-
Ο χρήστης KingHefti έγραψε:
The activity of the animal beings has become acutely active everywhere on this earth. Bodies do not get time to booty a blow for a while. With the accretion use of altered gadgets of Gps Jammer, the possibilities of accepting the aboriginal of blow accept absolutely finished. The adaptable phones or the corpuscle phones are some of these accessories that accumulate the bodies consistently in blow with the alfresco world. The adaptable building are additionally accessible about everywhere these canicule and due to this the accessibility of the Cell Phone Jammer has become alike added quick and authentic. Today, you cannot break out of ability of these adaptable building as their signals can bolt your about anywhere. The bearings of bodies who accord to altered business professions has become actual analytical of make a cell phone jammer as their authorities bolt them anywhere any moment.%(&+)$#@@@@@-*
Νταξ;;;;;;;;; -
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος κατοχος QQ, το οτι το αυτοκινητο δεν παιρνει μπρος, αν ξεχασεις να βγαλεις την ταχυτητα και να βαλεις νεκρα,η' να πατας συμπλεκτη;
Γιστι σε αυτο το συμπερασμα,οδηγηθηκα σημερα,μετα απο 10 εγκεφαλικα,που πιστεψα οτι εμεινα απο μπαταρια.Ειχα σβησει μηχανη με πρωτη μεσα.Νομιζοντας οτι ειχα βαλει νεκρα,γυρναω το κλειδι,ανοιγουν ολα τα ηλεκτρονικα,αλλα τιποτα.
Με το που εβαλα νεκρα,η ταξη αποκατασταθηκε!παιδιά το δοκίμασα σήμερα το πρωί στο δικό μου και πήρε κανονικά μπροστά! Μήπως είναι λόγω της tekna που έχει κουμπάκι;
-
και κουμπί να έχει, θα παίρνει μπρος με τον συμπλέκτη άσχετα αν έχει μεσα ταχύτητα ή οχι.
αν δεν πατήσεις συμπλέκτη και πας να βάλεις μπρος με το φρένο και ταχύτητα μεσα, τότε θα ανάψουν τα λαμπάκια στο καντραν και γενικά θα πάρει ρεύμα το αμάξι σαν να γύρναγες το κλειδί μια θέση πριν το ignition. -
Να και μια πιο ενδελεχής εκτίμηση μετά από 5000 χλμ
http://www.newsauto.gr/kanoume-1-000-km ... shqai-4x4/ -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
http://www.newsauto.gr/kanoume-1-000-km ... shqai-4x4/Βασικά στα φόρουμ ιδιοκτητών βρίσκεις πολλή ποιο ενδελεχείς παρουσιάσεις. Πολλή μιλάνε για προχειρότητα στην κατασκευή. Εξαρτήματα στον χώρο του κινητήρα που δεν έχουν βιδωθεί όπως πρέπει και χτυπάνε, θορύβους απ'τις πόρτες και αεροδυναμικό θόρυβο απ'τους καθρέπτες. Επίσης προβλήματα στα ηλεκτρονικά κι ιδιαίτερα στους αισθητήρες παρκαρίσματος, καθώς και ανάγκη αναβαθμίσεων στο software διαφόρων βοηθημάτων-gps-bluetooth κλπ κι ένας σουπερ γκαντέμης που του μπάζει νερά απ'την γυάλινη οροφή.
Αύριο πάω για test drive του 1.5dci. θα γράψω εντυπώσεις. -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
http://www.newsauto.gr/kanoume-1-000-km ... shqai-4x4/Ε οχι και ενδελεχης εκτίμηση οι 2,5 παραγραφουλες με ενημερωτικά σχόλια που τα ξέρουμε ολοι και η μια φωτο ...
-
Αναφερόμουν όχι στην έκταση του κειμένου, αλλά στο ότι προκύπτουν σαφέστερα συμπεράσματα από 5000 χλμ αντί από ένα απλό test drive
-
Η μονη πληροφορια που γραφει ειναι Μετά από περισσότερα από 1.000 km, ο υπολογιστής ταξιδίου έδειξε 6,7 lt/100 km.
-
Νομίζω ότι πληροφορίες είναι και τα ακόλουθα :
Την ποιότητα κύλισης και την ασφαλή οδική συμπεριφορά του Qashqai δεύτερης γενιάς τα εκτιμάς και αφού το έχεις αποχωριστεί.
Κάθεσαι πίσω από το τιμόνι ενός άλλου – αξιοπρεπούς κατά τα άλλα – crossover και η σύγκριση είναι αναπόφευκτη: το μοντέλο της Nissan είναι από τις κορυφαίες προτάσεις στην κατηγορία.
Σου προσφέρει τα κρατήματα και το τιμόνι ενός μικρομεσαίου οικογενειακού, με bonus τους χώρους ενός πολυμορφικού και την ελευθερία κίνησης ενός SUV.
