-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μια χαρά είναι οι Dci και όλοι οι υπόλοιποι, αλλά ας μην πιστεύουμε ότι και εκπέμπουν perfume ή eau de cologne ή eau de toilette ή λοιπά λουλούδια από τις εξατμίσεις τους ...
Ναι αυτό πιστεύω και εγώ
-
Καλησπερα,
Επειδη πλησιαζει η ωρα του service στα 30.000 μπορει να πει καποιος απο Αθηνα που το εκανε, ποσο στοιχισε και τι του αλλαξανε?
Επισης, σε περιπτωση που το κανεις (καπου αλλου εκτος nissan) εχεις καποιο θεμα με την εγγυηση?Ευχαριστω
-
Χιλιομετρικο το σερβις ή ετήσιο; (δηλ. δεύτερου χρόνου;)
Το τι αλλάζει υπαρχει και στο βιβλιαράκι σερβις
http://hellenicqq.freeforums.net/thread/13/manualsΓια το αλλο που λες θα σου πρότεινα να μείνεις σε εξουσιοδοτημένο οσο υπαρχει η εγγυηση. Αν σου προκύψει κατι δεν θα σε καλύψουν και θα μπλέξεις με δικηγόρους και λοιπά. Γενικα υπάρχουν καλα εξουσιοδοτημένα και μέσω του φόρουμ που σου δίνω παραπάνω θα σου κάνουν και καλύτερη τιμη.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Σε μένα έπεσαν μαζί χιλιομετρικό σέρβις και ετήσιο(δηλ. δεύτερου χρόνου) με μια διαφορά 1.000 χιλιομέτρων.
Θα τσεκάρω το βιβλίο σέρβις γιατί από τα link δεν έβγαλα άκρη αν και μίλησα με δύο αντιπροσωπείες και μου είπαν τα ίδια ΕΚΤΟΣ από το φίλτρο πετρελαίου που ο ένας μου είπε ότι χρειάζεται αλλαγή τώρα ενώ ο άλλος μου είπε στα 90.000(μεγάλη απόκλιση)ΥΓ. Επειδή έχω ένα φίλο ενδιαφερόμενο για ράγες οροφής, αν μπορεί ο zerocool που είχε βάλει στο παρελθόν να ενημερώσει για κόστος και μέρος που τις έβαλε. Βρήκα τα post αλλά δεν είδα τις παραπάνω πληροφορίες.
-
Ο χρήστης new_gre έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Σε μένα έπεσαν μαζί χιλιομετρικό σέρβις και ετήσιο(δηλ. δεύτερου χρόνου) με μια διαφορά 1.000 χιλιομέτρων.
Θα τσεκάρω το βιβλίο σέρβις γιατί από τα link δεν έβγαλα άκρη αν και μίλησα με δύο αντιπροσωπείες και μου είπαν τα ίδια ΕΚΤΟΣ από το φίλτρο πετρελαίου που ο ένας μου είπε ότι χρειάζεται αλλαγή τώρα ενώ ο άλλος μου είπε στα 90.000(μεγάλη απόκλιση)
ΥΓ. Επειδή έχω ένα φίλο ενδιαφερόμενο για ράγες οροφής, αν μπορεί ο zerocool που είχε βάλει στο παρελθόν να ενημερώσει για κόστος και μέρος που τις έβαλε. Βρήκα τα post αλλά δεν είδα τις παραπάνω πληροφορίες.Για δες εδώ αν τυχόν δεν έχεις το πλάνο συντήρησης στο βιβλιαράκι σου (σύνηθες)
https://drive.google.com/open?id=0BwLgB ... DRISldjaE0
https://drive.google.com/open?id=0BwLgB ... GVkSk1OeVU
http://hellenicqq.freeforums.net/thread/13/manualsΓια τις ράγες δες παρακάτω
http://hellenicqq.freeforums.net/thread ... ls?page=11Υπάρχουν από πολλούς προμηθευτές και ακόμα και από Ευρώπη.
Κόστος τοποθέτησης 25 ευρώ στο Γεωργούλια -
Φίλτρο πετρελαίου άλλαξα στα 30.000 χλμ και θα σε συμβούλευα να το αλλάξεις και εσύ.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Φίλτρο πετρελαίου ο 1,6dci θέλει κάθε 30χιλ. χιλιόμετρα.
Τα 90χιλ. απλά είναι λάθος. Και τα 20χιλ. μάλλον πεταμένα λεφτά.
Εμένα στα 30χιλ. ήταν καθαρό αλλά προσέχω που βάζω πετρέλαιο. -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Φίλτρο πετρελαίου ο 1,6dci θέλει κάθε 30χιλ. χιλιόμετρα.
Τα 90χιλ. απλά είναι λάθος. Και τα 20χιλ. μάλλον πεταμένα λεφτά.
Εμένα στα 30χιλ. ήταν καθαρό αλλά προσέχω που βάζω πετρέλαιο.Που βάζεις Αντρέα?
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενημερώνω πληροφοριακά τι μου είπαν σαν τιμή και εργασίες σε ότι αφορά qashqai 1.500 diesel στα 30.000/διετία.
