-
2Χ2 κ βενζινη με καλυπτει για τις αναγκες μας, κ την χρηση του, εκανα test drive πετρελ και δεν μου αρεσε ο θορυβος στην καμπινα, μεχρι κ η γυναικα μου το παρατηρησε, και ολα τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι χρηστες πετρελκινητων προτιμω την ησυχια μου και ας ειναι πιο ακριβο το καυσιμο ,
δωρο μου εκαναν προσφορα συναγερμο, κ τεμπελη , αλλα δεν μου αρκει σαν δωρο.... η τιμη ειναι σταθερη κ στους δυο που ρωτησα μεχρι στιγμης. πρεπει να παω θεσσαλονικη , η τηλεφωνικα να παρω αλλη προσφορα? τι λες φιλε μου? -
Κανενας φιλος απο θεσσαλονικη εχει παρει καμια καλη προσφορα, σε εναν απο τους δυο που εχουν την Suzuki?
Ευχαριστω , εκ των προτερων. -
Και εμένα θα με ενδιέφερε αυτό...αν κάποιος φίλος έχει πάρει προσφορές για οποιαδήποτε πετρελαιοκίνητη έκδοση,τετρακίνητη ή δικίνητη,αν θέλει ας μας πει λεπτομέρειες για τιμές-δώρα εδώ ή σε pm
Πάντως έχει αναμονή κανένα δίμηνο το δικίνητο. -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Και εμένα θα με ενδιέφερε αυτό...αν κάποιος φίλος έχει πάρει προσφορές για οποιαδήποτε πετρελαιοκίνητη έκδοση,τετρακίνητη ή δικίνητη,αν θέλει ας μας πει λεπτομέρειες για τιμές-δώρα εδώ ή σε pm
Πάντως έχει αναμονή κανένα δίμηνο το δικίνητο.Suzuki αλίμου,χαλανδριου,κηφισίας -> δώρο συναγερμο & αισθητηρες πίσω
Suzuki Κορφιατης Καλλιθεα --> δώρο αισθητήρες πίσω & τεμπέλη (συναγερμο είπε ότι έχει ήδη πάνω)Ολα για το GL+
-
Χμμ,μάλιστα.
Φαντάζομαι πως αναφέρεσαι στο πετρελαιοκίνητο 4WD;;
Και ποια τελική τιμή σου δίνουν με μεταλλικό χρώμα; -
Χμμ,μάλιστα.
Φαντάζομαι πως αναφέρεσαι στο πετρελαιοκίνητο 4WD;;
Και ποια τελική τιμή σου δίνουν με μεταλλικό χρώμα;και για 4χ2 και για 4χ4. H αλήθεια είναι ότι όλοι μου δίνουν τιμή τιμοκαταλόγου.
Με αποσυρση θυμαμαι το 4x2 βγαινει στα 20060 + 575 το χρωμα και αν θυμαμαι καλά περίπου 300 γυρω γυρω (τελη, κλπ) -
Οκ,ευχαριστώ.Και εμένα κάτι παρόμοιο μου είπαν από αθηναϊκό εξουσιοδοτημένο που ρώτησα πρόσφατα.Επίσης η διχρωμία χρεώνεται με 800€ επιπλέον.
Ως προς την αναμονή σου είπαν άλλους χρόνους για το diesel 4WD σε σχέση με το 2WD; -
Οκ,ευχαριστώ.Και εμένα κάτι παρόμοιο μου είπαν από αθηναϊκό εξουσιοδοτημένο που ρώτησα πρόσφατα.Επίσης η διχρωμία χρεώνεται με 800€ επιπλέον.
Ως προς την αναμονή σου είπαν άλλους χρόνους για το diesel 4WD σε σχέση με το 2WD;ναι η διχρωμια ειναι 300 πανω απο το μεταλικό
για το 4x2 μου είπαν περίπου στο 2μηνο
τα 4χ4 μου ειπανε κατι ψιλα θα υπάρχουν αμεσα -
Κάτι είναι κ αυτό!
Δεν κατάλαβα μόνο το ''η διχρωμια ειναι 300 πανω απο το μεταλικό''.Είχα την αίσθηση ότι αν κάποιος επιλέξει μεταλλικό χρώμα ΚΑΙ διχρωμία,πληρώνει 575+800=1375€ συνολικά.
Ισχύει κάτι διαφορετικό;; -
Κάτι είναι κ αυτό!
Δεν κατάλαβα μόνο το ''η διχρωμια ειναι 300 πανω απο το μεταλικό''.Είχα την αίσθηση ότι αν κάποιος επιλέξει μεταλλικό χρώμα ΚΑΙ διχρωμία,πληρώνει 575+800=1375€ συνολικά.