Είναι άνετο μέσα στην πόλη, σταθερό σε υψηλές ταχύτητες στην εθνική οδό, ασφαλές – ακόμη και διασκεδαστικό – σε χωμάτινες επιφάνειες.
Το σύστημα διεύθυνσης σε ενημερώνει αξιόπιστα μέσω του τιμονιού για τη θέση των τροχών, ανεξάρτητα αν από κάτω τους υπάρχει άσφαλτος, πέτρες ή άμμος.
Σε συνδυασμό με την απόσταση των 18 cm από το έδαφος και τη μεγάλη ροπή από χαμηλά (32,6 kgm), το τετρακίνητο Qashqai δύσκολα θα σου θέσει περιορισμούς.
Όσο για την κατανάλωση; Μετά από περισσότερα από 1.000 km, ο υπολογιστής ταξιδίου έδειξε 6,7 lt/100 km. Τιμή ικανοποιητική, αν σκεφτούμε ότι συχνά ήταν φορτωμένο στα… όριά του.Δε λέω ότι οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν ξαναγραφεί από άλλους συντάκτες. Ωστόσο, είναι πληροφορίες και προκύπτουν μετά από εκτενέστερη εξέταση του οχήματος και όχι από ένα και μόνο τεστ όπως γίνεται συνήθως.
Το να μη σου αρέσει η γνώμη του συντάκτη είναι αποδεκτό. Το να ακυρώνεις όλο το κείμενο γράφοντας ότι δεν έχει πληροφορίες είναι ψευδές. Απλά οι πληροφορίες πιθανότατα δεν αποτελούν κάτι που δεν ξέραμε. Ίσως όμως επιβεβαιώνουν μετά από σαφώς εκτενέστερο έλεγχο του οχήματος όσα έχουμε διαβάσει στο παρελθόν. Αυτό στα δικά μου μάτια μοιάζει μια λίγο μεγαλύτερη 'ασφάλεια για τον υποψήφιο αγοραστή' -
Νομίζω ότι πληροφορίες είναι και τα ακόλουθα :
Την ποιότητα κύλισης και την ασφαλή οδική συμπεριφορά του Qashqai δεύτερης γενιάς τα εκτιμάς και αφού το έχεις αποχωριστεί.
Κάθεσαι πίσω από το τιμόνι ενός άλλου – αξιοπρεπούς κατά τα άλλα – crossover και η σύγκριση είναι αναπόφευκτη: το μοντέλο της Nissan είναι από τις κορυφαίες προτάσεις στην κατηγορία.
Σου προσφέρει τα κρατήματα και το τιμόνι ενός μικρομεσαίου οικογενειακού, με bonus τους χώρους ενός πολυμορφικού και την ελευθερία κίνησης ενός SUV.
Είναι άνετο μέσα στην πόλη, σταθερό σε υψηλές ταχύτητες στην εθνική οδό, ασφαλές – ακόμη και διασκεδαστικό – σε χωμάτινες επιφάνειες.
Το σύστημα διεύθυνσης σε ενημερώνει αξιόπιστα μέσω του τιμονιού για τη θέση των τροχών, ανεξάρτητα αν από κάτω τους υπάρχει άσφαλτος, πέτρες ή άμμος.
Σε συνδυασμό με την απόσταση των 18 cm από το έδαφος και τη μεγάλη ροπή από χαμηλά (32,6 kgm), το τετρακίνητο Qashqai δύσκολα θα σου θέσει περιορισμούς.
Όσο για την κατανάλωση; Μετά από περισσότερα από 1.000 km, ο υπολογιστής ταξιδίου έδειξε 6,7 lt/100 km. Τιμή ικανοποιητική, αν σκεφτούμε ότι συχνά ήταν φορτωμένο στα… όριά του.Δε λέω ότι οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν ξαναγραφεί από άλλους συντάκτες. Ωστόσο, είναι πληροφορίες και προκύπτουν μετά από εκτενέστερη εξέταση του οχήματος και όχι από ένα και μόνο τεστ όπως γίνεται συνήθως.
Το να μη σου αρέσει η γνώμη του συντάκτη είναι αποδεκτό. Το να ακυρώνεις όλο το κείμενο γράφοντας ότι δεν έχει πληροφορίες είναι ψευδές. Απλά οι πληροφορίες πιθανότατα δεν αποτελούν κάτι που δεν ξέραμε. Ίσως όμως επιβεβαιώνουν μετά από σαφώς εκτενέστερο έλεγχο του οχήματος όσα έχουμε διαβάσει στο παρελθόν. Αυτό στα δικά μου μάτια μοιάζει μια λίγο μεγαλύτερη 'ασφάλεια για τον υποψήφιο αγοραστή' -
Όλο το ζουμί ειναι αυτο που γράφεις οτι ο συντάκτης δεν γράφει κατι που δεν ξέρουμε. Όντως λεει γενικότητες λιγότερες απο ενα τύπο που κανει ενα 15λεπτο td. Οπότε εκει πηγαίνει η αρχική παρατήρηση μου στο ενδελεχές άρθρο.
