-
Alba.
Στο παραπανω ποστ μου δεν πηγα να επιβαλλω τι θα γραφεις. Μετα απο τοσες συζητησεις λεω οτι οποιος εχει την προθεση να αναγνωρισει βελτιωση, αναφερει απλα αυτο και τελος. Τονιζω λοιπον οτι δεν ειδα κατι τετοιο παρα μονο τα γνωστα.
Εννοειται πως γραφεις οτι θες, απλα σε κρινω γι'αυτο, οπως εσυ εμενα. Η κριση μου λοιπον ειναι οτι ουτε τωρα δε μπορει να ξεφυγει ο Σωτηρης απο την ειρωνια σου και δεν κανεις εστιαση στην καλυτερη χθεσινη εικονα αλλα στα αρνητικα με μηδενιστικο τροπο. Δεν μου αρεσει και θα περιμενα αλλη αντιμετωπιση, τοσο απλο. Στο εχω ξαναπει, οταν σε βλεπω να κραζεις κατα βαση αλλα σε μια αλλαγη προς το καλυτερο σε δω να το αναγνωριζεις, χωρις θριαμβολογιες, θα εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στις προθεσεις σου και κατ' επεκταση στην κριση σου. Αντισχοιχα εσυ μπορεις να κρινεις οπως θελεις τα δικα μου γραφομενα...
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Το να του ζητανε να τον αφησει ενω ο ξανθος δεν εχει παρει καν drs ή ειναι στο οριο του drs ειναι γελοιο. Ακομα ομως και να τον πιεζε και παλι δεν θα επρεπε σε καμια περιπτωση να τον αφησει ο Λουης.Εφοσον ειναι τοσο μπροστα που το κατασκευαστων ειναι σχεδον βεβαιο και αφου οι δυο τους ειναι πολυ κοντα στη μαχη του τιτλου το μονο που εχουμε ειναι μαχη. Αν ειναι δυνατον να αφησεις το αντιπαλο σου για τον τιτλο να περασει ευκολα και μετα το πιτ στοπ του να σε φτασει αμεσως... Ακομα και αν δεν υπηρχε κινδυνος για το Λουη και απλα ηθελε να καθυστερησει το Ροσμπεργκ οσο μπορουσε ωστε μετα το πιτ στοπ του ο δευτερος να χασει περισσοτερες θεσεις και παλι θεμιτο και σωστο θα ηταν. Μιλαμε για το πρωταθλημα οχι για αστεια.
ολα καλα και ολα ωραια αλλα...
απο την στιγμη που στο ζηταει η ομαδα σου (καθαρη εντολη δηλαδη) -εστω και αν εκ των υστερων αποδειχθηκε οτι ηταν λαθος αυτη η αποφαση- και εσυ τους γραφεις κανονικα, δεν θα πρεπει να υπαρξει επιπληξη?
δηλαδη τι εμεινε απο την κινηση αυτη του μαυρου?
οτι ηταν unfair να τον περασει ο ροζ ή οτι εκανε στην τελικη οτι γουσταρε και σιγα μην τον αφηνε να τον περασει ΟΤΙ και αν γινοταν (ακομα και απο εντολη της ομαδας!) -
Αν κολλούσε πίσω του ο Ροσμπεργκ και δεν τον άφηνε, τότε θα τον κρίναμε τον Χάμιλτον, ως κακό υπάλληλο της εταιρίας που τον πληρώνει κλπ κλπ
Από τη στιγμή που δεν έφτασε καν πίσω του ο Γερμανός, ήταν τελείως γελοία η όλη φάση. Έπρεπε να τραβήξει χειρόφρενο ο Λούης για να φτάσει και να περάσει το πουλέν της ομάδας; Αστεία πράγματα.
ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΤΣΕΝΤΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ. -
συμφωνώ οτι ηταν αστεία η όλη φαση κατι που όλοι καταλάβαμε και οι ίδιοι παραδεχτηκαν (αργότερα πάντα έτσι? )
ωστόσο. ...
ο μαύρος -εκείνη την ώρα- τους έγραψε κανονικά αν και οι ίδιοι στο team του το πλασαραν....κομψά οτι και καλα ο ροζ ειναι σε διαδικασία κι άλλου πιτ στοπ κλπ κλπ.
λες στην μερσεντες να βρήκαν κι άλλο επικεφαλή αγώνα που να σχεδιάζει τις στρατηγικές της ομάδας και να τον συγχωρήσουν λέγοντάς του...' καλα που ήσουν κι εσυ αγόρι μου να μας ανοίξεις τα μάτια?' -
Αγαπάμε Bayern7 όταν φορτσάρει αλα takisp
-
Δηλαδή αν ο Ιταλός με το Αυστραλιανό διαβατήριο δεν είχε το ντισκαλιφιέ και την εγκατάλειψη, θα ήταν 30 πόντοι πίσω απ'τον ΜΒΕ.
