-
Καλησπερα παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας ειναι η πρωτη μου αναρτηση στο φορουμ.
Χθες με το αμαξι ενα freelander land rover 2004 εφυγα απο το δρομο και χτυπησα με τη δεξια μπροστινη ροδα στο πεζοδρομιο με ταχυτητα 50χλμ περιπου. Εξωτερικα το αμαξι σεν ειχε τιποτα και πηγα κανονικα μεχρι το προορισμο μου αλλα 5χλμ αλλ
α το τιμονι οσο πηγαινα ευθεια ηταν στριμμενο 90 μοιρες δεξια σαν να ηθελε ευθυγραμμιση. Επισης οταν εστριβα τελειως αριστερα το τιμονι εκανε εναν θορυβο η ροδα εβρισκε καπου.
Ξερει κανεις τι ζημια πιστευει οτι μπορει να ειναι και ποσο θα κοστισει περιπου?
Να σημειωσω οτι ειμαι τελειως ασχετος απο αμαξια και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ευχαριστω! -
Χθες με το αμαξι ενα freelander land rover 2004 εφυγα απο το δρομο και χτυπησα με τη δεξια μπροστινη ροδα στο πεζοδρομιο με ταχυτητα 50χλμ περιπου. Εξωτερικα το αμαξι σεν ειχε τιποτα και πηγα κανονικα μεχρι το προορισμο μου αλλα 5χλμ αλλ
α το τιμονι οσο πηγαινα ευθεια ηταν στριμμενο 90 μοιρες δεξια σαν να ηθελε ευθυγραμμιση. Επισης οταν εστριβα τελειως αριστερα το τιμονι εκανε εναν θορυβο η ροδα εβρισκε καπου.
Ξερει κανεις τι ζημια πιστευει οτι μπορει να ειναι και ποσο θα κοστισει περιπου?
Να σημειωσω οτι ειμαι τελειως ασχετος απο αμαξια και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ευχαριστω! -
90 μοιρες ε;
-
Να ναι (μονο) κανα ψαλίδι; ποιος ξερει...θα σου πει ο μηχανικός που θα το πας.
Το κανονικά και το 90 μοίρες τιμόνι δεν ξέρω πως χωράνε στην ίδια πρόταση.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
το κανονικα το εγραψα για να δειξω οτι το αμαξι πηγαινε και δεν χρειαζοταν γερανο. Ειχε το προβλημα μς το τιμονι αλλα πηγαινε.
-
Το αμαξι χρειαζοταν γερανο...εσυ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ το πηγες..
-
Μια εκτιμηση της ζημιας που πιστευετε περιπου μπορει να πει καποις? Το αμαξι θα το παω δυτερα συνεργειο και θαθελα να ξερω πανω κατω μην με κλεψει ο μαστορας
-
Κανενα ψαλιδι στραβο, / ακρομπαρο και μια ευθυγραμιση, χωρις να ξερω καν το κοστος των ανταλλακτικων για αυτο το αμαξι, κοντα στα 100 ευρω υποθετω.
-
Δεν γινεται ετσι εκτιμηση. Εδω σου λεει αμαξι πηγαινε ευθεια με τιμονι στριμενο 90 μοιρες, και εσεις μιλατε για ενα ψαλιδι? Κρεμαγιερα, ακρομπαρα, μπαρακια παπαρακια. Αυτο τετρακινητο δεν ειναι? Ημιαξονιο? Και αν δεν εχει στραβωσει και τιποτα εκει που πιανουν ολα αυτα στο αμαξωμα.
-
Η εκτιμηση εγινε και χρειαζεται αλλαγη ενος αμορτισερ και αλλαγη του ακρου μου ειπε το οποιο δεν χω ιδεα τι ειναι. Ρωτησα αν εννοει ακρομπαρο και μου ειπε το ακρο της ροδας. Και τα 2 μαζι συνολο θα μου κοστισει 350 μουπε. Ειναι πολλα η καπου τοσο πανε?
-
Καλα ειναι. Θα μπορουσε να παθει πολλα παραπανω απο το χτυπημα.
Τρακάρισμα