-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Όταν με το καλο διαγραφεί ο sv2 πόσα πελατάκια θα εχει ήδη μαζέψει; Πόσα διχίλιαρα; Γιατί για αυτο έγινε όλη αυτή η ιστορία, που η προετοιμασία της κράτησε χρόνια, για να μην ξεχνιόμαστε.
Αυτή είναι όλη η ουσία, το ξέρουμε έμεις, το ξέρουν κι οι εμπλεκόμενοι.
Βέβαια είναι να απορεί κανείς με το μυαλό που κουβαλάνε μερικοί, που πάνε και γράφονται στην κάθε κομπίνα lyoness, επειδή πέιστηκαν από ένα ανώνυμο ποστ σε ένα φόρουμ, επειδή, ας πούμε ο συντάκτης έχει Ferrari και παίρνει στην κορούλα του SL για πρώτο αμάξι. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.Ευθυνη φερνουν και διαφοροι που χτιζαν εναν μυθο για τον εν λογω χρηστη ''εγω ξερω κ εσεις οχι'',''γνωστο συνεργειο που αραζουν τα ζουπερκαρζ,αλλα δε σας λεμε που ειναι'',''το sl σας τη φεραμε,δεν ειναι για την κορη ο μπαμπας θα το οδηγει (δειτε η λυονεςς τι κανει)''.Τυχαια βεβαια κανενας δεν εγραψε εδω ή στα παρομοια τοπικς.
Long story short παρουσιαζοταν απο τριτους κ οχι τοσο απ τον ιδιο τον SV2 μια εικονα καλης ζωης κλπ,πραγμα βασικο για προσελκυση πελατων σ αυτες τις ηλιθιοτητες.Σ ενα φορουμ με τοση κινηση εν μεσω κρισης, θυματα θα βρεθουν,το μονο σιγουρο,ε αν το διευκολυνουμε και με μια διακριτικη επιδειξη πλουτου τι εγινε ρε παιδια?
Επισης ωραιο ποστ ζορζ , +1 σε ολα
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Όταν με το καλο διαγραφεί ο sv2 πόσα πελατάκια θα εχει ήδη μαζέψει; Πόσα διχίλιαρα; Γιατί για αυτο έγινε όλη αυτή η ιστορία, που η προετοιμασία της κράτησε χρόνια, για να μην ξεχνιόμαστε.
Αυτή είναι όλη η ουσία, το ξέρουμε έμεις, το ξέρουν κι οι εμπλεκόμενοι.
Βέβαια είναι να απορεί κανείς με το μυαλό που κουβαλάνε μερικοί, που πάνε και γράφονται στην κάθε κομπίνα lyoness, επειδή πέιστηκαν από ένα ανώνυμο ποστ σε ένα φόρουμ, επειδή, ας πούμε ο συντάκτης έχει Ferrari και παίρνει στην κορούλα του SL για πρώτο αμάξι. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.Ευθυνη φερνουν και διαφοροι που χτιζαν εναν μυθο για τον εν λογω χρηστη ''εγω ξερω κ εσεις οχι'',''γνωστο συνεργειο που αραζουν τα ζουπερκαρζ,αλλα δε σας λεμε που ειναι'',''το sl σας τη φεραμε,δεν ειναι για την κορη ο μπαμπας θα το οδηγει (δειτε η λυονεςς τι κανει)''.Τυχαια βεβαια κανενας δεν εγραψε εδω ή στα παρομοια τοπικς.
Long story short παρουσιαζοταν απο τριτους κ οχι τοσο απ τον ιδιο τον SV2 μια εικονα καλης ζωης κλπ,πραγμα βασικο για προσελκυση πελατων σ αυτες τις ηλιθιοτητες.Σ ενα φορουμ με τοση κινηση εν μεσω κρισης, θυματα θα βρεθουν,το μονο σιγουρο,ε αν το διευκολυνουμε και με μια διακριτικη επιδειξη πλουτου τι εγινε ρε παιδια?
Επισης ωραιο ποστ ζορζ , +1 σε ολα
Κι από τον ίδιο τον sv2.
Το 'Ελάτε στην ξενοδοχειάρα μου, να κάνετε τζακούζι, να δείτε κι από κοντά πόσο γαμάτος είμαι' ή το 'μπήκα στην αντιπροσωπεία για να κάνω σέρβις και έφυγα με καινούργιο αμάξι' ήταν από τον ίδιο, όχι από τα φιλαράκια του, που, δε λέω, έπαιξαν κι αυτά το ρόλο τους.
