-
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
...Δεν θεωρείς πως είναι λίγο νωρίς για να κρίνεις την ανοχή ή μη προς την ορθή τήρηση του Κανονισμού; Ο Κανονισμός θα τηρηθεί όσο καλύτερα γίνεται με τις περιορισμένες δυνάμεις που διαθέτουμε.
Δεν έκρινα την ανοχή ώς προς τη τήρηση του κανονισμού, αλλά την ανοχή προς συγκεκριμένα μέλη ειδικώς. Μέλη που εμφανώς εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία. Ανθυποϋπαλληλίσκους πυραμιδόγατου κοινώς.
Τα μεγαλύτερα παπατζιλίκια γίνονται με τήρηση των κανονισμών, κι όχι μόνο σε φόρουμ, αλλά και στο πραγματικό κόσμο. Το νόμιμο είναι και ηθικό κ.λ.π..
Προσωπικά θέλω 'αίμα'. Μπαίνετε, ξεσαβουρώνετε και μετά συνεχίζουμε. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα.
Τυπικά τώρα είμαι εκτός κανονισμών μια και σχολιάζω ποστ/απόφαση αντμίν. Αλλά για πες μου τι προτιμάς, να σου πω την γνώμη μου ευθέως ή να πάω με τον κανονισμό και να κάνω το φόρουμ πουτάνα;
Φυσικά και δε θα κάνω τίποτα, παράδειγμα έφερα. Αλλά οι πυραμιδόγατοι αυτό κάνουν, 'κι έχεις για σύμαχο το νόμο' που λέει και το τραγούδι.Δρεπάνι λοιπόν και συνεχίζουμε.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
οπότε: είπες να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και... για να εξυγιανθει επιτέλους το φόρουμ, αποφασίσατε να μπανάρετε το ρομάν_κκαλή φάση.
τέλος, ποιος είσαι και επετεύχθη απευθείας επικοινωνία μαζί σου;
Η δουλειά της Διαχείρισης δεν είναι να δίνει εξηγήσεις και ονοματεπώνυμα στον καθένα που για τους δικούς του λόγους είναι καχύποπτος ή ειρωνικός. Το Φόρουμ πήρε μια παράταση ζωής και όλοι θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος και όχι βάσει ιδεοληψιών. Ως εκ τούτου αυτή η συζήτηση είναι ανούσια.
Δεν έκρινα την ανοχή ώς προς τη τήρηση του κανονισμού, αλλά την ανοχή προς συγκεκριμένα μέλη ειδικώς. Μέλη που εμφανώς εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία. Ανθυποϋπαλληλίσκους πυραμιδόγατου κοινώς.
Τα μεγαλύτερα παπατζιλίκια γίνονται με τήρηση των κανονισμών, κι όχι μόνο σε φόρουμ, αλλά και στο πραγματικό κόσμο. Το νόμιμο είναι και ηθικό κ.λ.π..
Προσωπικά θέλω 'αίμα'. Μπαίνετε, ξεσαβουρώνετε και μετά συνεχίζουμε. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα.
Τυπικά τώρα είμαι εκτός κανονισμών μια και σχολιάζω ποστ/απόφαση αντμίν. Αλλά για πες μου τι προτιμάς, να σου πω την γνώμη μου ευθέως ή να πάω με τον κανονισμό και να κάνω το φόρουμ πουτάνα;
Φυσικά και δε θα κάνω τίποτα, παράδειγμα έφερα. Αλλά οι πυραμιδόγατοι αυτό κάνουν, 'κι έχεις για σύμαχο το νόμο' που λέει και το τραγούδι.Δρεπάνι λοιπόν και συνεχίζουμε.
Σε ευχαριστούμε για τις σκέψεις σου. Ο Κανονισμός απαγορεύει την γκρίζα διαφήμιση και θα τηρηθεί. Ζητούμε μόνο πίστωση χρόνου ώστε 'να βρούμε τα νερά μας' καθώς μην ξεχνάτε πως δεν είναι αυτή η κανονική δουλειά μας.
Προς το παρών, το παρόν κλειδώνεται. Ότι ήταν να πούμε το είπαμε. Οποιαδήποτε απορία στα Τεχνικά Θέματα παρακαλώ.
Νέος admin