Εχει κανει 1000 χλμ λεει και στις 10 γραμμες οι μισές ειναι απόσταση απο το έδαφος και η ροπή και οτι ειναι μια απο τις καλυετερες προτάσεις της αγοράς! Έλα ρε μεγάλε! Να συμπληρώσω οτι το qq ειναι απο τα πιο επιτυχημένα μοντέλα SUV της αγοράς και προβλέπω οτι θα παρι καλα σε πωλησεις.... -
Ωραία μιας που το έκανα test drive πριν λίγο ας πω κι εγώ μια γνώμη. Το εσωτερικό του δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο στα A class και σίγουρα όσο του A3 άλλα είναι πολλή καλό. Τριγμούς δεν είχε καθόλου αυτό που τέσταρα κι είχε πάνω του 9.000+ χιλιόμετρα, ο κινητήρας 1.5dci δεν ακουγόταν καθόλου, αεροδυναμικό θόρυβο δεν είχε μέχρι τα 90 άλλα απ'τα 120 και πάνω τον καταλαβαίνεις καλά καλά Η ποιότητα κύλισης είναι αρκετά καλή-κοντά στα επίπεδα του A class άλλα μακριά του Α3. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η αίσθηση του λεβιέ ταχυτήτων, δεν έδινε το 'γεμάτο' κούμπωμα που δίνουν τα γερμανικά. Κατά τ'αλλα με έπεισε και το αγόρασα
-
Φιλε jack αν το πορτοφολι φτανει για να παρεις την Α3 ή την Αclass ειναι δλδ στα +30Κ και δεν εχεις αναγκη σε προτεραιότητα τους χώρους του qq ή την αποσταση απο το εδαφος τοτε δεν εχεις λογο να μεινεις στο νισσαν εκτος αν σκεφτεσαι το κοστος συντηρησης και θεματα αξιοπιστιας.
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Ωραία μιας που το έκανα test drive πριν λίγο ας πω κι εγώ μια γνώμη. Το εσωτερικό του δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο στα A class και σίγουρα όσο του A3 άλλα είναι πολλή καλό. Τριγμούς δεν είχε καθόλου αυτό που τέσταρα κι είχε πάνω του 9.000+ χιλιόμετρα, ο κινητήρας 1.5dci δεν ακουγόταν καθόλου, αεροδυναμικό θόρυβο δεν είχε μέχρι τα 90 άλλα απ'τα 120 και πάνω τον καταλαβαίνεις καλά καλά Η ποιότητα κύλισης είναι αρκετά καλή-κοντά στα επίπεδα του A class άλλα μακριά του Α3. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η αίσθηση του λεβιέ ταχυτήτων, δεν έδινε το 'γεμάτο' κούμπωμα που δίνουν τα γερμανικά. Κατά τ'αλλα με έπεισε και το αγόρασαΚαλοριζικο!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Φιλε jack αν το πορτοφολι φτανει για να παρεις την Α3 ή την Αclass ειναι δλδ στα +30Κ και δεν εχεις αναγκη σε προτεραιότητα τους χώρους του qq ή την αποσταση απο το εδαφος τοτε δεν εχεις λογο να μεινεις στο νισσαν εκτος αν σκεφτεσαι το κοστος συντηρησης και θεματα αξιοπιστιας.Μα η A class ξεκινάει απ'τα 26.500 τώρα (πήρα προσφορά). Ειλικρινά δεν έχω κανένα ιδιαίτερο λόγω γιατί το παίρνω! Απλά επειδή είχα πάντα σπορ αυτοκίνητα κι αυτό είναι κάτι διαφορετικό μάλλον. Το είδα, μου άρεσε και το παίρνω.! Είμαι ιδιαίτερα σκεπτικός με αυτά που έχω διαβάσει ότι έχει βγάλει μέχρι τώρα και ευελπιστώ να μην τρέχω σε συνεργεία κάθε 3 και λίγο, οπότε περί αξιοπιστίας δεν ξέρουμε ακόμα. Ο θεός βοηθός να βγει καλό και να το χαρώ και να μην κλαίω τα λεφτά μου
-
Νταξ με το qq και να κλαις τα λεφτα σου λίγο δύσκολο! Καλορίζικο!