[βέβαια, 'ξέχασε' να επισημάνει ότι την κομπίνα την τρέχει αυτός και οι άλλοι είναι τα κιρίζια, άρα και τα κέρδη σ' αυτόν καταλήγουν εξ ού κι οι αμαξάρες ]
Ξεφτιλίκια πράγματα πάντως. Κάτι τέτοια λαμόγια και κάτι τοκογλύφοι είναι που με αηδιάζουν ρε πούστη μου.... -
Ακριβώς εκεί είναι η ουσία σωκράτη, έχτιζε ένα προφιλ για να πλασάρει όλο αυτό τον παπά. Απλά έκανε μεγαλειώδη πατάτα, γαμώντας μαζί και μια διαδυκτιακή κοινότητα.
Τουλάχιστον να μείνει ζωντανό ως μνημείο αγαρμποσύνης, μιας και αν γκουγκλάρει κάποιος για τους απατεώνες βγαίνουν ωραία πράγματα στη φόρα
-
γλυκο του κουταλιού περγαμιοντας τα έκανε
-
μπήκα στην αντιπροσωπεία για να κάνω σέρβις και έφυγα με καινούργιο αμάξι'
Link.
Τωρα.
Resistance is futile.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Link.
Τωρα.
Resistance is futile.
viewtopic.php?f=15&t=45674&start=660
Γιατί είσ' ωραίο μωρό!
-
άσε που ακομα και το θέμα του εκλπηκτικού, θεσπέσιου, οικονομικού ΥΑΡΙΣ μου βρωμάει πλεον...
ωχ τι έγραψα
ΕΔΙΤ παράλληλα το γράφαμε
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Link.
Τωρα.
Resistance is futile.
Έχω να μαγειρέψω για τη μικρή ρε σεις, μη με κολάζετε
Πήγε να κάνει σερβις στο IQ και έφυγε με Yaris, αν θυμάμαι καλά. Όπως εγώ πήγα χτες να πάρω φασολάκια και πήρα και ένα σαλαμάκι που λιγουρεύτηκα
Ο ντριφτης θα τα έχει τα λινκ, είμαι σίγουροςedit:
-
@angel, asimov
-
zorz +1000
-
και απο το θέμα του yaris λείπουν ποστ...
τεσπα, η μεγαλύτερα μπάλα πάντως παίχτηκε στο baneraki. Για να το ανεβάσεις στην κεντρική σελίδα, σημαίνει ότι έπεσαν καλά φράγκα->'ΣΧ: Οκ Γιώργο, μια χαρά.Πάρε και τα δικαιώματα admin σαν δώρο'
just thoughts...
-
μπορει να μην δωθηκαν χρηματα, αλλα να δωθηκαν καρτες και υποσχεσεις για χρηματοροες
just saying?
-
Τέλος πάντων, απ'τα τεχνικά έχει σβηστεί , στον Αντίλογο υπάρχει. Ας βάλω άκυρο και delete στα προηγούμενα που έγραψα, δε βαριέσαι.
-
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά το λαμογιο ο sv2 έχει σβήσει περί τα 8000 δικά του ποστ
-
Τί nozomi και μλκιες, ο πυραμίδας τους ψέκασε όλους
-
Συνολικές δημοσιεύσεις:9702
Η αναζήτηση βρήκε 1733 εγγραφές
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&author_id=16558&start=1725πωπω
-
Κακώς του τη λέτε για τον Braker όμως. Ο άνθρωπος δεν ήξερε ότι έχει γραφτεί πάλι.
Εδώ ρωτάει ξεκάθαρα!Ο χρήστης sv2 έγραψε:
nickstam μου αρέσεις….Μιας και η ομάδα μου στην Lyoness αριθμεί πολλές χιλιάδες μέλη στείλε μου με pm το ID σου.Μπορεί να ανήκεις στην δικιά μου
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Κακώς του τη λέτε για τον Braker όμως. Ο άνθρωπος δεν ήξερε ότι έχει γραφτεί πάλι.
Εδώ ρωτάει ξεκάθαρα!nickstam μου αρέσεις….
Μιας και η ομάδα μου στην Lyoness αριθμεί πολλές χιλιάδες μέλη στείλε μου με pm το ID σου.Μπορεί να ανήκεις στην δικιά μου
ω ναι... και αυτο... Τα γεγονότα αφήνουν μια πικρή γεύση. Υποτιμησαν αρκετά την νοημοσύνη του φορουμ...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σύμφωνα με τον κανονισμό, ο κάθε Admin έχει κάθε δικαίωμα να banάρει/ξεbanάρει & modάρει/ξεmodάρει όποιον θέλει, όπως & να σβήνει/τροποποιεί όποιο post/topic θέλει.
Που ακριβώς τα λέει αυτά ο Κανονισμός ?
'nass', είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζεις πως έτσι είναι. Η ουσία είναι ότι οι Admin (κι ο δημιουργός/ιδιοκτήτης/Site Admin) μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στο forum.
