-
Ωραίος ο Λονδρέζος...άντε με το καλό!Τιρκουάζ με μαύρη οροφή είναι ο καλύτερος συνδυασμός!
Πώς σου φάνηκε στην οδήγηση το βενζινοκίνητο; -
Εκπληκτικη οδηγηση ( πετρελαιου) ευστροφο στο γκαζι, φοβερη ροπη, σταθερο,στιβαρο, ψηλο και ανετο, φοβερη ορατοτητα, ναι μεν δεν ειναι σαλονι κουρσας ( νεου civic) αλλα δεν του λειπει τιποτα ( αντε ενας τεμπελης του λειπει) δεν εχω λογια , εβαλα και τον ξαδερφο μου να το οδηγησει , για να εχω μια αντικειμενικη αποψη.... και συμφωνει και αυτος. Τα πλαστικα μεσα δεν μας φανηκαν και το σο φτηνα οπως λενε ολοι...... αλλα δεν προερχομαστε απο ferari , bmw..
ισως εαν οδηγουσα bmw και να ειχα μετρο συγκρισης ...ε, τοτε να μου φαινονταν χαλια.Μαυρο χρωμα θα παραγγειλω, θα αφησω τα πιο εντονα χρωματα για τους πιο νεους , νομιζω οτι ταιριαζουν σε νιατα, ελευθερους κτλπ.
-
Α μάλιστα...οδήγησες πετρελαιοκίνητο αλλά τελικά θα παραγγείλεις βενζινοκίνητο...προφανώς δεν υπήρχε βενζινοκίνητο για test drive.
Ωραία,οι απόψεις μέχρι τώρα φαίνεται να συγκλίνουν ότι οδηγικά είναι αρκετά καλό.
Το μαύρο είναι κλασικό χρώμα...και η μηχανή μου και το αμάξι μαύρα!Η ένστασή μου για το συγκεκριμένο χρώμα είναι ότι κάποια αμάξια δείχνουν κάπως μονότονα(πχ Renegade,Qashqai)καθώς χάνεται η αντίθεση που τα ομορφαίνει.Στο vitara που υπάρχει η δυνατότητα για διχρωμία,είναι καλή ιδέα να την εκμεταλλευτείς,αλλάζει όλο το αμάξι...και δεν είναι απαραίτητο να επιλέξεις κάποιο πολύ έντονο και ''νεανικό'',όπως λες,χρώμα !
Γούστα είναι αυτά -
Ο χρήστης london έγραψε:
Εκπληκτικη οδηγηση ( πετρελαιου) ευστροφο στο γκαζι, σταθερο, ψηλο και ανετο, φοβερη ορατοτητα δεν εχω λογια , εβαλα και τον ξαδερφο μου να το οδηγησει , για να εχω μια αντικειμενικη αποψη.... και συμφωνει και αυτος. Τα πλαστικα μεσα δεν μας φανηκαν και το σο φτηνα οπως λενε ολοι...... αλλα δεν προερχομαστε απο ferari , bmw..
ισως εαν οδηγουσα bmw να μου φαινονταν χαλια.Μαυρο χρωμα θα παραγγειλω, θα αφησω τα πιο εντονα χρωματα για τους πιο νεους , νομιζω οτι ταιριαζουν σε νιατα, ελευθερους κτλπ.
μπραβο, με το καλο. Για ποια εκδοση προασνατολιζεσαι?
παντως ισως να ηταν καλο να κανεις ενα td και την βενζινη.
εχω ακουσει ότι οι 2 κινητηρες έχουν αισθητές διαφορές... -
φυσικα και ειναι γουστα τα χρωματα, αλλα γκρι σκουρο ειχα για 15 χρονια, τα βαρεθηκα τα γκρι και τωρα ειναι μοδα..
τωρα λεω μαυρο , με εχτρα ασημια και διακοσμησεις εχτρα και θα ειναι ωραιο.! LLeonida το εχεις κανει td? εσυ περισοτερο θες qq ετσι δεν ειναι? -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
εχω ακουσει ότι οι 2 κινητηρες έχουν αισθητές διαφορές...gl+ ( την β εκδοση βενζινης) και θα το σκεφτω , εαν θελω ηλιοροφη ( θα το αφησω στην γυναικα μου να αποφασισει , εαν της αρεσει) εγω δεν εχω προβλημα .
