-
Καλησπέρα παιδιά,
ψάχνω για αγορά πρώτου αυτοκινήτου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τσουλάει και να είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομικό. Βέβαια μια έρευνα αγοράς με τέτοια κριτήρια από έναν άσχετο όπως είμαι εγώ, μπορεί να αποβεί από επικίνδυνη μέχρι μοιραία... γι αυτό είπα να ρωτήσω τους ειδικούς, τί πρέπει να προσέξω ώστε να μην αγοράσω το αντίστοιχο του 'κινέζικου', το οποίο θα κατερεύσει στην πρώτη ευκαιρία. Αλλά να είναι όσο πιο οικονομικό γίνεται.
tl;dr: Τί θα συμβουλεύατε έναν αρχάριο να προσέχει στην αγορά αυτοκινήτου;
-
Καλησπέρα παιδιά,
ψάχνω για αγορά πρώτου αυτοκινήτου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τσουλάει και να είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομικό. Βέβαια μια έρευνα αγοράς με τέτοια κριτήρια από έναν άσχετο όπως είμαι εγώ, μπορεί να αποβεί από επικίνδυνη μέχρι μοιραία... γι αυτό είπα να ρωτήσω τους ειδικούς, τί πρέπει να προσέξω ώστε να μην αγοράσω το αντίστοιχο του 'κινέζικου', το οποίο θα κατερεύσει στην πρώτη ευκαιρία. Αλλά να είναι όσο πιο οικονομικό γίνεται.
-
Καλησπέρα παιδιά,
-
Ξεκινάμε από το ποσο που προτίθεσαι να δαπανήσεις.
Nokia 730 & Tapatalk
-
Εώς 3.000.
-
Καλοτάξιδο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5798269/
-
kαλοτάξιδο.
-
Του '02 με πάνω από 100.000 χλμ; Στο car.gr έχω βρει καλύτερα για
-
To Yaris έχει την φήμη του αξιόπιστου. Ποιοτικό και ευκολοδήγητο και από ιδιώτη. Αυτά είναι τα υπέρ του.
Γενικά κοίτα καλύτερα αγγελίες από ιδιώτες. Θα κάνεις τον έλεγχο σου, θα έχουν βιβλία συντήρησης και θα αποφασίσεις.
Κάτι άλλο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5678775/Από τις αγγελίες που έβαλες το μεν Panda δεν αναφέρει καν χλμ, το δε Matiz θα έλεγα μην το κοιτάς καθόλου.
-
Σου ευχηθήκαμε καλοτάξιδο το Γιάρις και συ κοιτας πάντα και ματιζ................
-
Σόρυ ρε παιδιά σας είπα είμαι ανίδεος Ευχαριστώ για τις προτάσεις, κι άλλες δε θα με χάλαγαν!
Οπότε καλύτερα από ιδιώτη και... πώς ακριβώς κάνω 'έλεγχο'; Υποθέτω κοιτάω το βιβλιάριο το οποίο έχει τα σέρβις, αν τα έχει κάνει σωστά. Από 'κει και πέρα δεν ξέρω από μηχανικής άποψης τίποτα. Το πάω σε μηχανικό να το τσεκάρει; Αν ναι, πόσο κοστίζει κάτι τέτοιο;
-
Φυσικά το πας σε μηχανικό και σε φανοποιό. Κανένα 50άρι Γιούρια κοστίζει μια λεπτομερής εξέταση. Δεν θα το πας εκεί που θα σου υποδείξει ο πωλητής, σε δικό σου θα το πας! Ρώτα κάποιον στην οικογένειά σου για καλό μηχανικό. Αν είστε τακτικοί πελάτες, η εξέταση θα είναι δωρεάν.
Εκτός από το Γιάρις, καλό αυτοκίνητο είναι και το Πάντα, σαν αυτό που παρέθεσες. Μακριά από Ματίζ όμως, είναι επικίνδυνο!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φυσικά το πας σε μηχανικό και σε φανοποιό. Κανένα 50άρι Γιούρια κοστίζει μια λεπτομερής εξέταση. Δεν θα το πας εκεί που θα σου υποδείξει ο πωλητής, σε δικό σου θα το πας! Ρώτα κάποιον στην οικογένειά σου για καλό μηχανικό. Αν είστε τακτικοί πελάτες, η εξέταση θα είναι δωρεάν.Εκτός από το Γιάρις, καλό αυτοκίνητο είναι και το Πάντα, σαν αυτό που παρέθεσες. Μακριά από Ματίζ όμως, είναι επικίνδυνο!!!
Εγώ θα έβαζα πρώτα το Panda το συγκεκριμένο που μας δείχνεις. Κατά τα άλλα συμφωνώ σε όλα!!!
-
+1 για το Panda. Είναι ένα εξαιρετικό αμαξάκι από κάθε άποψη. Τίμιο, οικονομικό, αξιόπιστο και αρκετά ευχάριστο στην οδήγηση. Και το yaris φυσικά είναι τέρας αξιοπιστίας και λίγο μεγαλύτερο από το Panda, αλλά εγώ αν δεν είχα θέμα με τους χώρους θα έβαζα πρώτη επιλογή το Panda. Ότι και να διαλέξεις ο έλεγχος από μηχανικό εμπιστοσύνης είναι απαραίτητος!
Νέος αγοραστής