-
Καλησπέρα, ειμαι καινουργιος στο forum, αλλα το διαβαζω τακτικα αρκετο καιρο. Το θεμα που μου εχει κάνει εντυπωση και θελω να ρωτησω ειναι το εξης : προσφατα αντικατεστησα το μαμα φιλτροκουτι και εισαγωγη με ενα ελευθερας που ειχα με φιλτροχοανη περισσοτερο για δοκιμη, αφου και με το ελευθερο μια χαρα ηταν. Αυτο που μου εχει κάνει εντυπωση ομως ειναι οτι η φιλτροχοανη δεν βγαζει καθολου ηχο! Σαν να μην ρουφαει ολο τον αερα που χρειάζεται ενα πραγμα αν το ερμηνευω σωστα. Ωστοσω σε θεμα αποδοσης δεν εχει κάποιο θεμα, ισα ισα που τραβαει λιγο παραπανω στις ψηλες. Απλα δεν βγαζει ηχο. Και θελω να ρωτησω αν εχει τυχει κατι αναλογο σε κανεναν η αν γνωριζει καποιος γιατι συμβαινει αυτο. Ευχαριστω.
-
Καλησπέρα, ειμαι καινουργιος στο forum, αλλα το διαβαζω τακτικα αρκετο καιρο. Το θεμα που μου εχει κάνει εντυπωση και θελω να ρωτησω ειναι το εξης : προσφατα αντικατεστησα το μαμα φιλτροκουτι και εισαγωγη με ενα ελευθερας που ειχα με φιλτροχοανη περισσοτερο για δοκιμη, αφου και με το ελευθερο μια χαρα ηταν. Αυτο που μου εχει κάνει εντυπωση ομως ειναι οτι η φιλτροχοανη δεν βγαζει καθολου ηχο! Σαν να μην ρουφαει ολο τον αερα που χρειάζεται ενα πραγμα αν το ερμηνευω σωστα. Ωστοσω σε θεμα αποδοσης δεν εχει κάποιο θεμα, ισα ισα που τραβαει λιγο παραπανω στις ψηλες. Απλα δεν βγαζει ηχο. Και θελω να ρωτησω αν εχει τυχει κατι αναλογο σε κανεναν η αν γνωριζει καποιος γιατι συμβαινει αυτο. Ευχαριστω.
-
-
Τι ηχο πρεπει να βγαζει δηλαδη?
-
Φςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς1
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γουφερ εχεις?
-
Εννοω οτι δεν κάνει αυτο τον μπασο ηχο που κάνει η φιλτροχοανη οταν πατας βαθια το γκαζι.
-
Βγαλε τα ολα κι ανοιξε μια παραλληλεπιπεδη τρυπα με την σεγα στο καπω. Θα δεις διαφορα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
-
Σά δε ντρέπεστε.....!!!
-
Εγώ κάποτε που με είχε φάει η μ@@@@α είχα βάλει στο vts σκούπα κ ηταν κ γαμο βέβαια με την κρουπ Ν άκουγες μόνο την εξάτμιση
Αχ τη ωραία χρόνια τη μου θύμισες! !!! -
Βάλε μια σκάστρα άνθρωπέ μου να βρείς την υγειά σου.
-
εχω μια παιζει Τερλεγκα μετα τις 4κ ...
-
Ο χρήστης Dionisis_xsara έγραψε:
Εννοω οτι δεν κάνει αυτο τον μπασο ηχο που κάνει η φιλτροχοανη οταν πατας βαθια το γκαζι.Eχεις βάλει το vol στο τέρμα;
-
Για να σοβαρευτουμε λιγο!!! δεν ξερουμε σε τι αμαξι το αλλαξε το φιλτροκουτι, στο δικο μας Κουπερ S (2006 ) παντως κανει ενα θορυβο ξεσηκωτικο!!! αφ'οτου αλλαξαμε το φιλτροκουτι...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Για να σοβαρευτουμε λιγο!!! δεν ξερουμε σε τι αμαξι το αλλαξε το φιλτροκουτι, στο δικο μας Κουπερ S (2006 ) παντως κανει ενα θορυβο ξεσηκωτικο!!! αφ'οτου αλλαξαμε το φιλτροκουτι...Εχω την υποψια οτι εχει xsara:P
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xsara WRC
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Αυτή είναι η δικιά μου αλλά δεν έχω φιλτροχοανη ουτε σκούπα ουτε παρκετεζα
Sent from Corsair's brick
-
Να βάλουμε ένα ηλεκτρικό moteur?
-
Σοβαρα τωρα, μοορουμε να αλλαξουμε σκαστρα κλειστου τυπου με ανοιχτου (καπως ετσι λεγονται αν δεν κανω λαθος) ωστε να ακουωτο τσαφ τσουφ?
Φιλτροχοανη δεν βγαζει ηχο