-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Αυτός είναι ο όμορφος, ανθρώπινος Λιούις!
Του άξιζε να μειωθεί κάπως η διαφορά. Εμένα όμως μου άρεσε πολύ που είδα από τον Νίκο αυτό το πείσμα!
Πολύ καλός ο Μπότας!Καλά εσύ τι θα έλεγες.
Όλοι όταν κερδίζουν είναι καλοί και ανθρώπινοι, όταν χάνεις φαίνεται ο πραγματικός χαρακτήρας σου όμως.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Του άξιζε να μειωθεί κάπως η διαφορά. Εμένα όμως μου άρεσε πολύ που είδα από τον Νίκο αυτό το πείσμα!
Όλοι όταν κερδίζουν είναι καλοί και ανθρώπινοι, όταν χάνεις φαίνεται ο πραγματικός χαρακτήρας σου όμως.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή δεν έχεις διαβάσει προηγούμενα σχόλιά μου θα το ξαναπώ. Ο Λιούις ως άνθρωπος είναι κοντά στον κόσμο, προσιτός και ανθρώπινος. Όταν όμως δε τα πάει καλά και ειδικά όταν φταίει αυτός πολλές φορές πάει για ιππασία με το καλάμι του γίνεται υποκριτής σε σημείο θεατρίνου που αδικείται από όλους και ... ντίβα.
Αν ήσουν περισσότερο προσεκτικός παρά εριστικός θα δεις ότι και χθες τον παραδέχτηκα και τον χάρηκα γιατί έκανε σοβαρό λάθος αλλά βγήκε και είπε τα πράγματα όπως ήταν χωρίς σταριλίκια και βλακείες. -
Επίσης, ήταν η πρώτη φορά φέτος που η Ferrari ηταν σε θέση να δώσει μάχες στην πίστα και να έχει υψηλότερη τελική από άλλους.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Boring race..
8-0
Παμε για silverstone..Αν χασει και εκει ο Λουης τοτε σκουραινουν τα πραγματα για εκεινον...
Oχι πως θα καταλαβει και τιποτα αμα σκουρηνουν τα πραγματα, ( τσιφτυ), αλλα εκει μεσα θα νικησει.
Οχι με μεγαλη διαφορα- να, τοση:........
Σουρωτήρι θα τον κάνει τον Rosberg λέμε
Καταρχην ενα τραγουδακι για τον ανεμελο ξανθο παιδι που ειναι στενοχωρημενο:
Σημερα δεν ηταν ενας απλος αγωνας.
Αναμετρηθηκε η ηθική με την ανηθικότητα.
Το δίκαιο με το άδικο. Πλαστογραφούσαν τα γκαλοπ και βγάζανε πρωταθλητη τον Ιταλο απο μανα, Γερμανο με φινλανδικο διαβατηριο.
Να , παρε την κουπα την καλοκαιρινη του πρωταθλητη:Απο την μια ο Στεφανος Στρατηγος, μεγαλωμενος μεσα στα πουπουλενια σεντονια, με καινουργιο καρτ καθε βδομαδα, και απο την αλλη το παιδι του λαου που κοβε 20 στρεμμaτα κριθαρι καθε μερα στο Nowhereshire πριν τον ανακαλυψει η Κλακ Φιλμς.
Το βράδυ σήμερα 8 η ώρα όλοι στην οδό Χαλκοκονδύλη 9 να υποδεχτουμε τον αληθινο πρωταθλητη.
Τον αγωνα δεν τον ειδα. Ειδα τους τρεις προηγουμενους, οπως ειχα δει μονο τον αγωνα με τους Ρωσους το 2004.
Αληθεια.Α, και μην το ξεχασω:
Του έκατσε βαριά η βοϊδόπουτσα του Rosberg, με το ζόρι να συνεχίσει.
ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΜΑΓΚΙΤΗ.
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Επειδή δεν έχεις διαβάσει προηγούμενα σχόλιά μου θα το ξαναπώ. Ο Λιούις ως άνθρωπος είναι κοντά στον κόσμο, προσιτός και ανθρώπινος. Όταν όμως δε τα πάει καλά και ειδικά όταν φταίει αυτός πολλές φορές πάει για ιππασία με το καλάμι του γίνεται υποκριτής σε σημείο θεατρίνου που αδικείται από όλους και ... ντίβα.
Αν ήσουν περισσότερο προσεκτικός παρά εριστικός θα δεις ότι και χθες τον παραδέχτηκα και τον χάρηκα γιατί έκανε σοβαρό λάθος αλλά βγήκε και είπε τα πράγματα όπως ήταν χωρίς σταριλίκια και βλακείες.Εριστικός εγώ ?:lol:
Ο Λιούις φέρεται σαν κακομαθημένο κωλοπαιδο όσες φορές διεκδικεί νίκη.
