-
Πόσο λογικό είναι ένας χρήστης να γίνεται πολυγραφότατος ξαφνικά και να έχει και άποψη περί κανονισμών, δικαιωμάτων, κλπ κλπ;
Πολύ ωραίο και το αρχικό μπάσιμο, όπου τα χώνουμε λίγο στον sv2, αλλά μετά τον υποστηρίζουμε τέρμα...
Είναι προφανές, μας περνάνε για μεγάλους μαλάκες, ελπίζω να μην τους δικαιώσουμε. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Κακώς του τη λέτε για τον Braker όμως. Ο άνθρωπος δεν ήξερε ότι έχει γραφτεί πάλι.
Εδώ ρωτάει ξεκάθαρα!nickstam μου αρέσεις….
Μιας και η ομάδα μου στην Lyoness αριθμεί πολλές χιλιάδες μέλη στείλε μου με pm το ID σου.Μπορεί να ανήκεις στην δικιά μου
Ω ναι, δεν τον γνώριζε καθόλου, πρώτη φορά τον έβλεπε...
Από τα ποστ που ο sv2 δεν έσβησε, σε άσχετο θέμα:Του τοπικού και banαρισμένου ανταποκριτή μου Braker στην Αθήνα......
viewtopic.php?p=2270525#p2270525
-
Έχουμε κανένα νέο, πότε θα πάρει πούλο;
-
Επισης υπαρχει κανενας mod ενεργος?
Να σβσηστουν evankouros και Χαραλαμπος1 και 2 και 3 να γλυτωσουμε απο λιγες μαλακιες. -
Λίγη υπομονή. Έχει αναλάβει ευθύνη ο πυραμίδας!
Η ταλαιπωρία είναι προσωρινή, το μπουρδέλο θα είναι μόνιμο! -
Ναι, αλλά θα είναι μπουρδέλο με επιστροφές Lyoness.
-
Ονομα δεν εχει ο ανθρωπος; Τι πυραμιδας λετε δεν καταλαβαινω
-
Δεν ξέρω, έχω την εντύπωση πως αν γράψω το όνομά Του, θα γίνει κάτι κακό...
-
μην τον ενοχλείτε τώρα προσπαθεί να ανταλλάξει πμ'ς
-
Έλαβα ένα ΡΜ σήμερα το πρωί και μόλις μπήκα είδα αυτό να γράφει, δώστε βάση στο κάτω σημείο:
Νέα πολιτική είναι αυτή? Σβήνουμε και ΡΜ?
Γιατί ομολογώ ότι 10 χρόνια στο φόρουμ, δεν το έχει δει ΠΟΤΕ!
Απαιτώ να μάθω από...τη διαχείριση (λέμε τώρα...whoever) γιατί σβήστηκαν και ποιά.
-
Αν στα διεγραμμένα πμ είναι και αυτό που σου ήρθε τότε να στο κάνω forward γιατί μου ήρθε και εμένα.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Αν στα διεγραμμένα πμ είναι και αυτό που σου ήρθε τότε να στο κάνω forward γιατί μου ήρθε και εμένα.Έλαβα ένα ΡΜ απο έναν χρήστη και πάνω απο αυτο ειχε τη παραπάνω ανακοίνωση.
Αυτο που λες το έλαβα.
Οπότε προσπαθώ να καταλάβω τι εχει συμβεί γιατι ενα έλαβα, οχι 4 άρα να σβηστούν τα τελευταία 4 και πολλές φορές εχει τύχει να γεμίσει το inbox μου, τέτοια ανακοίνωση δεν εχω δει ποτε.
Οπότε προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει...
Sent from a mobile device
-
μήπως γέμισε το inbox απο τα pm??
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το θέμα των Πυραμίδων και της Lyoness θα παραμείνει ως μια δημόσια συζήτηση και δεν θα μετατραπεί σε γκρίζα ή φανερή διαφήμιση. Όλοι θα μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, είτε υπέρ είτε κατά αυτών των εταιρειών, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.
αυτά για το φιλο ΚΜ
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μήπως γέμισε το inbox απο τα pm??Μα τότε ένα πμ δε θα έφευγε;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μήπως γέμισε το inbox απο τα pm??Δε ξέρω...αυτό προσπαθώ να καταλάβω...
Ένα έλαβα, όχι 4...αυτό με μπερδεύει.
-
Εγώ τα άδειασα όλα και τα in και τα out πρίν 2 ημέρες.
-
μηπως ήταν μηνύματα του κικιζά; κάπου άκουσα οτι σβήστηκε ο λογαριασμός του
οδηγούσε σε τέτοιες οφ μπαλανς καταστάσεις που τον πέταξε το σύστημα
-
Υπάρχει κανονικά
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ναι, αλλά θα είναι μπουρδέλο με επιστροφές Lyoness.Και για όσους δέ το γνωρίζουν.....'Το μπουρδέλο καίγεται,σώστε τις π@υτάνες'!!!!!
Νέος admin