-
Παιδια καλη σας μερα. Ειμαι 18 χρονων και ψαχνομαι και εγω εδω και κατι μηνες να αγορασω το πρωτο μου αυτοκινητο. Οπως καταλαβενετε λογω της ηλικιας μου θελω κατι σχετικα σπορ. Κοιτουσα πριν αρκετο καιρο για μχ5/ρχ8/σεατ/μιτο κλπ. Τον τελευτεο καιρο μου εχει καρφωθει η ιδεα του ρχ8. Ο λογος? χαμηλα τελη και ασφαλιες. Θα κανω αρκετα λιγοτερα απο 10.000 χιλιομετρα τον χρονο. Επισης σκευτομουν αν τελικα αγοραζα το ρχ8 να του βαλω αεριο? ειναι καλη επιλογη? Για το αυτοκινητο εχω βαλει ανωτατο οριο τα 9.000 ευρω. Επισης μεγιστη ταχυτητα στον τοπο που ζω μεχρι την αθηνα θα ειναι τα 100 και 130( σε εθνικη) Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Παιδια καλη σας μερα. Ειμαι 18 χρονων και ψαχνομαι και εγω εδω και κατι μηνες να αγορασω το πρωτο μου αυτοκινητο. Οπως καταλαβενετε λογω της ηλικιας μου θελω κατι σχετικα σπορ. Κοιτουσα πριν αρκετο καιρο για μχ5/ρχ8/σεατ/μιτο κλπ. Τον τελευτεο καιρο μου εχει καρφωθει η ιδεα του ρχ8. Ο λογος? χαμηλα τελη και ασφαλιες. Θα κανω αρκετα λιγοτερα απο 10.000 χιλιομετρα τον χρονο. Επισης σκευτομουν αν τελικα αγοραζα το ρχ8 να του βαλω αεριο? ειναι καλη επιλογη? Για το αυτοκινητο εχω βαλει ανωτατο οριο τα 9.000 ευρω. Επισης μεγιστη ταχυτητα στον τοπο που ζω μεχρι την αθηνα θα ειναι τα 100 και 130( σε εθνικη) Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
-
-
Όχι να μην πάρεις rx8. Μονο και μονο που λες οτι το θες για τέλη και ασφαλεια, το θες για λάθους λόγους. Για τους ίδιους λόγους το αγόρασαν πριν μερικά χρόνια και μερικές χιλιαδες άλλοι, οι οποίοι έψαχναν να το δώσουν όσο όσο μετα απο λίγο. Ο σωστός λογος είναι γιατί σου αρέσει η σπορ οδήγηση και για τον λογο αυτό είσαι διατεθειμένος να αποδεχθεις οτι θα εχεις ενα 'ειδικό' αυτοκίνητο με οτι αυτό συνεπάγεται( κατανάλωση, συντηρηση κ.α.).
-
Σε ευχαριστω για την συντομη απαντηση σου. Ειναι αληθεια οτι και εγω ξαναδιαβαζοντας το κειμενο μου καταλαβα οτι δεν ειμουν αρκετα σαφης. Ανεφερα αυτο με τα τελη και την ασφαλεια ενοοντας οτι με αυτον τον τροπο εξισοροπειτε η καταναλωση του κανωντας το οχι και τοσο αφυμφορο. Διαβαζω κατι οτι η καταναλωση του μικρου ειναι περιπου 14Λ/100ΧΛΜ με νορμαλ ταχυτητες 140-160 (καλα νορμαλ ταχυτητες ειναι αυτες?? ) . Οπως ειπα και πιο πανω οι δρομοι εδω δεν σου επιτρεπουν να αναπτυξεις τοσο μεγαλες ταχυτητες πχ 100 μαχ μεχρι να φτασεις εθνικη αλλα και εκει 120-130 οπως λεει το οριο. Με τα νεα δεδομενα τι πιστευετε? ΥΣ φιλε ακριβως αυτος ειναι ο λογος οτι θελω ενα αυτοκινητο που να ειναι και σχετικα γρηγορα αλλα και ασφαλες. Μπορεις να δεις πιτσιρικαδες της ιλικιας μου που περνουν σαχοραλλα τους ανεβαζουν ιππους και οπως ειναι λογικο το αμαξι δεν τους κραταει στις στροφες λογω των μηδενικων κρατιματων που εχει σε τοσους ιππους και ετσι γεμιζουν οι δρομοι με καντιλακια. Σας ευχαριστω ξανα!
-
This post is deleted! -
για να ειμαι ηλικρινης το μχ5 το αφηνω σαν τελευτεα επιλογη λογω του οτι εχει χωρους οσο ενα μηχανακι. Γνωριζουμε τιποτα για αεριο σε ρχ8? Και με τις προυποθεσεις που ειπα αξιζει?