-Λάδια
-Φίλτρα λαδιού
-Φίλτρο καμπίνας
-Φίλτρο πετρελαίου
-Φίλτρο αέρος
-Αντικατάσταση υγρών φρένων
Σύνολο 250 ευρώ + 10 αν δεν έχεις κάρτα καυσαερίου -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Που βάζεις Αντρέα?Σε Shell εταιρικό και συγκεκριμένα μόνο σε δύο πρατήρια. Ένα στη Γλυφάδα και ένα στην Καρδίτσα.
Ζήτημα σε 50.000χιλ. να έχω βάλει δεκαπέντε φορές αλλού.... -
Που βάζεις Αντρέα?
Σε Shell εταιρικό και συγκεκριμένα μόνο σε δύο πρατήρια. Ένα στη Γλυφάδα και ένα στην Καρδίτσα.
Ζήτημα σε 50.000χιλ. να έχω βάλει δεκαπέντε φορές αλλού....Απλή ή vpower?
Και γω σε shell έβαζα αλλά άκουσα αυτό που είπαν από την Nissan και την συμβουλή ενός συγγενή ταξιτζή και την τελευταία φορά έβαλα ΕΚΟΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ στα ίδια με τον Ανδρέα. Από την αρχή μόνο Shell V-Power, από εταιρικό πρατήριο της Shell. Είναι ζήτημα να έχω βάλει 3 φορές από άλλο πρατήριο. Με τέτοια αυτονομία είναι εύκολο να κάνεις τον υπολογισμό σου και να βάλεις πετρέλαιο από το πρατήριο που προτιμάς.
-
Και γω μονο από εταιρικό και μόνο vpower έβαζα, αλλά αναθεώρησα μετά από όλα αυτά που άκουσα και που είπαν επίσημα χείλη από την nissan
-
Που βάζεις Αντρέα?
Σε Shell εταιρικό και συγκεκριμένα μόνο σε δύο πρατήρια. Ένα στη Γλυφάδα και ένα στην Καρδίτσα.
Ζήτημα σε 50.000χιλ. να έχω βάλει δεκαπέντε φορές αλλού....εξω απο τον Πρόδρομο;;;;
τί είπαν στην νισσάν για το v-power;;;; -
http://hellenicqq.freeforums.net/thread/16/
Σελίδες 4-5-6
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
εξω απο τον Πρόδρομο;;;;
Ακριβώς!!!!
Είμαστε πατριωτάκια??Απλή ή vpower?
Μόνο V-Power.
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
http://hellenicqq.freeforums.net/thread/16/Σελίδες 4-5-6
οκ,αν και δεν μου ανοίγει σελίδες μετά την 4...........έβγαλα τα συμπεράσματα μου!
-
Άντε βγάλε άκρη. Τόσο καιρό λέγανε να βάζουμε το ενισχυμένο γιατί το απλό έχει βιοντίζελ και σου λερώνει όλο το σύστημα. Τώρα λένε όχι ενισχυμένο, μόνο απλό
Η φάση είναι πως την Shell μου την πρότεινε αυτός που μας πούλησε το αμάξι...
Το θέμα είναι πως το βενζινάδικο της Shell το εμπιστευόμουν επειδή ήταν εταιρικό, οι υπόλοιπες εταιρίες δεν έχουν εταιρικά στην περιοχή μου. Και ΕΚΟ να βάλουμε, πάλι το απλό πρέπει;
-
Ο χρήστης new_gre έγραψε:
Ενημερώνω πληροφοριακά τι μου είπαν σαν τιμή και εργασίες σε ότι αφορά qashqai 1.500 diesel στα 30.000/διετία.
-Λάδια
-Φίλτρα λαδιού
-Φίλτρο καμπίνας
-Φίλτρο πετρελαίου
-Φίλτρο αέρος
-Αντικατάσταση υγρών φρένων
Σύνολο 250 ευρώ + 10 αν δεν έχεις κάρτα καυσαερίουΚαι μια μικρή πιθανότητα να χρειαστείς και μπροστά τακακια, ειδικά αν πατάς φρένο λίγο παραπάνω.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Άντε βγάλε άκρη. Τόσο καιρό λέγανε να βάζουμε το ενισχυμένο γιατί το απλό έχει βιοντίζελ και σου λερώνει όλο το σύστημα. Τώρα λένε όχι ενισχυμένο, μόνο απλόΗ φάση είναι πως την Shell μου την πρότεινε αυτός που μας πούλησε το αμάξι...
Το θέμα είναι πως το βενζινάδικο της Shell το εμπιστευόμουν επειδή ήταν εταιρικό, οι υπόλοιπες εταιρίες δεν έχουν εταιρικά στην περιοχή μου. Και ΕΚΟ να βάλουμε, πάλι το απλό πρέπει;
Τι να πω ρε φιλε και γωνία μέχρι τώρα μόνο vpower και μόνο σε εταιρικό...
Παραθέτω παρακάτω την συνομιλία με συγγενη-φιλο ταξιτζή, ο οποίος προσέχει πολύ το αμάξι του και είναι γενικά πολύ λογικός και όχι παπατζης....
'Γενικα να βαζεις σε ενα πρατηριο και καλυτερα εκο και aegean. Ειναι λιγοτερο βιοκαυσιμο σε σχεση με shell και bp. Οχι υψηλα σε οκτανια γιατι θα σου γαμησουν το σύστημα.
Avio μια φορα το τριμηνο και κάθε όταν σου είπαν από την αντιπροσωπία το καθαριστικό για το dpf'Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νissan Qashqai J11 [2014-__]