Όχι ότι θα'χε την παραμικρή ελπίδα για τίτλο, αλλά θα'ταν άθλος να'ναι τόσο κοντά στα Μερκέντια.Σ'ένα μήνα πάλι αγώνα; Μεταγραφολογία λεπόν...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ε ρε και να έβλεπα την υποδοχή της ομάδας στο καμάρι Perez για τον εξαίσιο αγώνα του...
Του Hulkenberg ο αγώνας ήταν καλύτερος;
Ποιός αγώνας; Όσο κράτησε πριν τον στείλει ο τρομερός team mate;
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Δηλαδή αν ο Ιταλός με το Αυστραλιανό διαβατήριο δεν είχε το ντισκαλιφιέ και την εγκατάλειψη, θα ήταν 30 πόντοι πίσω απ'τον ΜΒΕ.
Όχι ότι θα'χε την παραμικρή ελπίδα για τίτλο, αλλά θα'ταν άθλος να'ναι τόσο κοντά στα Μερκέντια.Έχει διπλούς βαθμούς το Abu Dhabi..
Σ'ένα μήνα πάλι αγώνα; Μεταγραφολογία λεπόν...
Κι άλλη; Όλα τα έχουμε ακούσει, ακόμα και Bottas στη McLaren
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Κι άλλη; Όλα τα έχουμε ακούσει, ακόμα και Bottas στη McLarenΛάθος. Μεταγραφές έπρεπε να πω.
Μέχρι τη Μόντσα θα'χουμε τα πρώτα μεταγραφικά μπαμ.
Ή μήπως όχι; -
Κι άλλη; Όλα τα έχουμε ακούσει, ακόμα και Bottas στη McLaren
Λάθος. Μεταγραφές έπρεπε να πω.
Μέχρι τη Μόντσα θα'χουμε τα πρώτα μεταγραφικά μπαμ.
Ή μήπως όχι;Εμένα πάντως δεν μου αρέσει που, ενώ ο Button ουσιαστικά κατηγορεί την ομάδα για τη ηλιθιότητα με τα ενδιάμεσα, ο Magnussen το 'παίζει' ήρωας και λέει 'ε, δεν ήταν τόσο πολύ της ομάδας η απόφαση αλλά δικιά μου' κτλ
-
Το ψήνεις λοιπόν για Λολόνσο-Μπότας;
-
Το ψήνεις λοιπόν για Λολόνσο-Μπότας;Αν πόνταρα κάπου, θα ήταν στο ίδιο δίδυμο με φέτος.
Τέλος το
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Alba.Στο παραπανω ποστ μου δεν πηγα να επιβαλλω τι θα γραφεις. Μετα απο τοσες συζητησεις λεω οτι οποιος εχει την προθεση να αναγνωρισει βελτιωση, αναφερει απλα αυτο και τελος. Τονιζω λοιπον οτι δεν ειδα κατι τετοιο παρα μονο τα γνωστα.
Εννοειται πως γραφεις οτι θες, απλα σε κρινω γι'αυτο, οπως εσυ εμενα. Η κριση μου λοιπον ειναι οτι ουτε τωρα δε μπορει να ξεφυγει ο Σωτηρης απο την ειρωνια σου και δεν κανεις εστιαση στην καλυτερη χθεσινη εικονα αλλα στα αρνητικα με μηδενιστικο τροπο. Δεν μου αρεσει και θα περιμενα αλλη αντιμετωπιση, τοσο απλο. Στο εχω ξαναπει, οταν σε βλεπω να κραζεις κατα βαση αλλα σε μια αλλαγη προς το καλυτερο σε δω να το αναγνωριζεις, χωρις θριαμβολογιες, θα εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στις προθεσεις σου και κατ' επεκταση στην κριση σου. Αντισχοιχα εσυ μπορεις να κρινεις οπως θελεις τα δικα μου γραφομενα...
yugo με όλο το σεβασμό........ προσπάθησε να ξεφύγεις από τον καθωσπρεπισμό της μετριοπάθειας και της δήθεν αντικειμενικότητας.Το forum είναι passatempo και όχι raison d' etre και ως εκ τούτου δεν έχει καμιά σημασία αν θα με βαθμολογήσεις αρνητικά ή θετικά για τις σοφίες ή τις παπαριές που γράφω..... και δεν υπάρχει και κανένας λόγος να έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση μου .....γιατί πολυ απλά, όντας άγνωστοι,σου είναι άχρηστη ως μη διαθέσιμη, αν ποτέ τη χρειαζόσουν σε προσωπικά και σοβαρά ζητήματα...
