Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Alba.
Στο παραπανω ποστ μου δεν πηγα να επιβαλλω τι θα γραφεις. Μετα απο τοσες συζητησεις λεω οτι οποιος εχει την προθεση να αναγνωρισει βελτιωση, αναφερει απλα αυτο και τελος. Τονιζω λοιπον οτι δεν ειδα κατι τετοιο παρα μονο τα γνωστα.
Εννοειται πως γραφεις οτι θες, απλα σε κρινω γι'αυτο, οπως εσυ εμενα. Η κριση μου λοιπον ειναι οτι ουτε τωρα δε μπορει να ξεφυγει ο Σωτηρης απο την ειρωνια σου και δεν κανεις εστιαση στην καλυτερη χθεσινη εικονα αλλα στα αρνητικα με μηδενιστικο τροπο. Δεν μου αρεσει και θα περιμενα αλλη αντιμετωπιση, τοσο απλο. Στο εχω ξαναπει, οταν σε βλεπω να κραζεις κατα βαση αλλα σε μια αλλαγη προς το καλυτερο σε δω να το αναγνωριζεις, χωρις θριαμβολογιες, θα εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στις προθεσεις σου και κατ' επεκταση στην κριση σου. Αντισχοιχα εσυ μπορεις να κρινεις οπως θελεις τα δικα μου γραφομενα...
yugo με όλο το σεβασμό........ προσπάθησε να ξεφύγεις από τον καθωσπρεπισμό της μετριοπάθειας και της δήθεν αντικειμενικότητας.Το forum είναι passatempo και όχι raison d' etre και ως εκ τούτου δεν έχει καμιά σημασία αν θα με βαθμολογήσεις αρνητικά ή θετικά για τις σοφίες ή τις παπαριές που γράφω..... και δεν υπάρχει και κανένας λόγος να έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση μου .....γιατί πολυ απλά, όντας άγνωστοι,σου είναι άχρηστη ως μη διαθέσιμη, αν ποτέ τη χρειαζόσουν σε προσωπικά και σοβαρά ζητήματα...
Bαθμολογικά η εμφάνιση του Raikkonen ήταν βελτιωμένη και τηρουμένων των αναλογιών αξιοπρεπής και δεν χρειάζεται να υποστεί τη βάσανο της δικής μου έγκρισης ή απόρριψης.Αγωνιστικά ούτε είδα κάτι το αξιομνημόνευτο... ούτε πολύ περισσότερο μου δίνει σημάδια μελλοντικής του ανάκαμψης, για μια σειρά από λόγους που ήδη εξέθεσα και εσύ θεωρείς ειρωνίες, εμπάθεια,τύφλα, οπαδισμό και ασχετοσύνη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμφωνήσουμε......δεν νομίζεις;
ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΤΣΕΝΤΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ.
το μόνο που δεν κατάλαβαν ήταν, ότι εφόσον ούτε τον έφτανε,ούτε θα του άνοιγε,ίσως να ήταν προς το συμφέρον του Ros να τον τραβήξουν αμέσως για την τελευταία αλλαγή,επιμηκύνοντας το τελευταίο stint από τους 13 στους.....17-18 γύρους,μπας και του εξασφάλιζαν περισσότερους γύρους πίεσης στο τέλος του αγώνα......