-
οποιος απαντησει θετικα παρακαλειται να πει και τις ετησιες χρηματοροες του για να ζηλεψουμε οι υπολοιποι
-
οποιος απαντησει θετικα παρακαλειται να πει και τις ετησιες χρηματοροες του για να ζηλεψουμε οι υπολοιποι
-
-
οτι ναναι.
σιγα μην κατσει κανεις να σας δωσει αναφορα τι κανει στην δουλεια του.
το εχετε χασει προ πολλου το μυαλουδακι σας.
γινεστε και αδιακριτοι. -
Έπρεπε να βάλεις και ψηφοφορία.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Έπρεπε να βάλεις και ψηφοφορία.done!!!
-
δεν ειναι σωστες οι επιλογες: οι τελευταιες εχουν τα χαλια τους, απο τις πρωτες λειπει το 'δεν θα παρω, ευχαριστω'.
-
για την λυονες αναφερεται η ψηφοφορια,τι ακριβως περιμενες ?
αναλογα στο θεμα και οι επιλογες...τετοια απατη-εταιρια που ειναι,μια χαρα ειναι οι επιλογες... -
Έχω εγώ κάρτα lyoness, πάω στο συμβεβλημένο σουπερμάρκετ αρκετά συχνά και αγοράζω χόρτα και διάφορα άλλα. Μέχρι στιγμής έχω κερδίσει 3,2 ευρώ από τις εκπτώσεις.
-
-
Ο χρήστης Patrinos5 έγραψε:
Έχω εγώ κάρτα lyoness, πάω στο συμβεβλημένο σουπερμάρκετ αρκετά συχνά και αγοράζω χόρτα και διάφορα άλλα. Μέχρι στιγμής έχω κερδίσει 3,2 ευρώ από τις εκπτώσεις.Αφορολογητα ?
Κατσε γιατι τωρα αποκτα ενδιαφερον...και με βαζεις σε σκεψεις να παρω καρτουλα.... -
Αν το παιξω ανιωθος μπορει ναχει πολυ πλακα.
Η νεκταρ καρτα ειναι καλυτερη, οπως και η Ολυμπιακη ιδεα.
Κερδιζεις πιο πολλα, στη Lioness μου τα εφαγαν.
Απατη,μακρυα!! -
Που πάμε ωρέεεεε!!!!
Μια χαρά ήταν το φορουμάκι τοσα χρόνια...
Με τις καλονές μας και τους εγκάθετους , έπεφτε γέλιο μαθέναμε κ τίποτα περι αυτοκινήτων και όλα ήταν μέλι γάλα.
Μπακάλικο το κάνατε μερικοί μερικοί. Δεν είναι αυτή η φιλοσοφία του φόρουμ μάγκες!!!
Δεν ξεκίνησε έτσι , και είναι κρίμα να το εξελίσετε σε κάτι πέρα απο την δομή ενος φόρουμ.
Μετά αναρωτιέστε γιατί δεν μένει κανένας εδω μέσα....
ποιος έχει επιχείρηση - μέλος λιονές / ποιος έχει κάρτα λιον