-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Ερώτηση:
Ο SV2 έβαλε διαφήμιση στο φορουμ και έγινε admin... οκ;
Αν βάλω και εγώ, θα γίνω και εγώ admin ;Είναι ακριβό το μπανεράκι Θάνο!
-
@ 'BILL33':
Οι 4Τ δεν κυκλοφόρησαν για κάποιους μήνες, μάλλον δεν θυμάσαι καλά. Όταν ξανακυκλοφόρησαν δεν ήταν πια το ίδιο (χαρακτηριστική πιστεύω η 'σιγή ιχθύος' του ΚΚ), γι' αυτό εδώ & 2-3 μήνες σταμάτησα να τους αγοράζω μετά από 36 χρόνια...
Για τα υπόλοιπα (επαναφορά-moderatorοποίηση banned μέλους & web-banner) συμφωνώ ότι ήταν λάθος κίνηση, αν & είχε το δικαίωμα (το έγραψα ξεκάθαρα εδώ - βλ. σημ. 2 & 3).
-
Λάθος στα είπανε, δεν είναι έχει δικαίωμα να παραβαίνει τον κανονισμό κάποιος, δυνατότητα έχει.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Λάθος στα είπανε, δεν είναι έχει δικαίωμα να παραβαίνει τον κανονισμό κάποιος, δυνατότητα έχει.Συμφωνώ όσον αφορά τους χρήστες. Με βάση όμως τα όσα γνωρίζω, ο Site Admin (εννοείται & ο ιδιοκτήτης) έχει το δικαίωμα (& τη δυνατότητα) να κάνει ό,τι θέλει στο site του. Από διαφήμιση, μέχρι να κατεβάσει τα ρολά & να το εξαφανίσει. Αν γνωρίζεις/πιστεύεις ότι ισχύει κάτι διαφορετικό πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε, δεν νομίζω όμως ότι έχει ιδιαίτερη σημασία (ειδικά αν ο 'sv2' παραιτηθεί από Admin, αφού έχει ήδη εξαφανίσει το διαφημιστικό web-banner & ξαναbanάρει τον ξεbanαρισμένο Mod που ξεModιασε πριν το ξαναbanάρισμα ).
edit:
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 4Τ-FORUM[/url:36swwk2w]':36swwk2w]
[...]
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
[...]- Η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων / υπηρεσιών κάθε είδους χωρίς την πρότερη σύμφωνη γνώμη του Διαχειριστή του 4T-Forum.
[...]
- Η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων / υπηρεσιών κάθε είδους χωρίς την πρότερη σύμφωνη γνώμη του Διαχειριστή του 4T-Forum.
-
Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, προσωπικά με εκνευρίζει αφάνταστα το γεγονός ένας πυραμίδας έχει πρόσβαση στα δικά μου προσωπικά στοιχεία, τα οποία ουδέποτε θα του έδινα!
-
Κατ αρχήν να πω πως στο ποστ-απάντηση του nass στον sv2, έχουν τοποθετηθεί όλα τα θέματα ακριβώς όπως πρέπει και εξηγείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πως φτάσαμε σε αυτήν την κατάσταση, όπως επίσης και το γιατί υπάρχει αυτή η αντίδραση από την συντριπτική πλειοψηφία του φόρουμ σχετικά με τις τελευταίες απαράδεκτες εξελίξεις. Από εχτές το απόγευμα έχω συνομιλήσει είτε δικτυακά είτε τηλεφωνικά με πάρα πολλά μέλη του φόρουμ τα οποία με αναζήτησαν ρωτώντας με αν γνωρίζω τι έχει γίνει ή ποια είναι η γνώμη μου για τις εξελίξεις αυτές, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο sv2 με τον οποίο μας συνδέει φιλία ετών και πιστεύω αμοιβαία εκτίμηση σε προσωπικό επίπεδο.
Σε όλους εξέθεσα την προσωπική μου οπτική, ξεκάθαρα. Η απόφασή μου για αποχώρηση είναι οριστική και δεν θα αλλάξει με οποιαδήποτε εξέλιξη, αφού πιστεύω πως το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι. Αν και η απόφασή μου αρχικά είχε να κάνει με το ξεμπανάρισμα του Breaker και τον άμεσο ορισμό του ως moderator, το ποστ του cmarin στο οποίο αναφέρει ουσιαστικά ότι ο ΣΧ προ ημερών ζήτησε από την προϋπάρχουσα ομάδα διαχειριστών το ξεμπανάρισμα του Breaker ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Είναι προφανές ότι ο sv2 ζήτησε από τον ΣΧ να συμβεί αυτό, όπως επίσης είναι προφανείς οι λόγοι για τους οποίους συνέβη αυτό. Προς τιμή της, η διαχειριστική ομάδα του 4ΤΦ αρνήθηκε να ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ με αυτόν τον τρόπο και το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι. Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στη Lyoness.
