάνατη.
-
μαστορα δεν μου βγαζει τιποτα στο google
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
μαστορα δεν μου βγαζει τιποτα στο google -
Ο χρήστης otso έγραψε:
μαστορα δεν μου βγαζει τιποτα στο googleγια τις πυρίμαχες κάλτσες 'εχει πάρει ο γιός μου αρκετά μέτρα για 2 πλήρεις πλεξούδες, για το καθημερινό του και το αγωνιστικό του. Θα τον ρωτήσω από πού και θα βάλω Link.
-
http://www.mikra.gr/index.php?cPath=231 ... 44f1da169b
Υπάρχει και στον Πειραιά, θα το βρώ και θα το βάλω.
-
ευχαριστω παιδια.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
ευχαριστω παιδια.Υπάρχουν και ταινίες αυτοβουλκανιζόμενες με 4€ περίπου.
http://www.stereotiki.gr/store4/sigil-n ... -325..html
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
ευχαριστω παιδια.
Υπάρχουν και ταινίες αυτοβουλκανιζόμενες με 4€ περίπου.
http://www.stereotiki.gr/store4/sigil-n ... -325..html
εχω τετοιες παναγιωτη , το προβλημα με αυτες ειναι οτι αμα θελεις να ξετυλιξεις τιποτα καλωδια ....δεν.
Μονώσεις Καλωδίων