-
Παντως αυτο που καταφεραν οι χεοπες του φορουμ ειναι να διαταραξουν την ευρυθμη λειτουργια του, κατι που συμφωνα με αυτους, ηρθαν για να διορθωσουν σαν πραξικοπηματικοι σωτηρες, οταν δεν υπηρχε.
Πλεον υπαρχουν συζητησεις για διασπαση, νεο φορουμ κλπ. Κατι που μπορει να υπηρχε στο μυαλο πολλων αλλα δεν ειχαμε τετοιες τραγικες ενδείξεις και σοβαρο λογο.
Οποτε να τι καταφερατε κυριοι, να χανετε και αυτο που απεμεινε.
Εκτος αν ο σκοπος ηταν ακριβως αυτος, τοτε η επιχειρηματικη κινηση (αφου λεφτα ειναι απο πισω) κρινεται ναυαγιο.
Μεγαλα μυαλα. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Παντως αυτο που καταφεραν οι χεοπες του φορουμ ειναι να διαταραξουν την ευρυθμη λειτουργια του, κατι που συμφωνα με αυτους, ηρθαν για να διορθωσουν σαν πραξικοπηματικοι σωτηρες, οταν δεν υπηρχε.
Πλεον υπαρχουν συζητησεις για διασπαση, νεο φορουμ κλπ. Κατι που μπορει να υπηρχε στο μυαλο πολλων αλλα δεν ειχαμε τετοιες τραγικες ενδείξεις και σοβαρο λογο.κι εμενα κατι τετοιο μου ερχεται στο μυαλο...
Εχω ζησει τη διαλυση ή την 'μεταφορα' μιας παρεας καποιου καλου φορουμ δυο φορες στο παρελθον και δυστυχώς αυτο που είχαμε δεν 'ξαναμαζευεται'
Θα παρει χρονο να αποκατασταθεί το 'αλκοολίκι' μας...
-
Ο sv2 γιατί είναι ακόμα admin? Δεν είπε χτες ότι από σήμερα παραιτείται?
Η 'ιδιοκτησία' δεν έχει πάρει χαμπάρι τι έγινε; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο sv2 γιατί είναι ακόμα admin? Δεν είπε χτες ότι από σήμερα παραιτείται?
Η 'ιδιοκτησία' δεν έχει πάρει χαμπάρι τι έγινε;Είπε ξ-είπε μωρέ. Ωχουαδερφακιμουκολλαςκαιεσυσεκατιπραγματα
Θα βάλει αντμιν κανά φασιστοκολλητάρι (από αυτούς που τους τρέξανε τα σαλάκια με το που είδανε ευκαιρία για θεσούλα) και no harm done.
-
Παρατηρώ ότι τις τελευταίες μέρες κάτι θεοί του 12-θεου που πόσταραν αβέρτα και με ειρωνεία έχουν σωπάσει...
-
Ο χρήστης evankouros έγραψε:
Λάθος στα είπανε, δεν είναι έχει δικαίωμα να παραβαίνει τον κανονισμό κάποιος, δυνατότητα έχει.
Συμφωνώ όσον αφορά τους χρήστες. Με βάση όμως τα όσα γνωρίζω, ο Site Admin (εννοείται & ο ιδιοκτήτης) έχει το δικαίωμα (& τη δυνατότητα) να κάνει ό,τι θέλει στο site του. Από διαφήμιση, μέχρι να κατεβάσει τα ρολά & να το εξαφανίσει. Αν γνωρίζεις/πιστεύεις ότι ισχύει κάτι διαφορετικό πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε, δεν νομίζω όμως ότι έχει ιδιαίτερη σημασία (ειδικά αν ο 'sv2' παραιτηθεί από Admin, αφού έχει ήδη εξαφανίσει το διαφημιστικό web-banner & ξαναbanάρει τον ξεbanαρισμένο Mod που ξεModιασε πριν το ξαναbanάρισμα ).
edit:
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 4Τ-FORUM[/url:2is8bcj0]':2is8bcj0]
[...]
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
[...]- Η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων / υπηρεσιών κάθε είδους χωρίς την πρότερη σύμφωνη γνώμη του Διαχειριστή του 4T-Forum.
[...]
Μπας και καταλάβεις πόσο άκυρος είσαι:
Μονο που το περιοδικό δεν έκλεισε και φυσικά πειράζει καποιους αν πρωτη ενεργεια του νέου αντμιν είναι να επαναφέρει ως μοντ ενα τρις μπαναρισμενο μελος για να τον βοηθησει στην*** διαφήμιση της εταιριας τους σε θέμα μέσα στο φορουμ ενώ ρητά απο τον κανονισμό απαγορευεται.Οχι οτι θα ήταν δύσκολο να πουν ότι έχει δώσει άδεια ο διαχειριστής του φορουμ,ισως να μην το ξέρουν βέβαια***.
Απόδειξη τα πολλά ποστ που έσβησε απο το συγκεκριμένο θέμα.Μάλλον έγραφαν πράγματα που τους ενοχλούσαν.Δηλαδή ούτε το τυπικό να αλλάξει τον κανονισμό ή να πει ξεκαθαρα :τι προβλημα υπάρχει;ειμαι η διαχείρηση και μου δίνω αδεια να διαφημιζω την λιονες .Και ομως ουτε αυτό δεν έκαναν.Μπορεί να μην το έκαναν τον κόπο να διαβάσουν τον κανονισμο,τι σόι υπεύθυνος είναι τότε;
- Η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων / υπηρεσιών κάθε είδους χωρίς την πρότερη σύμφωνη γνώμη του Διαχειριστή του 4T-Forum.