Ο ΣΧ δεν είναι άγνωστος στην ξεφτίλα. Αντιθέτως είναι από τους κολητούς της, αφού πολλές φορές στο παρελθόν έχει βρεθεί εκτεθειμένος με τον χειρότερο τρόπο είτε σαν παράγοντας του ελληνικού μηχανοκίνητου, είτε σαν εργοδότης, είτε και με άλλους τρόπους που δεν γνωρίζω γιατί δεν ενδιαφέρομαι και να μάθω στην τελική. Έχει εκτεθεί μέχρι ξεφτίλας, αναγκαζόμενος να ζητάει συγγνώμες δημόσια προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα ή να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο κατήφορος που πήρε το περιοδικό επί των ημερών του είναι αναμφισβήτητος. Το οποίο μας φέρνει βέβαια και στον νο1 υπεύθυνο, στον ΠΙΛΟΤΟ, στον ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΚ, ο οποίος στο τέλος είδε και ένοιωσε με τον χειρότερο τρόπο, ίσως χειρότερο από ό,τι του άξιζε, τα αποτελέσματα των επιλογών του για το έργο της ζωής του όπως έχει πει. Ίσως το μόνο του κριτήριο για τη διάδοχη κατάσταση να ήταν το να τον φωνάζουν Δάσκαλο με ταπεινότητα, τι να πω.
Ο Δάσκαλος λοιπόν ΚΚ, άφησε Εν Λευκώ τον ΣΧ να κάνει ό,τι θέλει και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν. Όταν βέβαια γράφεις δημόσια διθυράμβους και αγιογραφίες για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου σαν τον απατεώνα με τις Σιτροέν που έφαγε τα λεφτά του κόσμου και την έκανε για λάτιν αμέρικα, δε θέλει και πολύ. Η πορεία ήταν προδιαγεγραμμένη, ο Καββαθάς αγρόν ηγόραζε, έφτασε τελικά και η ημέρα του φόρουμ που ξεφτιλίστηκε το σύμπαν κι εδώ. Η προσωπική φιλία με κάποιον δεν είναι κάτι κακό, η δουλειά όμως είναι άλλο πράγμα. Και όταν μιλάς για δουλειά, ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά, προβλέπεις τις εξελίξεις και πράττεις αναλόγως. Οπότε επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση οι εξελίξεις ήταν προδιαγεγραμμένες και προφανείς, συμπεραίνουμε ότι είτε ο ΣΧ δεν ενδιαφέρεται για το φόρουμ καθόλου, είτε δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος και την αξία του, είτε είναι απλά παντελώς άσχετος με οτιδήποτε συμβαίνει κάτω από το συννεφάκι του στον Πλανήτη Γη.
Με τις κινήσεις που ο ΣΧ επέτρεψε, έφερε το φόρουμ πέρα από το χείλος του γκρεμού, δεν προϊδέασε και έφερε τον sv2 σε κατάσταση σοκ, αποξένωσε σε κλάσματα δευτερολέπτου μια τεράστια βάση χρηστών από το διαδικτυακό τους στέκι. Το hostile takeover του φόρουμ όπως σωστότατα το χαρακτήρισε ο nass, ήταν ξεκάθαρα πραξικοπηματικό. Δεν είναι τυχαίο που μόνο τα χουντόμουτρα του φόρουμ φάνηκε να μην χαλιούνται. Και όλα αυτά για κάποιον Breaker, δις μπαναρισμένο τρολάκι του κώλου, θλιβερό πλασιέ της Lyoness και φανατικό συλλέκτη Barbie. Γαμώ τη μπανακόλα μου δηλαδή! -
sticky (??)
-
πεθαινω λεμε
τα πε ολα...
-
Cavalino μήπως είσαι ο Φιλιππίνος;
-
...και μάλλον κανένας δεν έχει την παλικαριά να απαντήσει καθώς πρέπει, χωρίς μισόλογα και γενικότητες. Φυσικά θα γίνει ότι θέλει ο ιδιοκτήτης, αλλά πιστεύω θα πρέπει να ενημερωθούμε. Ας βγει κάποιος να πει ότι όλη η ιστορία έγινε για φράγκα, για business η οτιδήποτε άλλο και να τελειώνει το θέμα με μια - ας πούμε - αξιοπρέπεια.