Ισχύει κάτι διαφορετικό;;όχι δεν ειναι ετσι.
η διχρωμία είναι περίπου 300€ πανω απο το απλο μεταλλικό -
Χμ,ενδιαφέρον...οπότε η διχρωμία(πχ τιρκουάζ αμάξωμα με μαύρη οροφή που μου αρέσει) χρεώνεται συνολικά κοντά στα 900€.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες -
ευχαριστω για τις απαντησεις σας, παιδια
τι τελη εχει το 4χ2 βενζινη μηπως ξερουμε ?
-
Σήμερα είδα και το πρώτο Vitara στον δρόμο. Αν και το έχουμε απορρίψει, ομολογώ πως είναι αρκετά όμορφο στον δρόμο.
-
Alex πώς και το απορριψατε τελικά;
-
Το απορρίψαμε από την αρχή, από το test drive. Μου φάνηκε φτωχό το εσωτερικό, δε μου άρεσε στον δρόμο, μου φάνηκε θορυβώδες και το κιβώτιο ήταν το χειρότερο από όσα δοκίμασα.
Σε αυτά τα λεφτά θα πηγαίναμε είτε στο QQ (προς τα εκεί πάμε δηλαδή), είτε στο 500Χ όσο ακόμη παίζει η προσφορά.
Θα ήθελα να δω και το HRV, αλλά θα αργήσει πολύ, ενώ θα είναι και αρκετά ακριβό μάλλον (τουλάχιστον για εμάς). Από την αντιπροσωπεία μου είπαν πως θα έρθει κοντά στον Οκτώβρη, ενώ αν λάβω υπόψη μου πως το ανανεωμένο Civic το ακρίβυναν άλλα 500€, δε το βλέπω να το βγάζουν σε νορμάλ τιμή το HRV. Αν ξεκινά πλέον από τα 22000 το Civic να μην έχει 24000 η βασική του HRV; Ευχαριστώ αλλά να μου λείπει!
ΥΓ. Μόνο που άκουσα πως το νέο Civic είναι 500€ ακριβότερο από το προηγούμενο με έπιασαν τα γέλια. Που ακριβώς περιμένουν να πουλήσουν;;; Στην Αγγλία εντωμεταξύ μόλις βγήκε έκαναν εκπτώσεις έως 3000 λίρες στο προηγούμενο μοντέλο.
-
Παίζει ακόμη η προσφορά στο 500Χ? Είχα την εντύπωση οτι την σταμάτησαν.
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
Παίζει ακόμη η προσφορά στο 500Χ? Είχα την εντύπωση οτι την σταμάτησαν.στο site τους δεν λεει κατι...
Αν όμως μπείς απο το κινητό (στο mobile site τους) την προσφορά την έχουν ακόμα -
Καλησπέρα σας κάτοχος από τις 30 απριλίου του νέου vitatra gl+ diesel allgrip και μέχρι τώρα οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές!
1200 χιλιόμετρα με κατανάλωση στο 5,4 έχοντας και ένα ταξίδι 600 χιλιομέτρων με ταχύτητα 120-130 χιλ μέσω όρο!
Το αυτοκίνητο στο sport πραγματικά πετάει ενω σε light off road που το έκανα δεν έδειξε ότι κολλάει κάπου η ότι θα αντιμετωπίσει καποιο πρόβλημα αλλά αυτό θα το δούμε τον χειμώνα!
άνετη οδήγηση ξεκούραστη και με αρκετούς χώρους! Αυτά προς το παρόν τριγμούς και τέτοια δεν έχω το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι τα σκληρά πλαστικά και τα ασφάλτινα λάστιχα άλλα με τέτοια τιμή μη τα θέλουμε και όλα δικά μας!
Πριν είχα jimny ενώ έχω και εμπειρία απο grand vitara 2,0 απλά καμία σχέση!
-
Σούπερ μπράβο. ...
Καλοτάξιδο να είναι με πολλά απροβληματιστα χιλιόμετρα.
Αν επιτρέπεται και θες δώσε μας κάποιες λεπτομέρειες.
Τι χρώμα το πήρες, αν έβαλες κάτι επιπλέον, πόσο κόστισε κλπ... -
ευχαριστω πολύ! το πήρα σε λευκό εβαλα κοτσαδώρο και το μαλλί πήγε στα 23500 χοντρικά! Επειδή πρόλαβα την προσφορά έχω και τρια χρόνια η 60000 χιλ δωρεάν σέρβις! to cruise control με το ραντάρ λειτουργεί άψογα! και γενικά σου δίνει πολύ κάη αίσθηση ασφάλειας!
Suzuki Vitara 2015