Αν κερδίσει όλα καλά.
Από την άλλη ο Ροζμπεργκ είναι ο ίδιος κερδίσει, χάσει.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
όλα εδώ πληρώνονταιΧαρά εσύ πάλι.
Κάθε φορά που εγκαταλείπει μία Μερκ περνά τη γραμμή τέταρτος ο Button, αλλιώς...
-
Μερικοι δεν εχουν καταλαβει ποια ακριβως ειναι η δουλεια αυτων των 22 ανθρωπων και ψαχνουν να βρουν γαμπρο για την κορη τους, καναν προσκοπο να περασει τη γιαγια τους απεναντι κοκ..
Αληθεια, τον Ντιεγκο Αρμαντο Μαραντονα πρεπει να τον θεωρειτε τον πιο αχρηστο ποδοσφαιριστη της ιστοριας ετσι;
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Αν ήσουν περισσότερο προσεκτικός παρά εριστικός θα δεις ότι και χθες τον παραδέχτηκα και τον χάρηκα γιατί έκανε σοβαρό λάθος αλλά βγήκε και είπε τα πράγματα όπως ήταν χωρίς σταριλίκια και βλακείες.Εριστικός εγώ ?:lol:
Ο Λιούις φέρεται σαν κακομαθημένο κωλοπαιδο όσες φορές διεκδικεί νίκη.
Αν κερδίσει όλα καλά.
Από την άλλη ο Ροζμπεργκ είναι ο ίδιος κερδίσει, χάσει.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με αυτό συμφωνώ. Όμως δεν παραδέχομαι τον Λιούις μόνο επειδή νικάει.
Μερικοί πάλι δεν λένε να σκεφτούν καθόλου τα σχόλια που βλέπουν. Ο Χάμιλτον είναι ταλεντάρα! Ίσως το Νο.1 ταλέντο στο γκριντ όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα με κάνει από μόνο του να τον γουστάρω. Και για να μιλήσουμε συγκεκριμένα κύριε g8777, ο Αρμάντο όσο μπαλαδόρος και αν είναι δε γουστάρω να τον βλέπω μπροστά μου. Αντιθέτως όπου βρίσκω συνέντευξη του Ζιζού με υπότιτλους ακούω και σκέφτομαι κάθε του λέξη. Κατάλαβες την διαφορά;
-
Μωρε εγω την καταλαβα.
Εσυ μαλλον δεν εχεις καταλαβει ποιες πρεπει να ειναι οι απαιτησεις σου απο εναν επαγγελαματια.
Εχεις μπει σαν ταυρος εν υαλοπωλειο στο φορουμ και προσπαθεις να ερμηνευσεις τα παντα συμφωνα με τον δικο σου μανιχαιστικο τροπο σκεψης, πχ Γερμανοι= Τευτονες, πολεμιστες, δεν τα παρατανε κλπ Λιουης=κωλοπαιδι οταν χανει/ κοντά στον κόσμο, προσιτός και ανθρώπινος (αληθεια τον ξερεις προσωπικα;) και δεν συμμαζευεται...
Οταν καταλαβεις οτι εξω απο τα μονοθεσια αυτο που βλεπεις ειναι ενα προσωπειο σμιλεμενο απο καμια 50αρια PRιτες (πςςςςςςςςςς) και αυτο που εσυ σαν θεατης και πελατης πρεπει να επιβραβευεις ειναι το τι κανουν μεσα στην κωλοπιστα, τοτε θα μπορεσουμε να συννενοηθουμε.(Ελεος δλδ με τον καθωσπρεπισμο...Α ρε πστ, εναν Irvine να χαμε... )
ΥΓ Και κατι ακομα..'ταλεντο' δεν εννοειται καποιος που μετρα ηδη 7 χρονακια και εναν τιτλο στο σπορ. Ειναι φτασμενος οδηγικα και μαζι με καναν δυο τρεις αλλους το status quo του γκριντ...
-
-
Αν είχες καταλάβει δε θα έκανες αυτή τη σύγκριση με τον Ντιεγκο.
Αν εμένα με εκνευρίζει ο Λιούις, ο Ρονάλντο ο οποιοσδήποτε είναι δικαίωμά μου να το πω.
Οι οδηγοί, οι ποδοσφαιριστές, οι δημόσιοι υπάλληλοι, ο μπαρμαν που παραγγέλνεις τα ποτά σου πέρα από επαγγελματίες είναι πρώτα από όλα άνθρωποι και κρίνονται και σαν προσωπικότητες (όσο μπορείς να μάθεις τον χαρακτήρα τους).
