-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Που ηταν η Mercedes πριν το 2010;Οτι και να λεμε για τη φοραδα ηταν παντα εκει και μαχοταν καθε σεζον...
Είμαι οπαδός του αστεριού πρώτα και μετά της F1. Το σχόλιό σου έχει σημασία για τους οπαδούς της F1 όχι για την Merc.
Update: Μετράει και η McLaren era
-
ούτε καν απ'την ποινή του Chilton δεν ευνοούνται οι Ferrari
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Που ηταν η Mercedes πριν το 2010;
Οτι και να λεμε για τη φοραδα ηταν παντα εκει και μαχοταν καθε σεζον...
Είμαι οπαδός του αστεριού πρώτα και μετά της F1. Το σχόλιό σου έχει σημασία για τους οπαδούς της F1 όχι για την Merc.
Που ακριβως ησουν οπαδος του αστεριου στο μηχανοκινητο; Στο DTM;
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
ούτε καν απ'την ποινή του Chilton δεν ευνοούνται οι FerrariΕ αυτό δεν είναι κακό. Αύριο θα έχουμε επικές μάχες με τις Μαρούσια και τις Λότους για την δεκάδα. Ποιός δεν θέλει μάχες στην F1?
-
Ο χρήστης pl1987 έγραψε:
Ε αυτό δεν είναι κακό. Αύριο θα έχουμε επικές μάχες με τις Μαρούσια και τις Λότους για την δεκάδα. Ποιός δεν θέλει μάχες στην F1?Ειδικα αν αυτες περιλαμβανουν και καμια στουκα με τις φεραρι θα ειναι τελεια.
-
Ο χρήστης pl1987 έγραψε:
ούτε καν απ'την ποινή του Chilton δεν ευνοούνται οι Ferrari
Ε αυτό δεν είναι κακό. Αύριο θα έχουμε επικές μάχες με τις Μαρούσια και τις Λότους για την δεκάδα. Ποιός δεν θέλει μάχες στην F1?
Βάλε και τις Caterham που είναι από πίσω, μπορεί ο Κίμι να θυμηθεί τα περσινά της Κορέας
-
Τώρα απλά γίνεστε κακοί.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Οπαδός του αστεριού στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είμαι από το 2005 που άρχισα να παρακολουθώ F1 και DTM. Υποστήριζα την Macca γιατί έφερε το Αστέρι. Επιπλέον έχω την δυνατότητα να είμαι και οπαδός και του αυτοκινήτου που οδηγώ πράγμα που δε το ανταλλάζω ούτω με 1000 χρόνια στην F1
-
(cont'd)
Maranello we have a problem...
-
Πλάκα θα χει να μείνουν έτσι οι χρόνοι..
Dennis ελπίζω να είσαι χαρούμενος, 4 δεύτερα ρίχνει ο Button στον Magnussen
-
Στο πλάνο που έδειξαν τον Λάουντα, νομίζω ήταν δίπλα από μια W196 streamliner!
-
Στο πλάνο που έδειξαν τον Λάουντα, νομίζω ήταν δίπλα από μια W196 streamliner!Mα είναι δυνατόν να μην το ξέρεις, 60 χρόνια από τη νίκη του Fangio
-
To problem που έχουν στο Maranello είναι ότι το αυτοκίνητο δεν έχει δυναμική. Αυτό σημαίνει πως όσο και να το πολεμήσουν, αύριο, δύσκολα θα μπουν (ακόμα και) στη δεκάδα.
Αν γινόταν το ίδιο πράγμα σε οποιαδήποτε άλλη χρονιά, θα ήσουν βέβαιος ότι θα περνούσαν από πάνω τις (χαρακτηριστικά) μικρότερες ομάδες. Πέρυσι δεν ήταν που σε έναν αγώνα ο Alonso είχε πρόβλημα στο DRS και του το έκλειναν με το χέρι στα pits είχε τερματίσει (χωρις DRS σε όλον τον αγώνα) κάπου όγδοος; Αν γινόταν το ίδιο φέτος, ούτε στη δεκαπεντάδα δεν θα ήταν.
-
Button 3ος ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Πάρτα Hamilton-άκο!!!!!
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Στο πλάνο που έδειξαν τον Λάουντα, νομίζω ήταν δίπλα από μια W196 streamliner!
Mα είναι δυνατόν να μην το ξέρεις, 60 χρόνια από τη νίκη του Fangio
Ε μα τις δύο μέρες αφού τελειώσει η εξεταστική είναι δύσκολο να ενημερώνεσαι για αυτά
-
Οπαδός του αστεριού στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είμαι από το 2005 που άρχισα να παρακολουθώ F1 και DTM. Υποστήριζα την Macca γιατί έφερε το Αστέρι. Επιπλέον έχω την δυνατότητα να είμαι και οπαδός και του αυτοκινήτου που οδηγώ πράγμα που δε το ανταλλάζω ούτω με 1000 χρόνια στην F1
Δικαιωμα εχεις να εισαι οπαδους οποιουδηποτε. Το θεμα ομως ειναι οτι στη συνειδηση του κοσμου η Mercedes σαν ομαδα της F1 δεν υπηρχε μεχρι προχθες... Το να σε οδηγει στο να την υποστηριζεις το οτι οδηγεις Mercedes απο τη μια ειναι κατανοητο απο την αλλη ομως δε θεωρω πως ταιριαζει ιδιαιτερα στο χαρακτηρα της F1.
Συνηθως καποιος συμπαθει οδηγο, συμπαθει ομαδα απο παιδικη ηλικια κατα βαση λογω αγωνιστικων λογων, θρυλου κτλ, οχι ομως γιατι οδηγα αυτοκινητο αυτης της μαρκας. Δηλαδη οσοι εχουν Renault θα επρεπε τη μια να ειναι με τη Renault ως ομαδα, την αλλη με τις ομαδες με κινητηρα Renault...
-
Hamilton:
-
Ο χρήστης pl1987 έγραψε:
Πάρτα Hamilton-άκο!!!!!Και άλλο λάθος από την πλευρά Λιούης-Merc
-
Πάρτα Hamilton-άκο!!!!!
Και άλλο λάθος από την πλευρά Λιούης-Merc
H Merc δε φταίει, του Hamilton ήταν η επιλογή.
2014 - Formula 1 Santader British Grand Prix