-
Τι χαλι, τι κατήφορος. Κρίμα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Cavalino μήπως είσαι ο Φιλιππίνος;ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ
-
Να ρωτήσω κι εγω κάτι, που δεν ξερω απο αυτα.
Τόσο κακό έκαναν οι δημοσιεύσεις στο τοπικό των πυραμίδων στην πυραμίδα του sv2; Θέλω να πω, έβγαζε ψηλά τα αποτελέσματα το google και για να μην ξεφτιλίζονται αγόρασαν ολόκληρο φόρουμ ώστε να τα διαγράψουν; -
Ω ρε cavallino τι εγραψες παλι...
Μια μικρή ένσταση μονο: Οι ευθύνες του χρήστη sv2 είναι πολύ μεγαλύτερες απο όσο νομίζουν μερικοί- για μενα είναι ο χειρότερα εκτεθειμένος στα ματια των χρηστών.
Γιατί αν και δεν ανηκε στην ιδιοκτησία του φόρουμ δεν δίστασε να δει μια κοινότητα ανθρώπων της οποίας ηταν μέλος ως πηγή εσοδων. Ξέχωρα απο την προηγούμενη δραστηριότητα που είχε εντός του φόρουμ (καλη ή κακή αυτό είναι στα πλαίσια κριτικής που δέχονται όλοι οι χρήστες οποιουδήποτε φόρουμ) εδώ μιλάμε οτι μόλις δόθηκε η ευκαιρία λειτουργησε ο ίδιος σαν τον τσιφλικά που κατα δήλωση της ιδιοκτησίας ”δεν του ανήκει το φόρουμ' (χαρακτηρίζοντας τους πρωην διαχειριστές).Συμπεριφορα καταπτυστη και αν θες εκτός φιλοσοφίας αυτων που πρέσβευαν καποτε οι 4Τροχοι.
Και Οσον αφορα τις κατόπιν εορτής μεταμελειες και υποχωρησεις ας μην κοροιδευομαστε: Απλα περιμένουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αγαλι αγαλι γίνεται η αγουριδα μελι. -
Αυτό εννοείται. Θα φτιάξουν μετά έναν κλώνο του braker (δεν τους είναι και δύσκολο ) και θα τον κάνουν mod και 'τεχνική υποστήριξη' κι ολα καλά
-
Ο χρήστης evankouros έγραψε:
Στον καπιταλιστικό κόσμο που ζούμε όμως το θεωρώ απόλυτα λογικό & καθόλου μεμπτό να γίνονται διαφημίσεις & αγοραπωλησίες επιχειρήσεων, προκειμένου αυτές να επιζήσουν (έστω κι αν δεν σώζονται όλοι οι εργαζόμενοι). Θα ήταν άραγε καλύτερα να έκλεινε το 4TF & να εξαφανιζόταν αυτή η τεράστια βάση δεδομένων του (όπως κάποια στιγμή σταμάτησε η έκδοση των 4Τ); Στο κάτω-κάτω βάλτε το AdBlock & μην βλέπετε τις διαφημίσεις (αυτό κάνω). Κάποιοι είναι λογικό να δυσαρεστούνται από τις όποιες εξελίξεις (π.χ. & στον Δάσκαλο-pilot σίγουρα δεν άρεσαν οι εξελίξεις στην εταιρεία του, αλλά με τις όποιες κινήσεις έγιναν κάποιοι άνθρωποι κράτησαν τη δουλειά τους), η ουσία όμως πιστεύω ότι είναι να 'είμαστε ακόμα ζωντανοί'. Δεν ξέρω πώς/γιατί έγινε Admin ο 'sv2', αλλά τα μέλη σαν κι εμένα (δηλ. τη συντριπτική πλειοψηφία του 4TF) δεν βλέπω γιατί να τα χαλάει ποιος κάνει κουμάντο, αρκεί να γίνεται σωστά η δουλειά.Ευφυής η προσπάθεια Αν και πριν από σενα την έκαναν και άλλοι εστω και όχι τοσο διακριτικά, αλλά δεν πείθομαι!
Υπάρχει μια μεγαλη διαφορά! Το φορουμ δεν είναι ένα καράβι, που ανηκει μεν σε καποιον και απλώς μεταφέρει τα μελη του σαν επιβάτες, οπότε αν ο ιδιοκτητης αλλαξει τον καπετανιο και το πλήρωμα δεν έγινε και τιποτα γιατι τo καράβι θα εξακολουθησει να πλέει αρκει να γινεται σωστα η δουλεια.
