-
Καλημέρα σε όλους και ασφαλή χιλιόμετρα!
Έχει προκύψει η ανάγκη για αγορά αυτοκινήτου το επόμενο δίμηνο με προτεραιότητα να καλύπτει τις ανάγκες της τετραμελής οικογένειας μου σε χώρους.2 παιδιά 6 και 3 ετών.Οι διαδρομές είναι σε επαρχιακό δίκτυο στο 99% των περιπτώσεων 20-40 χιλιόμετρα όχι καθημερινά,όμως κάθε μέρα το αμάξι θα κινείται.Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι άμεσα 5000€ όμως για κάτι καλύτερο με ζόρι θα έδινα μέχρι 6000-6500max.
Το αυτοκίνητο θα το κρατήσω για καιρό, θέματα αξιοπιστίας,οικονομίας,συντήρησης σαφώς με ενδιαφέρουν.
Από την έρευνά μου βλέπω για μοντέλα από 2007 και μετά, όπως Ford Focus,Toyota Corolla ίσως Citroen C4.Λογικά σε αυτά τα χρήματα μιλάμε μόνο για βενζίνη και 1400-1600cc.
Οποιαδήποτε γνώμη θα με βοηθούσε πολύ -
Έχει προκύψει η ανάγκη για αγορά αυτοκινήτου το επόμενο δίμηνο με προτεραιότητα να καλύπτει τις ανάγκες της τετραμελής οικογένειας μου σε χώρους.2 παιδιά 6 και 3 ετών.Οι διαδρομές είναι σε επαρχιακό δίκτυο στο 99% των περιπτώσεων 20-40 χιλιόμετρα όχι καθημερινά,όμως κάθε μέρα το αμάξι θα κινείται.Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι άμεσα 5000€ όμως για κάτι καλύτερο με ζόρι θα έδινα μέχρι 6000-6500max.
Το αυτοκίνητο θα το κρατήσω για καιρό, θέματα αξιοπιστίας,οικονομίας,συντήρησης σαφώς με ενδιαφέρουν.
Από την έρευνά μου βλέπω για μοντέλα από 2007 και μετά, όπως Ford Focus,Toyota Corolla ίσως Citroen C4.Λογικά σε αυτά τα χρήματα μιλάμε μόνο για βενζίνη και 1400-1600cc.
Εγω θα πηγαινα σε seat leon 1.4 tsi
Πολυ καλες επιδοσεις=ενεργητικη ασφαλεια, οικονομικο οταν δεν το πατας, πολυ ωραιο κρατημα, με πολλαπλων πισω, και επαρκεστατο για 2 παιδακια.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4792300/
Εναλλακτικα θα κοιταγα σε ford focus 08-09 αλλα 1.6.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5480983/ -
Ο χρήστης froggy έγραψε:
Καλημέρα σε όλους και ασφαλή χιλιόμετρα!Έχει προκύψει η ανάγκη για αγορά αυτοκινήτου το επόμενο δίμηνο με προτεραιότητα να καλύπτει τις ανάγκες της τετραμελής οικογένειας μου σε χώρους.2 παιδιά 6 και 3 ετών.Οι διαδρομές είναι σε επαρχιακό δίκτυο στο 99% των περιπτώσεων .............................
Οποιαδήποτε γνώμη θα με βοηθούσε πολύΚαμιά Octavia ή κάτι αντίστοιχο μήπως? Είσαι σε επαρχία επομένως δεν σε ενδιαφέρουν οι διαστάσεις του αμαξώματος, θες να έχει και χώρους , νομίζω ότι με λίγο παζάρι και αρκετό θράσος μπορείς να βρεις κάτι καλό στα χρήματα που λες (μάλλον προς το πανω όριο). Νομίζω οτι στη θέση σου δεν θα κοίταζα για μικρότερο.
Το κακό είναι ότι δεν πολυσυμβαδίζει με την οικονομία, εκτός και αν βρεις τίποτε σε πετρελαίο - παλιοτερο από EURO 5 που το βλέπω χλωμό...
-
To Leon δεν το έχω γνωρίσει καθόλου να πω την αλήθεια ούτε την συμπεριφορά του TSI, όμως θα μπορούσε να είναι ένας υποψήφιος !
-
Τα αμάξια τύπου Octavia τα έχω σκεφτεί, μου αρέσουν και ο χώρος που προσφέρουν θα ήταν σημαντικός όμως είπα ότι θα πρέπει να κάνω πολλές παραχωρήσεις σε θέματα όπως οικονομία καυσίμου και σπιρτάδα και δεν θέλω να κάνω αυτές τις υποχωρήσεις φίλε μου.
-
Εχει ενα 5θυρο c4 turbo η Ωμεγα στο ποταμι που εχει καλη φημη στα μεταχειρισμενα της στα 5900e.. θεωρω οτι εχει βαψει προφυλακτηρες και καπω αλλα δεν εχει κατι αλλο υποπτο εμφανισιακα.. θα το κοιταζα σαν περιπτωση
-
Καλησπέρα.Επανέρχομαι για την βοήθειά σας.
Εξετάζω σοβαρά πλέον το Citroen c4 και το Renault Megane.
To Megane από το 2009 άλλαξε σε εμφάνιση και βλέπω ότι έχει κινητήρα 1400 με 130hp έως και το 2012.
1.Αυτός ο κινητήρας είναι καινούργιος από 2009 και πως το αξιολογούμε?
2.Έχει μεγάλη κατανάλωση?
3.Έχει γίνει και άλλο facelift?
To C4 επίσης από το 2009 άλλαξε.
4.Έχει γίνει άλλο facelift?
5.Ο κινητήρας πότε έχει αλλάξει?
6.Ποια θα ήταν μια καλή επιλογή? -
Κάποια βοήθεια ρε παιδιά;
-
Μια χαρά κινητήρας είναι 130άρης της Ρενώ. Η κατανάλωση εξαρτάται από το πως οδηγάς και που. Σε γενικές γραμμές είναι παρόμοια με άλλα τουρμπάκια παρόμοιας ισχύος. Έγινε ένα facelift το 2011 και άλλο ένα το 2013.
Για το C4 ας πει κάποιος άλλος.
-
Ευχαριστώ REALZEUS
Αγορά μεταχειρισμένου μικρομεσαίου 6500€