-
σε συνεχεια και αν μπορει να παρακολουθησει κανεις, με τον καθε μαλακα να κανει πλακα (το σκεφτηκα πολυ εαν θα πρεπει να γραψω και να μειραστω εμπειριες η να γραψω με πμ μονο σε ανθρωπους που εκτιμω και να ζητησω την γνωμη τους, ειπα ασ γραψω.)
λοιπον επιβεβαιωσε και ο μαστορας οτι ειναι τουρμπινα, επικοινωνησε με τον τουρμπινα που την αγορασε και τον ρωτησε αν θελει να ερθει να την δει πανω στο αυτοκινητο, του ειπε οχι βγαλτην και φερτην εδω.
η τουρμπινα βγηκε και πηγε στον τουρμπινα (δυστυχως δεν μπορουσα να ειμαι μπροστα, οποτε κατα τα λεγομενα του μαστορα)
η τουρμπινα, η φτερωτη των καυσαεριων ειχε λιωσει απο υπερβολικη θερμοκρασια, και οπως ηταν εφυγε κατευθειαν για την γκαρετ και αυριο θα μας πουν οι ειδικοι.
το νεξια δεν δειχνει τιποτα ουτε υπερβολικες πιεσεις ουτε τιποτα αλλο , απο λαδι η τουρμπινα λιπαινταν κανονικα, η εξαγωγη ειναι ελευθερη ουτε φαπ ουτε καταλυτης για να μπλοκαρουν τα καυσαερια.
και τοτε θυμηθηκα , στην ευθεια της θηβας εκεινο το πρωινο που ηταν αδειος ο δρομος το πατησα απο περιεργεια να δω την τελικη του αυτοκινητου , αυτο το αυτκινητο εχει τελικη απο την μαμα 180,
εγω εφτασα τα 170 και το αφησα γιατι λεω σιγα μην περιμενω ωρες να ανεβασει το ντηζελ την τελικη
θα πρεπει να το ετρεξα λοιπον γυρω στα τρια λεπτα ,δεν καταλαβα κανεναν κοφτη, και μετα μιση ωρα αρχισαν τα προβληματα.
ειναι απο αυτο; ειναι κινεζια η τουρμπινα; δεν ξερω να δουμε τι θα πει η γκαρετ αυριο , αλλα μαλλον ειναι ξεκαθαρα αστοχια της τουρμινας θα το δεχτει ομως η γκαρετ; -
Μακάρι να βρεις άκρη. Κάποια αστοχία ή λαθοσ στην συνδεσμολογια (;) μάλλον. Αν ελιωναν κάθε φορα που το ζοριζαμε, την βαψαμε. Ενημέρωσε μας
-
γνωριζει κανεις που οφείλετε το λαδι πανω στην τουρμπίνα..ολη ειναι λαδωμένη γύρο γύρο.. ford ranger ειναι το αυτοκινητο με 130.000 .. απο δυναμη ειναι μια χαρα ουτε κανει κανενα περιεργο θορυβο..στο δικο μου γραφει το manual , 10 δευτερολεπτα να περιμένουμε για εκκίνηση και παλι 10 δευτερολεπτα σε σταση προτου το σβησουμε για προστασια της τουρμπινας..
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
σε συνεχεια και αν μπορει να παρακολουθησει κανεις, με τον καθε μαλακα να κανει πλακα (το σκεφτηκα πολυ εαν θα πρεπει να γραψω και να μειραστω εμπειριες η να γραψω με πμ μονο σε ανθρωπους που εκτιμω και να ζητησω την γνωμη τους, ειπα ασ γραψω.)Προσπαθούμε όσο μπορούμε να περιορίσουμε τέτοιες δημοσιεύσεις. Παρόλα αυτά, αν κάτι δεν το αντιληφθεί η διαχειριστική ομάδα υπάρχει το κουμπάκι της αναφοράς.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
σε συνεχεια και αν μπορει να παρακολουθησει κανεις, με τον καθε μαλακα να κανει πλακα (το σκεφτηκα πολυ εαν θα πρεπει να γραψω και να μειραστω εμπειριες η να γραψω με πμ μονο σε ανθρωπους που εκτιμω και να ζητησω την γνωμη τους, ειπα ασ γραψω.)
λοιπον επιβεβαιωσε και ο μαστορας οτι ειναι τουρμπινα, επικοινωνησε με τον τουρμπινα που την αγορασε και τον ρωτησε αν θελει να ερθει να την δει πανω στο αυτοκινητο, του ειπε οχι βγαλτην και φερτην εδω.
