-
εχω ενα οπελ κορσα του 2004 το προι το πηρα να παω εξω γυρναω και μετα απο καμια ωρα που παω να βαλω μπρος δεν επαιρνε ενω δουλευε η μιζα τσεκαρω τα λαδια ειχαν τελειωσει συμπληρωνω λαδια και παλι δε παιρνει τι συμβαινει?
-
εχω ενα οπελ κορσα του 2004 το προι το πηρα να παω εξω γυρναω και μετα απο καμια ωρα που παω να βαλω μπρος δεν επαιρνε ενω δουλευε η μιζα τσεκαρω τα λαδια ειχαν τελειωσει συμπληρωνω λαδια και παλι δε παιρνει τι συμβαινει?
-
-
Βενζίνη τσέκαρες;
-
ειχε ελαχιστα λαδια εως καθολου .ειχε βενζινη και νερο οκ συμπληρωσα λαδια αλλα τιποτα αναβει το λαμπακι της μπαταριας αλλα η μιζα δουλευει και δεν παιρνει μπρος
-
Ο χρήστης vasilis81 έγραψε:
ειχε ελαχιστα λαδια εως καθολου .ειχε βενζινη και νερο οκ συμπληρωσα λαδια αλλα τιποτα αναβει το λαμπακι της μπαταριας αλλα η μιζα δουλευει και δεν παιρνει μπροςΣε αντίστοιχο πρόβλημα που είχα σε peugeot 106, είχαν θέμα τα καρβουνάκια της μίζας.
Πάμφθηνο ανταλλακτικό ακριβά εργατικά. -
Διεγράφησαν ειρωνικά σχόλια [mod]
-
Διεγράφησαν ειρωνικά σχόλια. Θα παρακαλούσα με τις απαντήσεις σας να προσπαθήσετε να βοηθήσετε τον vasilis81. [mod]
-
...του trident1971 το ποστ που διεγράφη δεν ήταν ειρωνικό ..τέλοσπάντων.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Διεγράφησαν ειρωνικά σχόλια [mod]Mods, WTF?
τι ακριβως ηταν ειρωνικο απο αυτα που εγραψα?Αν δεν εχει σπινθηρα δεν παιρνει μπρος, αυτο μπορει να το δει καποιος σχετικα ευκολα
αν δεν δουλευουν τα μπεκ επισης δεν παιρνει,
αν δε γυριζει ο κινητηρας εχει θεμα η μιζα η μπορει να γυριζει μονο ο στροφαλος, να εχει κοψει ιμανταΑν δεν εχει σημα απο αισθητηρα στροφαλου ή/και εκκεντροφορου σε καποιες περιπτωσεις, δεν παιρνει.
-
Ο χρήστης vasilis81 έγραψε:
ειχε ελαχιστα λαδια εως καθολου .ειχε βενζινη και νερο οκ συμπληρωσα λαδια αλλα τιποτα αναβει το λαμπακι της μπαταριας αλλα η μιζα δουλευει και δεν παιρνει μπροςα)προσπάθησε να βάλεις μπρός με τέρμα πατημένο το πεντάλ του γκαζιού
β)δοκίμασε κ το δεύτερο κλειδί αν υπάρχει. -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
α)προσπάθησε να βάλεις μπρός με τέρμα πατημένο το πεντάλ του γκαζιού
Τι ακριβως θα πετυχει με αυτο ? Η μονη φαση που το εχω δει σε βιντεακια, χρησιμοποιειται οταν δε θελεις να ψεκαζουν τα μπεκ. Στο δικο μου παντως αυτο το κολπο δε δουλευει.
-
Ρε συ Βασίλη 200 πράγματα μπορεί να είναι: έλλειψη βενζίνης, βλάβη αντλίας βενζίνης, βλάβη ρελέ αντλίας βενζίνης, βλάβη αισθητήρας στροφάλου, βλάβη εγκεφάλου-ανάφλεξης βλάβη πολλαπλασιαστή και δε ξέρω και εγώ τι. Ότι και να σου πούμε λίγα είναι. Πρέπει να το πάς σε κάποιο μάστορα ο οποίος θα έχει διαγνωστικό για τη μάρκα του αυτοκινήτου σου να διαβάσει τους αισθητήρες και να βγάλει πόρισμα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
α)προσπάθησε να βάλεις μπρός με τέρμα πατημένο το πεντάλ του γκαζιού
Τι ακριβως θα πετυχει με αυτο ? Η μονη φαση που το εχω δει σε βιντεακια, χρησιμοποιειται οταν δε θελεις να ψεκαζουν τα μπεκ. Στο δικο μου παντως αυτο το κολπο δε δουλευει.
Ξεκινάμε από τα πιο απλά (μπουκωμένο, πρόβλημα immobilizer) κ εν συνεχεία βλέπουμε για αντλία βενζίνης, πολλαπλασιαστές και ο μη γένοιτο για εγκέφαλο. Φυσικά όχι με τηλεδιάγνωση άλλα σε ένα σωστό συνεργείο.
προβλημα βοηθεια