δεν εχει βενζινη στην β ελλαδα td , μας φαγανε τα πετρελαιου. -
Ωχ,γυναίκα ακούω κ μυρίζομαι παντόφλα..χαχα,αστειάκι!
Δεν έχω οδηγήσει το vitara διότι όταν πήρα τηλ δεν το είχαν άμεσα αλλά σε 2 ημέρες και μετά το άφησα.
Εγώ ναι,προς Qashqai 1.6dci προσανατολίζομαι πιο πολύ,θα δούμε -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Ωχ,γυναίκα ακούω κ μυρίζομαι παντόφλα..χαχα,αστειάκι!
Δεν έχω οδηγήσει το vitara διότι όταν πήρα τηλ δεν το είχαν άμεσα αλλά σε 2 ημέρες και μετά το άφησα.
Εγώ ναι,προς Qashqai 1.6dci προσανατολίζομαι πιο πολύ,θα δούμεχα χα παντοφλα ! οχι δεν τις τρωω, τυχερος ειμαι ! (ακομα , θελω να πιστευω) κατι φιλοι μου τις τρωνε αβερτα τις παντοφλιες!! Εγω εμπιστευωμαι το γουστο της.
Οδηγησε το , αφου εισαι Αθηνα , σε καταλαβα εισαι παιδι της αυτοκινησης, παντως ειπαμε γουστα ειναι αυτα, το QQ δεν μου λεει και πολλα ! υπερτιμημενο το βρισκω και δεν μου αρεσει το σουλουπι. Αλλα ειπαμε περι ορεξεως..και γουστου παμε πασο. -
Ο χρήστης london έγραψε:
εχω ακουσει ότι οι 2 κινητηρες έχουν αισθητές διαφορές...gl+ ( την β εκδοση βενζινης) και θα το σκεφτω , εαν θελω ηλιοροφη ( θα το αφησω στην γυναικα μου να αποφασισει , εαν της αρεσει) εγω δεν εχω προβλημα .
δεν εχει βενζινη στην β ελλαδα td , μας φαγανε τα πετρελαιου.Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά η ηλιοροφη μπαίνει σαν έξτρα μόνο στην έκδοση glx
-
Εμένα πάντως ο δικός μου υπουργός οικονομικών, ενώ στην αρχή είχε ορίσει ένα budget μέχρι 21-22 Κ το πολύ, μόλις πήγαμε και είδε στην έκθεση το test drive που ήταν ένα glx με panorama, μου είπε να δούμε πόσο παραπάνω βγαίνει. ..πάντως πλάκα πλάκα ενώ με αρέσει αφάνταστα η panorama στα αυτοκίνητα, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι χρηστική και ιδίως για ένα αμάξι που κάποιες περιόδους θα μένει αρκετά εκτός γκαράζ. ...
-
Εμένα πάντως ο δικός μου υπουργός οικονομικών, ενώ στην αρχή είχε ορίσει ένα budget μέχρι 21-22 Κ το πολύ, μόλις πήγαμε και είδε στην έκθεση το test drive που ήταν ένα glx με panorama, μου είπε να δούμε πόσο παραπάνω βγαίνει. ..πάντως πλάκα πλάκα ενώ με αρέσει αφάνταστα η panorama στα αυτοκίνητα, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι χρηστική και ιδίως για ένα αμάξι που κάποιες περιόδους θα μένει αρκετά εκτός γκαράζ. ...Plutare θεός!
Προσωπικά μου αρέσει πολύ η πανοραμική οροφή ΑΛΛΑ κάποιοι έμποροι(όχι της Suzuki,γενικότερα μιλάω) έχουν εκφραστεί σχεδόν απαξιωτικά λέγοντας ότι το καλοκαίρι φέρνει φοβερή ζέστη και εικάζω αισθητά υψηλότερη κατανάλωση αν συνδυαστεί με την έντονη λειτουργία του κλιματισμού.