Bαθμολογικά η εμφάνιση του Raikkonen ήταν βελτιωμένη και τηρουμένων των αναλογιών αξιοπρεπής και δεν χρειάζεται να υποστεί τη βάσανο της δικής μου έγκρισης ή απόρριψης.Αγωνιστικά ούτε είδα κάτι το αξιομνημόνευτο... ούτε πολύ περισσότερο μου δίνει σημάδια μελλοντικής του ανάκαμψης, για μια σειρά από λόγους που ήδη εξέθεσα και εσύ θεωρείς ειρωνίες, εμπάθεια,τύφλα, οπαδισμό και ασχετοσύνη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμφωνήσουμε......δεν νομίζεις;ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΤΣΕΝΤΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ.
το μόνο που δεν κατάλαβαν ήταν, ότι εφόσον ούτε τον έφτανε,ούτε θα του άνοιγε,ίσως να ήταν προς το συμφέρον του Ros να τον τραβήξουν αμέσως για την τελευταία αλλαγή,επιμηκύνοντας το τελευταίο stint από τους 13 στους.....17-18 γύρους,μπας και του εξασφάλιζαν περισσότερους γύρους πίεσης στο τέλος του αγώνα......
-
Πριν 15 χρόνια στο Πολυτεχνείο, κάνει χοντρή παρατήρηση ο καθηγητής σε δυο παλίκαρους που είχανε πιάσει κουβεντούλα και χαζογελούσαν στο μπροστινό μου έδρανο. Προς απολογία του -και φορώντας τη μάσκα του αθώου- παίρνει το λόγο ένας από τους δυο και λέει 'μα δε μιλούσαμε, απλά με ρώτησε κάτι για το μάθημα ο Νικολάκης...'
Και κανείς δεν κόλλησε στο αν ρώτησε - τι ρώτησε - ψέματα ή όχι, ούτε ο καθηγητής φυσικά, αλλά στο ποιος είναι αυτός ο ..Νικολάκης! Γιατί για τους συμφοιτητές ήταν ο Νίκος, για τον καθηγητή ήταν ο xyz (επώνυμο), αν το θυμόταν κι αυτό.Θέλω να πω -και μου θυμήσατε και γέλασα- κάποτε για την πλάκα μας λέγαμε τα παρατσούκλια που έχουμε χρόνια τώρα φτιάξει για τον κάθε οδηγό. Αλλά ότι θα έφτανε η στιγμή να έχει ανάψει σοβαρή κουβέντα περί απόδοσης οδηγού και να αποκαλείται κατ' εξακολούθηση Σωτήρης, ε, αυτό δεν θα το φανταζόμουν. Αν αυτό δεν είναι επιτυχημένη βάφτιση ..παρατσουκλίων τότε τι;
Respect λοιπόν.
Πάμε, λοιπόν, Σωτήρη.. 10 αγώνες προσαρμογής σε καινούρια ομάδα.. πού το παράξενο και σε κατηγορούν;
-
Mόλις είδα ολοκληρωμένο και απερίσπαστος τον αγώνα, γιατί χθες λίγο το τραπέζι με το γιουβέτσι, λίγο να μαζέψω τα πράματα μου για το ταξίδι, λίγο το μπουρου-μουρου της μανας μου.
Ε λοιπόν είναι απορίας άξιο που το 40% της κουβέντας του αγώνα απασχολεί ένας αόρατος οδηγός, τη στγμή που οι 3 του βάθρου έχουν κάνει ορθόδοξους ιερείς. Ειδική μνεία στον Αλόνσο φυσικά, όχι γιατί ήταν καλύτερος από τον Ρικιάρντο (δεν ήταν) αλλά το να βάλεις μία Μερκ στη ζώνη DRS σου για να τη βοηθήσεις να αμυνθεί και μαζί της να προστατευτείς και συ είναι πέρα από η καλύτερη επιλογή και μία αρχιδότατη κίνηση. Αμπαράβο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ε λοιπόν είναι απορίας άξιο που το 40% της κουβέντας του αγώνα απασχολεί ένας αόρατος οδηγός, τη στγμή που οι 3 του βάθρου έχουν κάνει ορθόδοξους ιερείς.
