-
Φίλος χαρίζει πλήρη σειρά των 4Τ απο το 1986 περίπου και μετα, με την προϋπόθεση να πάνε σε καλά χέρια!
Περιοχή Κηφισιάς
Πληροφορίες με pm
-
Φίλος χαρίζει πλήρη σειρά των 4Τ απο το 1986 περίπου και μετα, με την προϋπόθεση να πάνε σε καλά χέρια!
Περιοχή Κηφισιάς
Πληροφορίες με pm
-
Περιοχή Κηφισιάς
Πληροφορίες με pm
-
Ελπίζω ν' απαντάω πρώτος. Θα με ενδιέφερε, μιας και το δικό μου αρχείο με αρχή τον 10/84 (ΣΧ, Γκολφ και γλώσσα στο μάγουλο), έχει υποστεί βαρύτατα πλήγματα μετά από 4-5 (ή μήπως ήταν 6;) μετακομίσεις.
-
Η αγγελία μπήκε 14:00... το πρώτο pm ήρθε 14:03 !!!!
Λυπάμαι αλλά τα τεύχη δόθηκαν σε γνωστό αρχαιολάτρη συνφορουμίστα!
Αν δεν τα πάρει εκείνος τελικά τον παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου ή με τον Kavy που ήταν ο 2ος!
-
Την επομενη φορα που θα σου τυχει κατι παρομοιο απλα θα με παρεις τηλεφωνο για να ερθω να τα μαζεψω .
Αυτοι οι αρχαιολατρες συμφορουμιστεςΚαλημερα
-
Μιας και βλέπω γκρίνια, εχω και εγώ πολλά, περιοχή Μεταμόρφωση.
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Μιας και βλέπω γκρίνια, εχω και εγώ πολλά, περιοχή Μεταμόρφωση.Ειμαι ο ανθρωπος σου που θα σε βοηθησει να απαλαγεις απο αυτο το βασανο , ποτε να ερθω ?
-
Άργησες ...
αν μείνει τίποτα θα ξαναγράψω ...
-
OK σε ευχαριστω
-
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον mesastou για όλα τα τεύχη που μου χάρισε αλλά και την όμορφη βόλτα στον Ωρωπό
Ένα είναι σίγουρο πως θα χω πολύ μελέτη στις διακοπές μου, αλλά και τις κρύες νύχτες του χειμώνα που έρχονται -
Ο χρήστης herctok έγραψε:
αλλά και την όμορφη βόλτα στον ΩρωπόΑμα σε πηγε με το activa σιγουρα θα ηταν ομορφη..
-
Θα τον πάω βόλτα όταν τουλάχιστον ο γιός μου και εγώ τον επισκεφτούμε στο δικό του εξοχικό.
Κατά τα άλλα ήταν μια μοναδική εμπειρία ...
Μόνο που ανησυχώ λίγο μήπως έδωσα κανένα τεύχος που θα ήθελα να κρατήσω ...
... λίγο ακόμα, π.χ. κάποιο που να έχει το 1ο τεστ 106 Rallye 16V, Citroen BX, και άλλα τέτοια (το τεύχος με το activa το έχω στο κομοδίνο )
Μάλλον πρέπει να βάλω τον σαρωτή σε λειτουργία … και μετά να τα δώσω όλα!
Τεύχη 4Τροχών απο 1986 και μετα χαρίζονται