Εμένα ο Λιούις μου βγάζει μεγάλες αντιφάσεις πως να το πω. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Μωρε εγω την καταλαβα.
Εσυ μαλλον δεν εχεις καταλαβει ποιες πρεπει να ειναι οι απαιτησεις σου απο εναν επαγγελαματια.
Εχεις μπει σαν ταυρος εν υαλοπωλειο στο φορουμ και προσπαθεις να ερμηνευσεις τα παντα συμφωνα με τον δικο σου μανιχαιστικο τροπο σκεψης, πχ Γερμανοι= Τευτονες, πολεμιστες, δεν τα παρατανε κλπ Λιουης=κωλοπαιδι οταν χανει/ κοντά στον κόσμο, προσιτός και ανθρώπινος (αληθεια τον ξερεις προσωπικα;) και δεν συμμαζευεται...
Οταν καταλαβεις οτι εξω απο τα μονοθεσια αυτο που βλεπεις ειναι ενα προσωπειο σμιλεμενο απο καμια 50αρια PRιτες (πςςςςςςςςςς) και αυτο που εσυ σαν θεατης και πελατης πρεπει να επιβραβευεις ειναι το τι κανουν μεσα στην κωλοπιστα, τοτε θα μπορεσουμε να συννενοηθουμε.(Ελεος δλδ με τον καθωσπρεπισμο...Α ρε πστ, εναν Irvine να χαμε... )
ΥΓ Και κατι ακομα..'ταλεντο' δεν εννοειται καποιος που μετρα ηδη 7 χρονακια και εναν τιτλο στο σπορ. Ειναι φτασμενος οδηγικα και μαζι με καναν δυο τρεις αλλους το status quo του γκριντ...
Φυσικά και διαλέγουμε αγαπημένο οδηγό/αθλητή/γιατέβα και βάσει χαρακτήρα (ή εικόνας που βγάζει αν θέλεις). Δεν είναι στρατιώτες ή μονομάχοι που το μόνο που σε νοιάζει είναι να σκοτώσουν όσο περισσότερους οχθρούς γίνεται. Μας ενδιαφέρει και η ηθική τους. Για αυτό ποτέ μου δεν συμπάθησα τον Σέννα ή τον Σουμάχερ για παράδειγμα αν και φυσικά τους παραδέχομαι. Τον δε Σουμάχερ τον ευχαριστώ για τις στιγμές χαράς που μας χάρισε.
-
Kοιτα Δια, υπαρχει μια λεπτη διαφορα:
Τα κριτηρια επιλογης ενος οπαδου για τον αγαπημενο του οδηγο (για να μιλησουμε για φορμουλα) ειναι εντελως υποκειμενικα και σιγουρα μεσα σε αυτα περιλαμβανεται και ο χαρακτηρας του (αλλιως δεν θα χαν απο πισω τους την PRου να τρεξει να μαζεψει τυχον κοτσανες).Εκει δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα. Και γω 'διαλεγω' οδηγο ΚΑΙ με βαση την δημοσια εικονα του.
Το προβλημα ειναι οταν αποφασιζεις να τον κρινεις ως οδηγο (να κρινεις την δουλεια του δλδ) οχι με αυτα που σου δειχνει μεσα στο 'γηπεδο' αλλα αν τα λεει καλα, αν δεν εχει τατουαζ, αν δεν πινει, αν δεν ξενυχταει και βαλτα να πανε..Και αντε, να την δικαιολογησω αυτη την γκρινια οταν την εξωγηπεδικη ζωη μου την βγαζεις και μεσα στο γηπεδο Γιωργο Μυρτσο.Αλλα εδω εχουμε το εξης φαινομενο:
Ποιος Ντιεγκο μωρε;Πρεζονι, αλητης, ξενοπηδουλας, κλεφτογκολης ('το χερι του θεου')..καταλαβαινεις..
Ποιος;
Ο Μαραντονα.
Που του σπασε τον ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ο Γκοϊκοετσεα το 1983. Που πηρε τη Ναπολι-τον Αχιλεα Τριανδριας δλδ - και την εκανε υπερδυναμη.
Που θα ξαναδινε μουντιαλ στην Αργεντινη αλλα επρεπε να του σπασει ο τσαμπουκας γιατι εξω απο το μαντρι ο λυκος τα τρωει τα προβατα.
Αυτον λοιπον τον ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΗ ερχεται ο Silberfeil και μας τον κρινει 'απαπα μακρυα απο μενα λουζεται 1 φορα/βδομαδα'.Νταξ.
-
Ταξιδευα και ειδα τον αγωνα χωρις μεγαλη συγκεντρωση...