η τουρμπινα βγηκε και πηγε στον τουρμπινα (δυστυχως δεν μπορουσα να ειμαι μπροστα, οποτε κατα τα λεγομενα του μαστορα)
η τουρμπινα, η φτερωτη των καυσαεριων ειχε λιωσει απο υπερβολικη θερμοκρασια, και οπως ηταν εφυγε κατευθειαν για την γκαρετ και αυριο θα μας πουν οι ειδικοι.
το νεξια δεν δειχνει τιποτα ουτε υπερβολικες πιεσεις ουτε τιποτα αλλο , απο λαδι η τουρμπινα λιπαινταν κανονικα, η εξαγωγη ειναι ελευθερη ουτε φαπ ουτε καταλυτης για να μπλοκαρουν τα καυσαερια.
και τοτε θυμηθηκα , στην ευθεια της θηβας εκεινο το πρωινο που ηταν αδειος ο δρομος το πατησα απο περιεργεια να δω την τελικη του αυτοκινητου , αυτο το αυτκινητο εχει τελικη απο την μαμα 180,
εγω εφτασα τα 170 και το αφησα γιατι λεω σιγα μην περιμενω ωρες να ανεβασει το ντηζελ την τελικη
θα πρεπει να το ετρεξα λοιπον γυρω στα τρια λεπτα ,δεν καταλαβα κανεναν κοφτη, και μετα μιση ωρα αρχισαν τα προβληματα.
ειναι απο αυτο; ειναι κινεζια η τουρμπινα; δεν ξερω να δουμε τι θα πει η γκαρετ αυριο , αλλα μαλλον ειναι ξεκαθαρα αστοχια της τουρμινας θα το δεχτει ομως η γκαρετ;Δεν έχω δει λιωμένη φτερωτή ποτέ, δεν παίζει να είναι Garrett με την καμμία, είναι Κινεζιά 1000 τα 100, και είναι και πετρέλαιο που έχει τουλάχιστον 150c χαμηλότερα καυσαέρια, ζήτα τους καινούργια Garrett αυθεντική.
Είναι απίθανο ο τουρμπινάς σου να μην ξέρει ότι είναι μαϊμού, πίεσε τον, βάρα και κανένα σφυρί επάνω σε κανένα πάγκο. -
λοιπον η garrett δεχτηκε αστοχια τουρμπινας , αλλα δεν την ανταλλαξαν , την θεωρησαν επισκευασιμη και την επισκευασαν .
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
λοιπον η garrett δεχτηκε αστοχια τουρμπινας , αλλα δεν την ανταλλαξαν , την θεωρησαν επισκευασιμη και την επισκευασαν .Καλα νέα. Μακάρι να μην σου βγάλει παλι κανένα προβλημα.
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
λοιπον η garrett δεχτηκε αστοχια τουρμπινας , αλλα δεν την ανταλλαξαν , την θεωρησαν επισκευασιμη και την επισκευασαν .
Καλα νέα. Μακάρι να μην σου βγάλει παλι κανένα προβλημα.
ευχαριστω
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
λοιπον η garrett δεχτηκε αστοχια τουρμπινας , αλλα δεν την ανταλλαξαν , την θεωρησαν επισκευασιμη και την επισκευασαν .Πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι ότι είναι αυθεντική ?
Υπάρχει το κουτί, τα πιστοποιητικά, το serial No ?
Όταν λέμε η Garrett ποιός είναι ο αρμόδιος ? Ο τουρμπινάς ? Ο πωλητής ? η μαμά εταιρία ? ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα ? Ο εισαγωγέας ? ο παραεισαγωγέας ?Μπορεί να βρεθεί τελικά επίσημη άκρη ?
-
μαστρο Παναγιωτη , οταν το πηγα και το ειδε ο μηχανικος , πηρε τηλ τον τουρμπινα και πωλητη και του ειπε οτι υπηρχε προβλημα και αν ηθελε να ερθει και να την δει πανω στο αυτοκινητο και εκεινος ειπε οχι , βγαλτην και φερτην . αφου τσεκαραμε αν εφερνε και ποσο λαδι , την εβγαλε και την πηγε στον τουρμπινά πωλητη. εκει ανοιχτηκε επιτοπου την ιδια στιγμη μπροστα στον μηχανικο
και μολις ειδε την φτερωτη την εστειλε στη αντιπροσωπεια της garrett στην Ελλαδα . τωρα αν ηταν κινεζια οπως καταλαβαινεις για μας τους απλους ερασιτεχνες ειναι σχεδον αδυνατο να το καταλαβουμε, ξεχωρα οτι ειμαι μακρια και δεν μπορω να ελεγξω τιποτα.
σου εχω στειλει πμ με περισοτερες λεπτομερειες σε σενα και τον Ηλια , θα στο ξαναστειλω μηπως δεν το ελαβες.
Ηλια ευχαριστω
τουρμπινα σε ντηζελ