-
Καλησπέρα,
έχω το pegout 208 hdi diesel, το οποίο όμως ενώ διαθέτει όλα τα απαραίτητα στην ηλεκτρονική του οθόνη, δεν διαθέτει gps και δεν παίζει βίντεο αλλά μόνο ήχο.
Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο λογισμικό? -
Καλησπέρα,
έχω το pegout 208 hdi diesel, το οποίο όμως ενώ διαθέτει όλα τα απαραίτητα στην ηλεκτρονική του οθόνη, δεν διαθέτει gps και δεν παίζει βίντεο αλλά μόνο ήχο.
Καλησπέρα,
Μάλλον φταίει το ότι είναι ντίζελ. Στα βενζίνης βλέπεις ταινίες σε HD κανονικά.
-
Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να μπεί κάποιο λογισμικό έστω και gps?
-
Δοκιμασε να του βαλεις βενζινη, μπορει να παιξει.
-
Νομίζω μπαίνει το satnav για να έχεις πλοήγηση.
Δέκτη gps σχεδόν σίγουρα έχει. -
Πώς γίνεται να μπει αυτό? Πρέπει να πάω σε συνεργείο της pegout?
-
Που αλλου?? Πηγαινε ρωτα τους κωδικους που χρειαζεσαι και μετα ψαξε να τα βρεις μονος στο ebay. Θα σου βγει πολυ ποιο φθηνα.
Tip: στην αναζητηση στο ebay μην βαλεις pegout. Βαλε καλυτερα peugeot. -
Θα μου δώσουν τους κωδικούς που χρειάζομαι τόσο εύκολα? και έπειτα αυτό πώς το εγκαθιστούμε?
-
Θα απαντήσει κάποιος;
-
Ζητας λιγο δυσκολα κι εξειδικευμενα πραγματα, δυστυχως.
-
Exo kai ego 208 tu 2014 kai 100% tulaxiston i adiprosopeia tis peugeot den borei na egatastisei gps. Malista mu eipan den endiknite na spaseis tis ergostasiakes rithmiseis kai na egatastiseis kapoio gps pou den proerxete apo tin peugeot giati tha dimiourgithei provlima .
Παρακαλώ να γράφετε με πεζά ελληνικά, όπως ορίζει ο Κανονισμός. Τα greeklish δεν είναι αποδεκτά. [Admin]
Peugeot 208 diesel