-
η γυναικα μου ειχε ενα αυτοκινητο στο ονομα που που το δωσανε για καταστροφη(παλιοσιδερα) το 2003 αλλα δεν παραδωσανε τις πινακιδες,το ξεχασαν.Αν τις παραδωσουν τωρα θα εχουν καμια επιπτωση?θα πρεπει να πληρωσουν τα τελη κυκλοφοριας των προηγουμενων ετων?
-
η γυναικα μου ειχε ενα αυτοκινητο στο ονομα που που το δωσανε για καταστροφη(παλιοσιδερα) το 2003 αλλα δεν παραδωσανε τις πινακιδες,το ξεχασαν.Αν τις παραδωσουν τωρα θα εχουν καμια επιπτωση?θα πρεπει να πληρωσουν τα τελη κυκλοφοριας των προηγουμενων ετων?
-
-
Δυστυχώς θα έχετε πρόβλημα.....
-
Καταρχας θα πληρώσετε 11 χρόνια σήμα με πρόστιμο...
-
Δεν μπορειτε να παραδώσετε ετσι απλά πινακίδες μιας και το αμάξι δεν υπάρχει πια και ετσι δεν μπορείτε να το δώσετε σε ανακύκλωση όπως ορίζει ο νόμος. Οπότε ή δηλώνετε κλοπή τώρα για να καταθέσετε πινακίδες ή βρισκεται κάποιος μαντρά/ανακυκλωτή και τον πληρώσετε για να σας δώσει χαρτί απόσυρσης ακόμα και αν δεν έχτε το όχημα. Υπόψιν, μιας και τα πράγματα έχουν σφίξει πολύ στις εφορίες , θα ελενξουν το ιστορικό του οχήματος για προηγουμενα σήματα και θα απαιτήσουν να πληρωθουν όλα....
-
-
Ίσως να πεις ότι το αυτοκίνητο χάθηκε και τώρα το θυμηθήκατε ώστε να πάρετε χαρτί από αστυνομία. Και ίσως με αυτό να μπορείς να πείσεις την εφορία.
Ή απλά δεν κάνεις τίποτα (και βάζεις τις πινακίδες σε κάποιο βαθύ ντουλάπι).Αλλά τόσα χρόνια δεν φαινότανε το αυτοκίνητο στη δήλωση της εφορίας;
-
Απλά δεν το δηλώνανε φαντάζομαι αλλά μιας και οι πινακίδες ήταν και είναι ακόμα ενεργές το κοντέρ γράφει. Κάτσε όπου νάναι θα σκάσει και το μπιλιέτάκι για το ανασφάλιστο για να συμπληρωθεί το καρε....
-
Ο χρήστης dhumphir έγραψε:
η γυναικα μου ειχε ενα αυτοκινητο στο ονομα που που το δωσανε για καταστροφη(παλιοσιδερα) το 2003 αλλα δεν παραδωσανε τις πινακιδες,το ξεχασαν.Αν τις παραδωσουν τωρα θα εχουν καμια επιπτωση?θα πρεπει να πληρωσουν τα τελη κυκλοφοριας των προηγουμενων ετων?Πως και τις θυμηθηκατε; Ηρθε κανα χαρτι απο ΔΟΥ;
Στη δηλωση του 2004 ΤΙ γραψατε; Στις μετεπειτα δηλωσεις; Λαβανατε καθε χρονο απο το 2003 και μετα,την ειδοποιηση για τελη κυκλοφοριας;Και τι την κανατε;
Αν ΔΕΝ το εμφανιζετε πουθενα βαλτε τις πινακιδες σε ενα βαθυ συρταρι ,οπως ειπε και ενας φιλος και ξεχαστε τις......
Αν παλι η ΔΟΥ το'χει γραμμενο στα καταστιχα..... -
Ο χρήστης dhumphir έγραψε:
η γυναικα μου ειχε ενα αυτοκινητο στο ονομα που που το δωσανε για καταστροφη(παλιοσιδερα) το 2003 αλλα δεν παραδωσανε τις πινακιδες,το ξεχασαν.Αν τις παραδωσουν τωρα θα εχουν καμια επιπτωση?θα πρεπει να πληρωσουν τα τελη κυκλοφοριας των προηγουμενων ετων?Που το είχε δώσει για παλιοσίδερα; Σε εταιρία ή όπου να ναι; Κανα χαρτί έχετε.
Ένα αυτοκίνητο πρέπει να γίνει οριστική διαγραφή από τη Διεύθυνση Μεταφορών για να φύγει από το όνομα σου. Αλλιώς παραμένει στο όνομα σου. Για πάντα. Και μετά όταν φύγεις εσύ, το κληρονομούν τα παιδιά σου.
-
Kάτι άσχετο (σόρρυ) αλλά να μην ανοίγω νέο θέμα
Ξέρει κανείς αν θα υπάρξει παράταση της απόσυρσης για το νέο έτος;
Θυμάμαι καλά ότι είχα διαβάσει ένα άρθρο περί αυτού, αλλά δεν βρίσκω κάτι
-
Ο χρήστης bilchil έγραψε:
Kάτι άσχετο (σόρρυ) αλλά να μην ανοίγω νέο θέμαΞέρει κανείς αν θα υπάρξει παράταση της απόσυρσης για το νέο έτος;
Το μέτρο παραμένει και το 2015!
http://www.newsauto.gr/parameni-to-2015 ... tokiniton/ -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Kάτι άσχετο (σόρρυ) αλλά να μην ανοίγω νέο θέμα
Ξέρει κανείς αν θα υπάρξει παράταση της απόσυρσης για το νέο έτος;
Το μέτρο παραμένει και το 2015!
http://www.newsauto.gr/parameni-to-2015 ... tokiniton/
αποσυρση αυτοκινητου