-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/639828/kataggelia-ntropi-gia-irakliΣυνεχίζει και καταστρέφει ο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός, ειδικά της συμπρωτεύουσας.
-
Επίσης πολλούς δεκαθλητές έχει η λίστα. Not.
-
Mαλλον ειναι η συγχρονη αντιληψη για το 'γυμνασμενος=six pack'.
Παρε δω μερικους αγυμναστους (σκεψου να ξεκινουσαν αυτην την εποχη τι φαμακαποθηκη θα καταντουσαν).
and so on....
-
-
Η 'αγάπη' πάει στο κλιβελαντ τελικά, για να δούμε τι θα γίνει ... Θα πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια για να κρίνουμε αν ήταν σωστή επιλογή ή όχι. Μπορεί μετά απο 3-4 χρόνια, ο Benett με τον Wiggins να έχουν γίνει το αχτύπητο ντουέτο της λίγκας, απο την άλλη μπορεί ποτέ να μην κατάφερναν να εξελιχθούν τόσο, αν έμεναν στην ίδια ομάδα με τον LeBron και τον Gasol. Μεγάλες ζαριές αυτές οι κινήσεις, θα έχει ενδιαφέρον η σεζόν πάντως με τα 2 πρώτα πικ να είναι ηγέτες μικρών ομάδων, έτσι βγαίνουν οι superstars συνήθως.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
O lebron λενε εκοψε τους υδατανθρακες απο τη διατροφη του και ειναι εμφανως αδυνατισμενος..Λογικα για να μην επιβαρυνει τα ποδια του οσο μεγαλωνει το εκανε?Αν εχασε 5-10 κιλα εστω και μυων ,δε θελω να φανταζομαι ποσο πιο γρηγορος θα ειναι για το υψος και το μεγεθος τουΔεν υπαρχει επαγγελματιας αθλητης που θα κοψει τους υδατανθρακες,καποιος στο διατροφικο/ιατρικο team θα σηκωσει το χερι και πει: οπππ μαλακιες για μοντελα αλλου,εδω υπαρχει σωματικο εργο και αρα αναγκη για υδατανθρακες.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
θα έχει ενδιαφέρον η σεζόν πάντως με τα 2 πρώτα πικ να είναι ηγέτες μικρών ομάδων, έτσι βγαίνουν οι superstars συνήθως.έτσι
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Νταξει δεν μας είπε τίποτα που δεν βλέπαμε αλλά μιλάμε για carbon copy.
Οντως τρελο copy-paste κινησεων!
Πολυ μεγαλοι παιχτες και οι δυο. Η μονη διαφορα που εντοπιζω, ειναι οτι ενω και οι δυο παιρνουν(επαιρναν!) πανω τους παρα πολλες προσπαθειες, στατιστικα, ο Jordan ειχε μεγαλυτερα ποσοστα ευστοχιας, απο τον Bryant. -
Και o GOAT είχε πάντα την τάση να αυξάνει μαγικά τα ποσοστά του στα playoffs ενώ στους περισσότερους παίχτες πέφτουν. Επίσης αν δει κανείς τα στατιστικά του στο clutch time - υπάρχει site που βγάζει στατιστικό στοιχείο για τα τελευταία 2' κάθε παιχνιδιού - θα τρομάξει με τα νούμερα του σε σχέση με άλλους superstars του αθλήματος. Αυτή η κατά βούληση περιστασιακή μεταφορά σε ένα ανώτερο επίπεδο, σε συνδυασμό με το 'εφέ' της παράστασης που έδινε σε κάθε αγώνα, είναι που τον έχουν χαρακτηρίσει GOAT, παρότι έχουν υπάρξει κι άλλοι τεράστιοι παίχτες με τρομερά επιτεύγματα.
-
Είδα την 1η περίοδο στο φιλικό με τη Σερβία, μία από τα ίδια όπως τις άλλες χρονιές . Αδυναμία κυκλοφορίας της μπάλας στην επίθεση και χαμένα ριμπάουντ.
-
Αληθεια τωρα αυτος ειναι ο προπονητης μας? Δεν ξερει τα ονοματα των παικτων του και οι οδηγιες του ειναι σαν συνεντευξη του Διαμαντιδη!
Εεεε...οοοο...κκκκκωστα...ακουστεεεεε...