είπαμε το μεγαλυτερο πρόβλημα με το Raikkonen είναι.........η εθελοτυφλία και η ξεροκεφαλιά των οπαδών του
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
yugo με όλο το σεβασμό........ προσπάθησε να ξεφύγεις από τον καθωσπρεπισμό της μετριοπάθειας και της δήθεν αντικειμενικότητας.Το forum είναι passatempo και όχι raison d' etre και ως εκ τούτου δεν έχει καμιά σημασία αν θα με βαθμολογήσεις αρνητικά ή θετικά για τις σοφίες ή τις παπαριές που γράφω..... και δεν υπάρχει και κανένας λόγος να έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση μου .....γιατί πολυ απλά, όντας άγνωστοι,σου είναι άχρηστη ως μη διαθέσιμη, αν ποτέ τη χρειαζόσουν σε προσωπικά και σοβαρά ζητήματα...
Bαθμολογικά η εμφάνιση του Raikkonen ήταν βελτιωμένη και τηρουμένων των αναλογιών αξιοπρεπής και δεν χρειάζεται να υποστεί τη βάσανο της δικής μου έγκρισης ή απόρριψης.Αγωνιστικά ούτε είδα κάτι το αξιομνημόνευτο... ούτε πολύ περισσότερο μου δίνει σημάδια μελλοντικής του ανάκαμψης, για μια σειρά από λόγους που ήδη εξέθεσα και εσύ θεωρείς ειρωνίες, εμπάθεια,τύφλα, οπαδισμό και ασχετοσύνη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμφωνήσουμε......δεν νομίζεις;Alba.
Σε καμια περιπτωση δεν θεωρω τον εαυτο μου αντικειμενικο και δεν πλασαρω αυτη την εικονα, οποτε τουλαχιστον τα περι δηθεν αντικειμενικοτητας θα ηθελα να τα αφησεις στην ακρη. Ολοι υποκειμενικοι ειμαστε προσπαθωντας να γινουμε πιο δικαιοι...
Η μετριοπαθεια ειναι αλλο θεμα και θεωρω οτι πρεπει να την επιδιωκουμε οσο το δυνατον περισσοτερο. Χρονο με το χρονο καταλαβαινω ολο και περισσοτερο οτι ολα ειναι τοσο μα τοσο σχετικα στη ζωη και ειμαστε πολυ περισσοτερο ερμαια των συναισθηματων μας απ' οσο νομιζουμε με αναλογα αποτελεσματα και στην κριση μας. Οποτε σιγουρα μια μετριοπαθης προσεγγιση ειναι μια καλη αρχη σε ολες τις πτυχες της ζωης.
Μια τετοια πτυχη, θελοντας και μη, ειναι και το φορουμ οποτε για μενα εχει σημασια να κρινω, συμφωνα με τα κριτηρια μου παντα, τις σκεψεις σου και τις προθεσεις σου, εχει ενδιαφερον, αν για σενα δεν εχει καλως.
Σαφως και δεν χρειαζεται να συμφωνουμε, αλλωστε αμα συμφωνουσαμε θα ειχαμε γραψει πολυ λιγοτερα ποστ ολη τη χρονια.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
αλλά το να βάλεις μία Μερκ στη ζώνη DRS σου για να τη βοηθήσεις να αμυνθεί και μαζί της να προστατευτείς και συ είναι πέρα από η καλύτερη επιλογή και μία αρχιδότατη κίνηση. Αμπαράβο?
Θεωρείς ότι ο Αλόνσο άφησε ΕΠΙΤΗΔΕΣ (!!!) τον Χαμιλτον να τον πλησιάσει σε απόσταση κάτω του δευτερολέπτου για να εχει DRS και να μην μπορει να περάσει και τους δύο ο Ρικάρντο; -
Ο χρήστης georgechatz έγραψε:
αλλά το να βάλεις μία Μερκ στη ζώνη DRS σου για να τη βοηθήσεις να αμυνθεί και μαζί της να προστατευτείς και συ είναι πέρα από η καλύτερη επιλογή και μία αρχιδότατη κίνηση. Αμπαράβο
?
Θεωρείς ότι ο Αλόνσο άφησε ΕΠΙΤΗΔΕΣ (!!!) τον Χαμιλτον να τον πλησιάσει σε απόσταση κάτω του δευτερολέπτου για να εχει DRS και να μην μπορει να περάσει και τους δύο ο Ρικάρντο;Αν δεν έχεις υπόψη σου το περιστατικό στις δοκιμές της Jerez που ο Alonso ευλόγησε τα μαλακά λάστιχα και αυτά πολλαπλασιάστηκαν και φτάσαν για άλλη μια μέρα, τότε είναι λογικό να μην καταλαβαίνεις αυτό που λέει ο greo.
-
2014 - Formula 1 Pirelli Magyar Nagydij