-
Έχω ένα Daewoo lanos extreme kit του 2001, το οποίο καίει πάρα πολύ βενζίνη.Πιο συγκεκριμένα, με οικονομική οδήγηση και σε δρόμους χωρίς κίνηση τα καταφέρνει να κάψει 13-14 λίτρα/100 χλμ. Υπάρχει τίποτα που να μπορώ να κάνω για να το κάνω λιγάκι πιο οικονομικό? Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο έχει 101.000 χλμ, έχει γίνει το μεγάλο service και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
-
Έχω ένα Daewoo lanos extreme kit του 2001, το οποίο καίει πάρα πολύ βενζίνη.Πιο συγκεκριμένα, με οικονομική οδήγηση και σε δρόμους χωρίς κίνηση τα καταφέρνει να κάψει 13-14 λίτρα/100 χλμ. Υπάρχει τίποτα που να μπορώ να κάνω για να το κάνω λιγάκι πιο οικονομικό? Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο έχει 101.000 χλμ, έχει γίνει το μεγάλο service και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
-
-
Απο την αρχή σου έκαιγε τόσο ή τελευταία;Το μετράς σωστά;
-
Ή εσύ κάνεις κάτι τελείως λάθος, ή το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα.
-
Ναι, πάντα έκαιγε τόσο.Το μετράω με τον εξής τρόπο: Μόλις ανάψει το λαμπάκι(τελείως, όχι να αναβοσβήνει) βάζω συνήθως 20 ευρώ βενζίνη, βλέπω πόσα λίτρα μπαίνουν και μηδενίζω τον χιλιομετρητή. Όταν τελειώσει η βενζίνη με το ζόρι έχω κάνει 100 χλμ. Περίπου στα 90-95 ξεκινάει να αναβοσβήνει το λαμπάκι.
-
Ο χρήστης nigger έγραψε:
Ναι, πάντα έκαιγε τόσο.Το μετράω με τον εξής τρόπο: Μόλις ανάψει το λαμπάκι(τελείως, όχι να αναβοσβήνει) βάζω συνήθως 20 ευρώ βενζίνη, βλέπω πόσα λίτρα μπαίνουν και μηδενίζω τον χιλιομετρητή. Όταν τελειώσει η βενζίνη με το ζόρι έχω κάνει 100 χλμ. Περίπου στα 90-95 ξεκινάει να αναβοσβήνει το λαμπάκι.Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι μέτρημα κατανάλωσης .
Γεμίζεις φουλ,κάνεις αρκετά χιλιομετρα (πανω απο 200 σε μικτές συνθηκες) και ξαναγεμίζεις. -
εγς θα σου ελεγα να κοιταξεις τους λαμδα αισθητηρες και τον μαπ-μαφ τι εχει αυτο το αμαξι...
παντος εμενα θειος μου με το 75αρι μοτερ σε λανος με 340000+χλμ πινοντας του το αιμα δεν καιει πανω απο 10αρι....
Daewoo lanos extreme 90 hp 2001