Βέβαια υπάρχουν διάφορες τέτοιες οροφές,άλλο πράγμα πχ η ηλιοροφή,άλλο το panorama.Για το συγκεκριμένο αμάξι δεν ξέρουμε πολλά καθώς είναι ολοκαίνουριο και έχουμε ακόμα Μάη,όχι Ιούνιο ή Ιούλιο οπότε έχει μια μικρή δόση ρίσκου η επιλογή -
Κοίτα εμένα δεν με απασχολεί τόσο η ζέστη. Υπάρχει το σκιαδιο που σε tiguan συναδέλφου που έχουμε κάνει ταξίδι παρέα Ιούλιο μήνα όντως έκανε δουλειά, και αν θες βάζεις και επιπλέον μια αρκετά φιμε ζελατίνα. Εμένα με απασχολούν θέματα όπως υγρασιες, σκόνες μεγάλη έκθεση σε βροχή, κάτι που θεωρητικά μπορεί να καταπόνηση πολύ την ηλιοροφη
-
Η οροφή του είναι ανοιγομενη?
Αν είναι σταθερή απλώς εχεις ενα επιπλέον βάρος πανω απο το κεφάλι και κάποιες ελάχιστες διαφορές σε κατανάλωση και ίσως σε συμπεριφορά.
Αν είναι ανοιγομενη έχεις ενα ηλεκτρικό μοτέρ παραπάνω με τις όποιες ευαισθησίες του και μια φροντιδα παραπάνω σε λάστιχα, τσιμουχες κλπ. Δεδομένο ότι μετά από κάποια χρόνια δεν θα είναι τόσο στεγανή όσο η λαμαρινιενα οροφή. Συμβαίνει και στίς καλές οικογένειες ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η οροφή του είναι ανοιγομενη?
Αν είναι σταθερή απλώς εχεις ενα επιπλέον βάρος πανω απο το κεφάλι και κάποιες ελάχιστες διαφορές σε κατανάλωση και ίσως σε συμπεριφορά.
Αν είναι ανοιγομενη έχεις ενα ηλεκτρικό μοτέρ παραπάνω με τις όποιες ευαισθησίες του και μια φροντιδα παραπάνω σε λάστιχα, τσιμουχες κλπ. Δεδομένο ότι μετά από κάποια χρόνια δεν θα είναι τόσο στεγανή όσο η λαμαρινιενα οροφή. Συμβαίνει και στίς καλές οικογένειες ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και γω.βεβαια όλα είναι θέμα αξιοπιστία και κατασκευής. Και η suzuki σε θέμα αξιοπιστίας δεν αμφισβητηται από κανένα. Εξηγώ
Το tiguan του συναδέλφου μοντέλο 2009 μετά από δύο χρόνια μπούκωσαν τα σωληνάκια και έβαλε υγρασία στην οροφή εσωτερικά. ...
Το rover του πεθερου μου μοντέλο 1981 μέχρι και σήμερα χωρίς να έχει αλλάξει το παραμικρό λαστιχακι δεν έχει βγάλει τίποτα. ...και δουλεύει άψογα.
Παρεπιπτοντως του vitara είναι πλήρως ανοιγωμενη -
Βλέπω σιγά σιγά να αυξάνονται οι θαυμαστές Εγώ πάντως δεν το χορταίνω! Θέλω να το οδηγώ συνέχεια και στο sport
-
Ο χρήστης tirnabos26 έγραψε:
Βλέπω σιγά σιγά να αυξάνονται οι θαυμαστές Εγώ πάντως δεν το χορταίνω! Θέλω να το οδηγώ συνέχεια και στο sporttirnave, δεν ανεβαζεις καμια φώτο για τους θαυμαστες!!!!!!
-
Εγώ πάντως χθες που ήμουν στη Suzuki μόλις μπήκα στην εμπορία και αντίκρισα το VITARA και δίπλα του το SX4 αγχώθηκα. Σαν βουνά ήταν.
Δεν μπήκα καν στο κόπο να τα πλησιάσω.
-
Τι ακριβώς εννοεις;
-
Προφανώς του φάνηκαν πολύ ογκώδη. Οδήγησα Focus και QQ και παρά το γεγονός πως έχουνε το ίδιο ακριβώς μήκος, το QQ μου φάνηκε πολύ πιο ογκώδες και εξωτερικά αλλά και στον δρόμο.
-
Τι ακριβώς εννοεις;Τεράστια αυτοκίνητα για τα δικά μου τα γούστα.
Μην δίνεις όμως σημασία στις απόψεις μου, είναι υποκειμενικές και εμπεριέχουν (σχεδόν πάντα) στοιχεία από τα δικά μου 'θέλω'.
Suzuki Vitara 2015