Sent from my LG G3
-
Για δωσε περισσοτερες λεπτομερειες... Εγω εχω διατυπωσει απο παλια τις αμφιβολιες μου για τον Κατσικαρη αλλα εδω περα ολοι λεγατε οτι προκειται για πολυ καλο προπονητη
-
Αντετοκουμπο zero points,τοσο καλα
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Για δωσε περισσοτερες λεπτομερειες... Εγω εχω διατυπωσει απο παλια τις αμφιβολιες μου για τον Κατσικαρη αλλα εδω περα ολοι λεγατε οτι προκειται για πολυ καλο προπονητηΕπρεπε να ακουσεις απο τα μικροφωνα τα 2 time outs της 4ης περιοδου για να καταλαβεις. Νταξει μπορει να πεσαμε στην περιπτωση, αλλα τετοιες οδηγιες και με τετοιο τροπο που ουτε σε Δ' ΕΣΚΑΝΑ δεν πετυχαινεις.
Sent from my LG G3
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για δωσε περισσοτερες λεπτομερειες... Εγω εχω διατυπωσει απο παλια τις αμφιβολιες μου για τον Κατσικαρη αλλα εδω περα ολοι λεγατε οτι προκειται για πολυ καλο προπονητη
Επρεπε να ακουσεις απο τα μικροφωνα τα 2 time outs της 4ης περιοδου για να καταλαβεις. Νταξει μπορει να πεσαμε στην περιπτωση, αλλα τετοιες οδηγιες και με τετοιο τροπο που ουτε σε Δ' ΕΣΚΑΝΑ δεν πετυχαινεις.
Sent from my LG G3
Τραγικός. Έτρωγε το μισό τάι μάουτ [sic] με 'εεεεε...' και σκεπτόμενος τι θα κάνει. Μου είχε κάνει εντύπωση στους τελικούς Α1 που τον είχα ακούσει να λέει για τα 'πικερόλ' στην επίθεση.
Αντετοκουμπο zero points,τοσο καλα
Δεν ξέρω αν δεν είναι τόσο μέσα στα πλάνα (προπονητή ή παικτών) αλλά μπάλες δεν πήρε και ουσιαστικά πήρε τραβηγμένες από τα μαλλιά προσπάθειεςλίγες φορές που έπεσε η μπάλα στα χέρια του.
-
Απο ενα φιλικο δεν βγαζεις ασφαλη συμπερασματα,λειπει και ο Καλαθης,αλλα γενικα απο τον Αντετοετσι φοβαμαι οτι δεν θα πρεπει να περιμενουμε απολυτως τιποτα,κατα πασα πιθανοτητα ή φετινη προοδος του (και η πρωτη χρονια στο ΝΒΑ δεν μπορει παρα να ειναι χρονια προσαρμογης για καποιον που αμεσως πριν επαιζε στον Φιλαθλητικο) δεν ειναι τετοια που να δειξει καποια διαφορα σε τοσο υψηλο επιπεδο
-
Οταν γινει 35 θα ειναι αρκετα ωριμος για το υπερεπιπεδο του Βασιλειαδη. Στο τελος αν ηξερε ο κυρ Φωτης οτι υπαρχει και μια λιγκα που λεγεται ΝΒΑ (ολως τυχαιως η καλυτερη του κοσμου) θα τον ειχε για τις κρισιμες αμυνες. Αλλά σαν το κομπλεξ των Ελληνων με το ΝΒΑ δεν υπαρχει.
-
Ο Μαντζαρης με αυτη την ευκολια κανει παντα τα φαουλ? Και χθες και σημερα ειναι αμυνα και φαουλ ο τυπος.
Sent from my LG G3
-
Οσο για το trade του Αγαπιου: Το ειχα γραψει και αλλού. Ο Wiggins ειναι λεφτα στο χρηματιστηριο, o Love λεφτα στην τραπεζα.
Λιγα για τη χρυση γενια που εχει σαρωσει τους τιτλους. Ιεροσυλε
-
Απο οτι βλεπω η αρχικη πενταδα μαλλον θα ειναι Καλαθης,Ζησης,Παπανικολαου,Καϊμακογλου,Μπορουσης.
Στην θεση 2 υπαρχει συνωστισμος απο ισαξιους παιχτες,στις αλλες θεσεις ειναι πιο απλα τα πραγματα.
Στο τελος της ημερας πρεπει να μπαινουν τα σουτ γιατι δεν γινεται να παρει 50 προσπαθειες ο Μπουρουσης,κλειδι θα ειναι παιχτες οπως ο Σλουκας που αν παιξει οπως φετος στον ΟΣΦΠ ζητω που καηκαμε....
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2014-15)