-
Παιδια καλησπερα ακομα να αποφασισω, ειμαι αρκετα δυσκολος. . Κοιταω για το μχ5 το μοντελο του 2007-2008 δεν ξερω πως αλλιως ονομαζεται. Αξιζει? απο καταναλωση ισχυει το 9/100 που λενε? Ευχαριστω ξανα
-
Ο χρήστης παναγιώτης97 έγραψε:
Παιδια καλησπερα ακομα να αποφασισω, ειμαι αρκετα δυσκολος. . Κοιταω για το μχ5 το μοντελο του 2007-2008 δεν ξερω πως αλλιως ονομαζεται. Αξιζει? απο καταναλωση ισχυει το 9/100 που λενε? Ευχαριστω ξαναΚαμπριο για πρωτο αμαξι ;
Τα καμπριο τα παιρνουν για 2ο ή 3ο αμαξι ... Εχεις γκαραζ ;
Παρε κανενα μικρο ... πολης για να μαθεις να οδηγας , και ασε τα καμπριο .... εκτος και αν θελεις να παντρευτης γρηγορα ... στο car.gr υπαρχουν αρκετα κατα καιρους καμπριο που ανταλασονται με suv ... λογο ανεπυθημητης εγκυμοσυνης ... προσγειωσου !!! -
Ξερετε μενω στον Πόρο νησι ειναι αρα τι να κανω ενα αμαξι πολης οταν κατεβενω απο το σπιτι μου στο κεντρο και δεν συναντω ουτε ενα αυτοκινητο...? . Για παρκινγκ εχω απλετο χωρο. Δεν εχω θεμα με τους χωρους γιατι εχω και ενα bmw 4πορτο του πατερα μου που το παρατησε λογω του οτι εχει παρει Ναβαρα... Απο αξιοπιστια και καταναλωση πως τα παει? γνωριζετε τιποτα? καποιοι λενε για 9/100 ιχυει? Σας ευχαριστω για την συντομη απαντηση σας.
-
Ο χρήστης παναγιώτης97 έγραψε:
Ξερετε μενω στον Πόρο νησι ειναι αρα τι να κανω ενα αμαξι πολης οταν κατεβενω απο το σπιτι μου στο κεντρο και δεν συναντω ουτε ενα αυτοκινητο...? . Για παρκινγκ εχω απλετο χωρο. Δεν εχω θεμα με τους χωρους γιατι εχω και ενα bmw 4πορτο του πατερα μου που το παρατησε λογω του οτι εχει παρει Ναβαρα... Απο αξιοπιστια και καταναλωση πως τα παει? γνωριζετε τιποτα? καποιοι λενε για 9/100 ιχυει? Σας ευχαριστω για την συντομη απαντηση σας.Ολα τα mazda ειναι αξιοποιστα αυτοκινητα ... για καταναλωσης δεν γνωριζω.-
-
ναι τωρα πια το εχω βγαλει απο την λιστα το ρχ8 . ακριβως για τους λογους που αναφερατε. Κοιταω προς φορντ φιεστα μοντελο του 9 και μετα η μχ5 (αν και εχω σπαστει με το γεγονος του θορυβου που εχει η καμπινα αλλα και περι στεγανοτητας που ακουγονται διαφορα). Καποια αλλη προταση? ως ταβανι εχω βαλει τα 9 χιλιαδες ευρω. Δεν θα με πειραζε να ειναι ντισελ.
-
δεν μπορω να πω οτι μου αρεσουν. Ενας λογος ακομα ειναι οτι θα ηθελα να κανω ταξιδακια και το σπαρκ δεν νομιζω να ειναι για τετοια χρηση. Πιστευω ειναι αυτοκινητο καθαρα για πολη. Οπως καταλαβατε ψαχνω κατι πιο σπορ.. η τουλαχιστον να δειχνει σπορ . Σχετικα με το φιεστα...? Επισης καποια αλλη προταση? Ευχαριστω για τον χρονο σας.
-
για παραδειγμα. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6183409/ τετοιο στιλ (οχι απαραιτητα με εξατμισεις και προγραμματα)
-
Ο χρήστης carcaroth έγραψε:
ναι τωρα πια το εχω βγαλει απο την λιστα το ρχ8 . ακριβως για τους λογους που αναφερατε. Κοιταω προς φορντ φιεστα μοντελο του 9 και μετα η μχ5 (αν και εχω σπαστει με το γεγονος του θορυβου που εχει
Chevrolet spark ή Nissan micra ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ (εγώ πάντα προτιμώ καινούργιο. ..) και είσαι άρχοντας!
Spark καινουριο με 8.000 !!!
-
εξακολουθει να μην μου αρεσει και δεν νομιζω να ειναι ιδανικο για ταξιδι. καποια αλλη προταση? 1) http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5797260/ 2) http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5746637/ 3) http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6183409/. Πως τα βλεπετε ?
-
This post is deleted! -
Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια. Τωρα σχετικα με την ιπποδυναμη, ακομα και το ρχ8 που θεωρειτε αμαξι ταχυτητας δεν αποδιδει τα αλογα που αναφερει. Στο Opc παλι δεν μου αρεσουν οι εσωτερικοι του χωροι... Στο παιχνιδι μπαινει και το suzuki swift sport αλλα και το κορολα λογω αξιοπιστιας. Απο ολα αυτα πιο πρωτεινετε? Υ.Σ. το suzuki δεν το εχω οδηγησει ποτε μου για να ξερω πως ειναι. Ευχαριστω
-
Είμαι και εγώ 18 και απο το καλοκαίρι θα αρχίσω να ψαχνω για αμαξι ! θα σου πρότεινα το colt του 2009 το 1.3 με 95 άλογα !
Αλλα και το auris το 1.3 ειναι καλο ! Είμαι ανάμεσά σε αυτα τα δυο ! Μακριά απο τα ρχ8 εχει ο προπονητής και δινει πολλά λεφτά εκεί !!!! Πειτε γνωμες και για τα δυο !
Αγορα Μεταχειρισμενου