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Φιλε jack αν το πορτοφολι φτανει για να παρεις την Α3 ή την Αclass ειναι δλδ στα +30Κ και δεν εχεις αναγκη σε προτεραιότητα τους χώρους του qq ή την αποσταση απο το εδαφος τοτε δεν εχεις λογο να μεινεις στο νισσαν εκτος αν σκεφτεσαι το κοστος συντηρησης και θεματα αξιοπιστιας.
Μα η A class ξεκινάει απ'τα 26.500 τώρα (πήρα προσφορά). Ειλικρινά δεν έχω κανένα ιδιαίτερο λόγω γιατί το παίρνω! Απλά επειδή είχα πάντα σπορ αυτοκίνητα κι αυτό είναι κάτι διαφορετικό μάλλον. Το είδα, μου άρεσε και το παίρνω.! Είμαι ιδιαίτερα σκεπτικός με αυτά που έχω διαβάσει ότι έχει βγάλει μέχρι τώρα και ευελπιστώ να μην τρέχω σε συνεργεία κάθε 3 και λίγο, οπότε περί αξιοπιστίας δεν ξέρουμε ακόμα. Ο θεός βοηθός να βγει καλό και να το χαρώ και να μην κλαίω τα λεφτά μου
Καλοτάξιδο.
Απλώς απέφυγε το 1000ευρω του Connect. Οτιδήποτε aftermarket καλύτερο φαίνεται.Στο Greek Qashqai Club πάντως αλλά και στο αντίστοιχο ιταλικό αρκετά τα νέα τριζάτα QQ ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μα η A class ξεκινάει απ'τα 26.500 τώρα (πήρα προσφορά). Ειλικρινά δεν έχω κανένα ιδιαίτερο λόγω γιατί το παίρνω! Απλά επειδή είχα πάντα σπορ αυτοκίνητα κι αυτό είναι κάτι διαφορετικό μάλλον. Το είδα, μου άρεσε και το παίρνω.! Είμαι ιδιαίτερα σκεπτικός με αυτά που έχω διαβάσει ότι έχει βγάλει μέχρι τώρα και ευελπιστώ να μην τρέχω σε συνεργεία κάθε 3 και λίγο, οπότε περί αξιοπιστίας δεν ξέρουμε ακόμα. Ο θεός βοηθός να βγει καλό και να το χαρώ και να μην κλαίω τα λεφτά μου
Καλοτάξιδο.
Απλώς απέφυγε το 1000ευρω του Connect. Οτιδήποτε aftermarket καλύτερο φαίνεται.Στο Greek Qashqai Club πάντως αλλά και στο αντίστοιχο ιταλικό αρκετά τα νέα τριζάτα QQ ...
Το τέκνα πήρα οπότε έχει πάνω όλα αυτά τα ηλεκτρονικά, τα μισά εκ των οποίων δεν δουλεύουν απ'ότι διαβάζω κι εγώ στα φόρουμ (αναβαθμίσεις software κλπ) Το πήρα λόγω τις γυάλινης οροφής. Ευχαριστώ πάντως παιδιά, ελπίζω όλα να πάνε καλά
-
Οταν λες δεν δουλευουν? Για ριξε δυο γραμμουλες να μαθαινουμε και εμεις!!!
Το 1.5 πηρες?
Οπως και να εχει το QQ εχει διξει καλο χαρακτηρα σε ολα τα επιπεδα απο την πρωτη στιγμη... το ιδιο πιστευω και για το καινουριο!!!
Με το καλο να το παραλαβεις και σου ευχομαι πολλα και καλα χιλιομετρα γεματα χαμογελα και.... υγεια!!!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Οταν λες δεν δουλευουν? Για ριξε δυο γραμμουλες να μαθαινουμε και εμεις!!!Το 1.5 πηρες?
Οπως και να εχει το QQ εχει διξει καλο χαρακτηρα σε ολα τα επιπεδα απο την πρωτη στιγμη... το ιδιο πιστευω και για το καινουριο!!!
Με το καλο να το παραλαβεις και σου ευχομαι πολλα και καλα χιλιομετρα γεματα χαμογελα και.... υγεια!!!
Ευχαριστώ.! Ναι το 1.5 παράγγειλα, έχει 2.5 μήνες μέχρι την παραλαβή.
Κακός πιστεύεις, ειδικά όσοι είχαν προπαραγγήλει και πήραν τα πρώτα πρώτα που βγήκαν χρησιμοποιήθηκαν σαν beta testers απ'ότι φαίνεται! Από κολλήματα και δυσλειτουργίες σε gps-bluetooth και γενικά την οθόνη πολυμέσων, ποιο συνηθισμένο φαίνεται να είναι πρόβλημα με τους αισθητήρες παρκαρίσματος που τρελαίνωντε, κάμερα οπισθοπορείας που δουλεύει όποτε θέλει, κλιματιστικό με θέματα και πάει λέγοντας.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]