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Αλονσο, θεαμα, πεισμα, ποιοτητα, τσαμπουκας τα παντα ολα.
Την πρωτη φορα που σχεδον τον περασε ο Φεττελ και του βουτηξε στην εσωτερικη ο Ισπανος τα παραπονα του Γερμανου ηταν για τα πανηγυρια, δεν εκανε απολυτως τιποτα το μεμπτο ο Αλονσο. Τη δευτερη φορα ομως ο Ισπανος επεσε στην εισοδο της στροφης σα μουτζαχεντιν, εκει ειχε τα δικια του ο Φεττελ. Φοβερη η μαχη τους, φοβερες οι προσπερασεις και οι αμυνες του Ισπανου γενικοτερα. Δεν ξερω αν θα το βολευε να φορουσε την πολυ σκληρη γομα για το τελευταιο στιντ.Αεροδυναμικα η φοραδα δεν πρεπει να ειναι κακη, το ξαναλεω...
Εξαιρετικος Μποττας, πολυ καλος Ρικιαρντο.
Φωτια στο πρωταθλημα και δικαια μιας και ο Ροσμπεργκ χρωστουσε γκαντεμια. Παντως φαινεται οτι ο ξανθος σταθερα εχει παρει τον αερα του μαυρουκου...
Κιμι...
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Ταξιδευα και ειδα τον αγωνα χωρις μεγαλη συγκεντρωση...ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Αλονσο, θεαμα, πεισμα, ποιοτητα, τσαμπουκας τα παντα ολα.
Την πρωτη φορα που σχεδον τον περασε ο Φεττελ και του βουτηξε στην εσωτερικη ο Ισπανος τα παραπονα του Γερμανου ηταν για τα πανηγυρια, δεν εκανε απολυτως τιποτα το μεμπτο ο Αλονσο. Τη δευτερη φορα ομως ο Ισπανος επεσε στην εισοδο της στροφης σα μουτζαχεντιν, εκει ειχε τα δικια του ο Φεττελ.Κανένας δεν είχε δίκιο.
Άντε γιατί οι υπερβολικές ποινές και τα investigations έχουν κάνουν τους οδηγούς φλώρους.
Tο'χε πει ο Senna...'if you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver...'
-
Ωραίος αγώνας!
ΓΑΜΑΤΕΣ μάχες Alonso - Vettel
ΓΑΜΑΤΕΣ τις δηλώσεις και των δύο στα team radio
Μια χαρά ήταν όλα, καμία παράβαση.Ο Bottas βγάζει μάτια σε μια Williams που στους τελευταίους αγώνες δείχνει αυτό που είχαμε δει στις χειμερινές δοκιμές.
Massa διαρκώς άτυχος φέτος, respect για την αντίδραση του στο ατύχημα του Raikkonen.Ο Rosberg χρωστάει μια ακόμη εγκατάλειψη.
Μακσαυρεν τραγωδία και πάλι. Το λόττο πιάσαμε και πάλι βάθρο δεν είδαμε.Ομόρφηναν τα πρωταθλήματα. Έχουμε αρκετές μάχες.
-
Τα παράπονα στο radio είναι μέρος του παιχνιδιού. Ξέρουν ότι μπορούν να ξεφορτωθούν έτσι τον αντίπαλο και σαν competitors φυσικά και προσπαθούν να πάρουν όποιο πλεονέκτημα. Κανείς τους δεν είναι φλώρος, εξάλλου ότι και αν έλεγαν στην πίστα έδιναν 101%
-
Ξέρει κανείς γιατί δεν υπάρχει onboard απο τον kimi;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
στην πίστα έδιναν 101%Ο Αλόνσο, κατά τον Προεδρα, δίνει το 200%, άρα ο Φέτελ έδωσε το 201%, αφού τον πέρασε.
Στα λοιπά συμφωνώ. -
Κλασσικά ένας πιλότος γάμησε κώλους (faster Bottas) και ασχολούμαστε με πεμπτοέκτους...
Οι οποίοι ναι μεν έδωσαν γαμάτη μάχη αλλά κατά τ' άλλα...
ΝΤΕΠΟΝ ΓΙΑ ΕΛΕΦΑΝΤΑ...
Ειλικρινά μετά τον αγώνα έπρεπε να φάνε και οι δυο ένα τέτοιο να ισιώσουν.
Ο Vettel σήμερα είχε τα νεύρα του με τη Renault.
Με DRS και η διαφορά στην ευθεία από τη Ferrari δεν έπεφτε ούτε δέκατο...Σωτήρης...
εδιτ
και αυτό για τον g8777
2014 - Formula 1 Santader British Grand Prix