-
Καλησπερα
Λογω της σημερινης καταιγιδας που οδηγησε σε πλημμυρα στα Δ.Προαστια, το αμαξι μου γεμισε με νερα στο εσωτερικο του.
Τα νερα φτασανε μεχρι και πανω στα καθισματα και ολα ειναι μουσκεμα...Τι μπορω να κανω για να το στεγνωσω και να μην μουχλιασουν ολα..??
Ευχαριστω -
Καλησπερα
Λογω της σημερινης καταιγιδας που οδηγησε σε πλημμυρα στα Δ.Προαστια, το αμαξι μου γεμισε με νερα στο εσωτερικο του.
Τα νερα φτασανε μεχρι και πανω στα καθισματα και ολα ειναι μουσκεμα...Τι μπορω να κανω για να το στεγνωσω και να μην μουχλιασουν ολα..??
Ευχαριστω -
Καλησπερα
Ευχαριστω -
Ξηλώνεις καθίσματα, βγάζεις την μοκέτα στο πάτωμα και στεγνώνεις τα μέταλλα στο πάτωμα.
Καθίσματα και μοκέτα τα πας όπου έχουν σκούπα βιολογικού για να τραβήξουν τα νερά. -
χμμμμ.....εγω προσωπικα επιδη ξεχασα ανοιχτο το παραθυρο του συνοδηγου στο παρκιν μου μουσκεψε το καθισμα και ελαφρος η μοκετα επειδη ειχα λαστιχενιο πατακι και κρατησε τα νερα, θα δοκιμασω αυριο(αν δεν βρεχει) με blower http://www.skroutz.gr/c/1053/garden-machines.html?keyphrase=blower
και αιρκοντισιον για καμια ωρα να φυγει η υγρασια που κραταει η καμπινα ,αλλιως οπως λεει και ο φιλοςπεραστικα μας.και ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θυματα
-
Αν η βροχή έχει μπει από το τζάμι αρκεί ένα φυσιολογικό στέγνωμα και καθαρισμό και απολύμανση με ατμοκαθαριστή (στα υφάσματα/μοκέτα!) ώστε να μην βγάλουν άσχημη οσμή τα καθίσματα ή η μοκέτα.
Αν το αυτοκίνητο δυστυχώς έχει πλυμμηρίσει απαιτείται να πάει αμέσως σε ειδικό κατάστημα για βιολογικό καθαρισμό, που να έχουν επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού, απολύμανσης και στεγνώματος.
Στεγνωμα του εσωτερικου του αμaξιου