Στο φόρουμ, τα μελη του είναι το ίδιο το καραβι.
Αυτοι εχουν προσφερει την γνωση που υπαρχει εδω μεσα, είτε απαντωντας, ειτε ερωτώντας, είτε συντηρώντας τη παρεα σε τετοιο επιπεδο που το καραβι να ταξιδευει και να αυξανεται η αξία του.
Σταματανε να γραφουν και το καραβι αποσυντίθεται και καποια στιγμη, αργα ή πιο γρηγορα, αναλογως της ποιότητας της εκροής, βουλιαζει!
Δεν μπορεις λοιπον να συμπεριφερεσαι εξευτελιστικα στα μελη σαν να μην σε ενδιαφερει η γνωμη τους (για να μην εκφραστω χειρότερα όπως θα άξιζε), πονταροντας στον εθισμο της συμμετοχής και θεωρώντας τους προβατα που μετα τις όποιες εντονες αντιδρασεις θα ηρεμησουν σιγα σιγα ακουγοντας και τις προτροπές οσων επιτελουν αγαθο εργο «κρατωντας αποστασεις και μην παιρνοντας αποφασεις εν θερμω» προκρινουν την θεωρια «τι μας αφορουν όλα αυτα εμας; Συνεχίζουμε αρκει να γινεται σωστα η δουλεια».
Ο τροπος που εγιναν όσα έγιναν, η αμετροεπεια να εμφανιστει με avatar το logo της συγκεκριμένης πυραμιδας ακομα κι όταν ανελαβε αυτη τη θεση, το ξεμπαναρισμα και η προαγωγη ανευ προτερου αιτιολογησεως, το εσπευσμενο επιλεκτικό σβησιμο παλαιότερων ποστς στο θεμα των πυραμιδων κλπ κλπ, με προσέβαλε βαρύτατα και αμετακλήτως.
Οι οποιες δηθεν διορθωτικες κινησεις δεν με πείθουν καθολου και μαλιστα μου δημιουργουν την υπονοια ότι ηταν εκ των προτερω υπολογισμένες. Το γιατι δεν με ενδιαφέρει να το γνωριζω!
Θα αποχωρησω λοιπόν, καταφερνοντας να πολεμησω μια εξαρτηση!
Ευχομαι καλη συνεχεια στους εξαρτημενους! -
nass, cavallino, kouk, mirage, cmarin (και καποιοι αλλοι φιλοι στο ιδιο κλιμα) με εχουν καλυψει.
Logout λοιπον.
Ελπιζω μονο να μην 'χαθει' η κοινοτητα. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, προσωπικά με εκνευρίζει αφάνταστα το γεγονός ένας πυραμίδας έχει πρόσβαση στα δικά μου προσωπικά στοιχεία, τα οποία ουδέποτε θα του έδινα!Πολυ σημαντική παρατήρηση.Πλέον μπορει να τεθεί και νομικό θέμα.
Kατα τα αλλα σωστα τα λεει ο cavallino.Απο το περιοδικό ποτέ δεν υπολογισαν σωστα την αξία του forum... -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, προσωπικά με εκνευρίζει αφάνταστα το γεγονός ένας πυραμίδας έχει πρόσβαση στα δικά μου προσωπικά στοιχεία, τα οποία ουδέποτε θα του έδινα!
Πολυ σημαντική παρατήρηση.Πλέον μπορει να τεθεί και νομικό θέμα.
Ε, καλά, ο τύπος τρέχει χωρίς νομικά εμπόδια ολόκληρη κομπίνα εκατομμυρίων. Σιγά μην ασχοληθεί ποτέ εισαγγελέας με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών ενός φόρουμ...
-
Ο χρήστης evankouros έγραψε:
... Δεν ξέρω πώς/γιατί έγινε Admin ο 'sv2', αλλά τα μέλη σαν κι εμένα (δηλ. τη συντριπτική πλειοψηφία του 4TF) δεν βλέπω γιατί να τα χαλάει ποιος κάνει κουμάντο, αρκεί να γίνεται σωστά η δουλειά.Δλδ η συντριπτική πλειοψηφία του 4τφ γράφεται το 2010 κ μέχρι το 2014 δεν έχει ούτε 10 δημοσιεύσεις;
Μάααααλιστα, μάλιστα...
Νέος admin