-
Ουπς! Τώρα πήρα είδηση και αυτό το θέμα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
:ninja: Ουπς! Τώρα πήρα είδηση και αυτό το θέμα.Eλπίζω να έχεις και άλλο αλεξίπτωτο γιατί είναι και άλλο ενα θέμα!!
-
Όπως κατάλαβες φίλε Bill μπορεί να είμαι από τους παλιούς, αλλά είμαι από τους 'άσχετους'...
-
και η εναλλακτικη πια θα ηταν για το forum? ολοι το βλεπαμε οτι θα το εκλειναν αργα η γρηγορα μεχρι στιγμης περα απο 2 ενεργειες που δεν αλλαξαν το ρου της ιστοριας ουτε ανακαλυψαν τον ταφο του μεγα αλεξανδρου γιατι στο καλο εχει γινει τοσος ντορος?
εντελως αντικειμενικα να το δουμε εαν ειχαμε δωσει λεφτα για sign up η για το οτιδηποτε σε σχεση με το φορουμ ναι θα ειχαμε και μαλιστα μεγαλο δικιο να μιλαμε ομως τωρα σε ενα free forum που για το μονο που μιλαμε ειναι η ιστορια του (και ολα αυτα για ενα banner Και ενα ban ξε ban) δεν βλεπω τον λογο να μην αφησουμε να δουμε τι θα κανει o sv2 και μετα να τον κρινουμε -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και η εναλλακτικη πια θα ηταν για το forum? ολοι το βλεπαμε οτι θα το εκλειναν αργα η γρηγορα μεχρι στιγμης περα απο 2 ενεργειες που δεν αλλαξαν το ρου της ιστοριας ουτε ανακαλυψαν τον ταφο του μεγα αλεξανδρου γιατι στο καλο εχει γινει τοσος ντορος?
εντελως αντικειμενικα να το δουμε εαν ειχαμε δωσει λεφτα για sign up η για το οτιδηποτε σε σχεση με το φορουμ ναι θα ειχαμε και μαλιστα μεγαλο δικιο να μιλαμε ομως τωρα σε ενα free forum που για το μονο που μιλαμε ειναι η ιστορια του (και ολα αυτα για ενα banner Και ενα ban ξε ban) δεν βλεπω τον λογο να μην αφησουμε να δουμε τι θα κανει o sv2 και μετα να τον κρινουμεΕτσι ειναι αν έτσι νομίζεις.
-
Α! Και για να μην ξεχνιόμαστε. Κάπως έτσι, στήνονται οι καλές οι δουλειές και ψαρεύονται τα μελλοντικά διχίλιαρα
-
είσαι λάθος και καλό θα είναι να σβησεις το ποστ σου.
-
Δεν ανησυχώ ιταλάκια. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί κάποιος να κάνει αυτή τη δουλειά για μένα
-
κόψε τις τις παπαριές. είσαι λάθος λέμε.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν ανησυχώ ιταλάκια. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί κάποιος να κάνει αυτή τη δουλειά για μέναΕίσαι λάθος. Είχα πάει κι εγώ, θυμάμαι είχαμε ανέβει με taurus + vasgti από Αθήνα παρέα (ήρθαν κι άλλοι από Αθήνα πάνω). Ήταν εξαιρετικά, η φιλοξενία άριστη και δεν είχε υπάρξει κανενός είδους κατήχηση για Lyoness αν αυτό υπονοείς. Από τις καλύτερες συναντήσεις του φόρουμ ever ήταν.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δεν ανησυχώ ιταλάκια. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί κάποιος να κάνει αυτή τη δουλειά για μένα
Είσαι λάθος. Είχα πάει κι εγώ, θυμάμαι είχαμε ανέβει με taurus + vasgti από Αθήνα παρέα (ήρθαν κι άλλοι από Αθήνα πάνω). Ήταν εξαιρετικά, η φιλοξενία άριστη και δεν είχε υπάρξει κανενός είδους κατήχηση για Lyoness αν αυτό υπονοείς. Από τις καλύτερες συναντήσεις του φόρουμ ever ήταν.
Το δέχομαι (γιατί ειδικά εσένα σε εμπιστεύομαι), αν και πιο πολύ στο χτίσιμο του προφίλ πήγαινε το σχόλιό μου.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Είσαι λάθος. Είχα πάει κι εγώ, θυμάμαι είχαμε ανέβει με taurus + vasgti από Αθήνα παρέα (ήρθαν κι άλλοι από Αθήνα πάνω). Ήταν εξαιρετικά, η φιλοξενία άριστη και δεν είχε υπάρξει κανενός είδους κατήχηση για Lyoness αν αυτό υπονοείς. Από τις καλύτερες συναντήσεις του φόρουμ ever ήταν.
Το δέχομαι (γιατί ειδικά εσένα σε εμπιστεύομαι), αν και πιο πολύ στο χτίσιμο του προφίλ πήγαινε το σχόλιό μου.
δήθεν ποστ με απώτερο στόχο την καταβαράθρωση του ονόματος κάποιου χωρίς σωστές αναφορές και αποδείξεις παραπέμπουν σε ΒΛΑΚΑ. σβήσε το ποστ σου για να μην ρεζιλεύεσαι.
μάθε να είσαι κύριος.
-
#yolo
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Φαντάζομαι τα ίδια ισχύουν και για τον dbeko που είχε κάνει μάζωξη στο σπίτι του έτσι?
Νέος admin