Καλή η κωλοτούμπα, γράψε τουλάχιστον 'συγνώμη έγραψα μπούρδα, δεν τα λέει μεν ο κανονισμός αλλά εξυπακούονται' όλα αυτά τα δικαιώματα.
Και να βάλει φωτιά στο Forum ΜΠΟΡΕΙ ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής, το θέμα που συζητείται εδώ επί της ουσίας είναι αν έχει την ηθική νομιμοποίηση να το πράξει και φυσικά αν η κοινότητα των χρηστών (και όχι προβάτων) συμφωνεί. Οπότε σταμάτα να πετάς τη μπάλα εκτός γηπέδου με δικολαβίστικες μπούρδες.
Και σταμάτα να απαντάς αντ΄αυτού, πες του (ξέρεις εσύ) να έρθει να αναλάβει τις ευθύνες του.
Αν & επί της ουσίας συμφωνείς (όπως είναι φυσικό) με την άποψη μου για τα δικαιώματα των Admin/Mod, αυτό που σ' ενόχλησε είναι ότι μέρος των όσων έγραψα δεν αναγράφεται στους κανόνες!
OK λοιπόν, έκανα λάθος, δεν τα γράφει ο κανονισμός αλλά εξυπακούονται τα δικαιώματα που έγραψα ότι έχει ο κάθε Admin, γι' αυτό όμως σαφώς & δεν είναι 'μπούρδα' τα όσα έγραψα, αλλά η πραγματικότητα.Σε μια τέτοια ανούσια συζήτηση όμως δεν έχω καμιά διάθεση να συνεχίσω να εμπλέκομαι (ειδικά με τον 'rx8_drifter' που συνέχεια εκφράζεται χυδαία), την άποψη μου την είπα ξεκάθαρα απ' την αρχή. Θ΄απαντήσω μόνο σε ό,τι είναι επί προσωπικού.
Απ' τη μια μεριά λοιπόν υποτίθεται ότι κάποτε ήσουν υπεύθυνος για την τήρηση των κανόνων του forum (ή καλύτερα της Κοινής Λογικής για ευπρεπή & μη προσβλητική προς τους άλλους συμπεριφορά), κι απ' την άλλη γράφεις τα όσα σημείωσα στο κείμενο σου με κόκκινο, κατηγορώντας με άδικα & χωρίς καμία ένδειξη/απόδειξη ως φερέφωνο (όσο & να ψάξεις δεν θα βρεις απόδειξη γιατί δεν είμαι φερέφωνο κανενός, οπότε μην κάνεις τον κόπο - τη σχέση που έχω με τον 'sv2' την έγραψα στην αρχή, αυτό είναι & καμιά άλλη θεωρία συνωμοσίας που φαντάζεσαι εσύ & κάποιοι ακόμη).
Εύγε...Μετά όμως απ' την ανταλλαγή pm που έγραψες ότι έκανες με τον 'sv2' (περί αίτησης παραίτησης του από Admin), έρχεσαι & postάρεις περί ευθιξίας/αυτοσυγκράτησης/ευγένειας:
Οταν είσαι (ή έστω έχεις φέρει τον εαυτό σου) σε μια κατάσταση lose-lose η παραίτηση αν μη τι άλλο δείχνει κάποια ευθιξία και ανάληψη ευθύνης. Και να έμενε πάλι θα 'τα άκουγε'. Οπότε καλό είναι να είμαστε πιο συγκρατημένοι και ευγενικοί.
Κάτι για κωλοτούμπα θυμάμαι πως διάβασα κάπου...
O tempora! O mores!
Φυσικά δεν είμαι ο πρώτος (προφανώς ούτε & ο τελευταίος) που παρατηρεί το υβριστικό/προσβλητικό/προκλητικό/σαρκαστικό/ειρωνικό επίπεδο πολλών post που επιτρέπουν να γίνεται διαχρονικά (ενίοτε συμβάλλοντας & σ' αυτό) στο 4TF οι κατά καιρούς Admin/Mod, το έγραψαν κι άλλοι (π.χ. βλ. εδώ). Ελπίζω πως έχω δικαίωμα να λέω την (κόσμια πάντοτε) άποψη μου & για τους παλιούς Admin/Mod, όπως το έκανα & για τον νέο Admin (βλ. εδώ σημ.2). Αυτός όμως τουλάχιστον έδειξε κάποια 'ευθιξία και ανάληψη ευθύνης' όπως έγραψες, θα περίμενα κι απ' την πλευρά σου (& όποιον άλλο εκφράζεται με μη κόσμιο τρόπο) κάτι αντίστοιχο για τον τρόπο γραφής που επισήμανα στο post σου που παρέθεσα κι απάντησα.
Καλή συνέχεια!
-
Εχει πάρει εργολαβία λέμε
Νέος admin